Masallahhh insllh bende gorurum
Maşallah size :) Allah uçağına almayı nasip etsin canım sağlıkla inşallah...
maaşallah barekallah :) ah kıyamam minik bebişlerin ne güzel canım Allah bağışlasın hayırlısıyla doğdukları günü de gör inşallah sağlıkla sıhhatle :)
Kalp atışlarını da duydunuz mu ?
Çok çok teşekkür ederim kızlar, iyi dileklerniz dualarınız hepimize geçsin inşallah :) ikiz olarak keseler dolu dedi dr kalp atışı için erkenmiş ama herşey yolunda dedi çok şükür cmartesi bidaha gidicam bakalım :)Canlarini yerim ben ikizmi onlar ya maşallah
ıhlamur içebilirsin canım. ben çay içmiyorum kafein var diye ıhlamurdanda tiksindim içemiyorum ama doktorum çay yerine içebileceğimi söylemişti.kızlar ben çayı çok sevmememe ragmen içemiyorum tiksindim gibi bir de gebe kalmadan önce iki ay önce falan şekeri bırakmıştım şimdi çay sabah bile içemiyorum alternatif ne içebilirim bilmiyorum hazır meyve suyu almadık zararlı katkı maddeleri vardır diye. evde katı meyv sıkacagm var ama onda portakal sıkınca çok köpüüruyor hazır portakl suyu gbi olmuyor
ıhlamur içebilirsin canım. ben çay içmiyorum kafein var diye ıhlamurdanda tiksindim içemiyorum ama doktorum çay yerine içebileceğimi söylemişti.
bitki çayı olarak özellikle yeşilçay ve adaçayı yasak demişti ama ıhlamurun zararı yokmuş. içeceksen ıhlamur iç demişti.onlarda yeşil çay btki çayı türü şeyler düşük tehlikesi oluşturur mu bilmiyorum mesela bugun kuru kuru tost yedim
Peki bu hamileliğin her dönemi için mi geçerliymiş yoksa ilk haftalarında mı?Maydanoz
kimyon
tarçın
adaçayı....sinameki...fesleğen
sık kullanıldığı takdirde rahim kasılmaları
başlar vücud bebeği atarmis
tırstim
merhaba kızlar hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum rabbim tez zamanda beni de sizlerin arasına katsın inşallah.. benim bat a 4 günüm kaldı ovulasyon testiyle hamilelik anlaşılıyormuş bu gün yapsam çıkarmı sizce yoksa beklemelimiyim ??????
senin için herşey yolunda gider inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım..evet haklısın sürekli kuşku içinde olacağımız bir süreç ..sen ovulasyon testini bata kaç kala yapmıştın canım benim 4 gün kaldı bugün yapsammı bilemedim yoksa yarınmı yapayımcanım bende adete yakın ovu testi koyu koyu görünce aşırı uyku hali vs derken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi görmüştüm ama her zaman belli etmeyebilir kan değeri ile kesinleşmişti ama sürec hep kuşkulu ksemizi gördük bakalım kalp atışı varmı içi dolumu vs :) Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Teyzeleri bakın çocuklarıma :)
Gebelikte 40 hafta boyunca gecerliymis tatlimPeki bu hamileliğin her dönemi için mi geçerliymiş yoksa ilk haftalarında mı?
Hayırlı olsun inşallah :)benim de geç dollenme 4.haftadayım bhcg baktırdın mıMerhabalar araniza yeni katiliyorm gebeligimi bugun ogrendim 4+1 im. Sanirim topicin en minisi benim bebegim tahmini dpgum 28.09 gorunuyor
Gözün aydın cnmÇok çok teşekkür ederim kızlar, iyi dileklerniz dualarınız hepimize geçsin inşallah :) ikiz olarak keseler dolu dedi dr kalp atışı için erkenmiş ama herşey yolunda dedi çok şükür cmartesi bidaha gidicam bakalım :)
Eminsen dikkat ederim daha çok :) Ama azıcık yeşi çay ya da maydanoz çok sorun değil. Sadece bir demet vs tüketmemek lazım.Gebelikte 40 hafta boyunca gecerliymis tatlim
Zaten diyorki sürekli ve sık kullandığı taktirde zararlı diyor yoksa salatada borekte puacada arada sırada kullanımda zararı yokturEminsen dikkat ederim daha çok :) Ama azıcık yeşi çay ya da maydanoz çok sorun değil. Sadece bir demet vs tüketmemek lazım.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün :))Teyzeleri bakın çocuklarıma :)
Saglik ocagina gidip ebenize hamile oldugunuzu bildiriyorsunuz okadar onlar size asi takiplerinizi falan soyluyor
sağlık ocakları akşam ve hafta sonu da açık olacak diye duymuştum haberiniz var mı?Saglik ocagina gidip ebenize hamile oldugunuzu bildiriyorsunuz okadar onlar size asi takiplerinizi falan soyluyor
Alemsin... Hepimizin canını çektireceksin :)Zaten diyorki sürekli ve sık kullandığı taktirde zararlı diyor yoksa salatada borekte puacada arada sırada kullanımda zararı yoktur
bak sana yazdikca canım çekti börek corek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?