• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar şimdi geldim doktordan. Bu da benim minnakım. 5+6yım doktor aynı anda gidiyor dedi sat ve usg çok mutluyum. Kalbini de gördük pıt pıt atıyo. Dinlemek için zorlamayalım biraz daha vakit var dedi. Şükürler olsun. Allah devamını getirsin hepimizinkinin. :):anneadayı::KK46:

Eklentiler

• 20150120_112036-1.jpg
    20150120_112036-1.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 121
hayırlı olsun moonserose, kaçıncı hafta ve gündesin yani ne zaman öğrenmiş oldun? hamilelik çizelgesi yaparmısın?

adetim geçtikden 3 gün sonra idrar testinde çift çizgiyi gördüm.ertesi gün doktora gidip ultrasonda keseyi gördüm.tabi bunlar 10 gün önceydi.bugünde kalp atışlarını duydum. 6+5 haftalık bebeğim canım

Kızlar şimdi geldim doktordan. Bu da benim minnakım. 5+6yım doktor aynı anda gidiyor dedi sat ve usg çok mutluyum. Kalbini de gördük pıt pıt atıyo. Dinlemek için zorlamayalım biraz daha vakit var dedi. Şükürler olsun. Allah devamını getirsin hepimizinkinin. :):anneadayı::KK46:
Ne guzel darisi da bana olsun insallah :KK51:

adetim geçtikden 3 gün sonra idrar testinde çift çizgiyi gördüm.ertesi gün doktora gidip ultrasonda keseyi gördüm.tabi bunlar 10 gün önceydi.bugünde kalp atışlarını duydum. 6+5 haftalık bebeğim canım

hayırlı olsun canım, ben de bugün gideceğim bakalım görecekmiyiz kalp atışlarını da.. ben ilk defa gideceğim

gözünüz aydın canım sağlıkla kavuşun..

doğum tarihimiz aynı cnm. ben de geçen cuma minnakımın kesesini gördüm p.tesi bebekimi görecez,inşallah kalp atışlarını da duyarız minnoşumun :KK66:
Amin canm inş sende bende duyarız. Bakıyorum eylül annelerinede cok var 19 eylül annesi

Ay

canım bende tam bunu yazmak için girmiştim sayfaya ağzına saglık anlatmışsın teşekkür ederim aynısını eksiksiz yaşıyorum ve bazen korkuyorum acaba ona birşey mi oldu onu niye hissetmiyorum faln diye kendimi üzüyorum ne yapsam bilmiyorum aynılarını yaşıyorum su an onun varlığını unutuyorum bazen
O kadar çok çabuk ilerliyor ki bu forum takip etmekte zorlanıyorum. Genel olarak mide bulantıları olmayan arkadaşlar var. Ben de huzursuzdum. Doktoruma göre sorun yok. Şanslıyız sadece. Sonuçta başka ufak sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Mesela geçen hafta bel ağrılarım oldu hafif hafif. Yatakta bile ağrıyordu. Sonra unutkanlık başladı. Bir söylediğimi iki cümle sonra unutuyorum :) Bu iki üç gündür de yemekten sonra uykuya dalıyorum hemen. ani yorgunluk gelip gidebiliyor. İki hafta önce de bir iki kere hafif başım döndü. Mide yanması da arada olabiliyor ya da çabucak acıkıyorum. Ama memelerde fazla hassasiyet yok. Göğüs ucu büyüyüp kararma durumu yok. Mide bulantısı vs yok. Doktor kalp atışlarını duyduktan sonra 10. haftaya kadar semptomlar şiddetlenir dedi. Kalp atışını geçen haftasonu duyduk. Herkesin hissettikleri farklı ve değişik şiddetlerde. Panik yapmamak lazım.

hastaneye yine gidemedim :KK43: toplantı yapacakları tuttu yine ne zaman doktora gidicek olsam bişiy çıkıyor boşuna aç kaldım :KK43:
çok sevindim gözünüz aydın, ben de bugün doktora gidecektim iş yerindeki bazı problemlerden dolayı gidemedim çok gerginim korkuyorum çünkü hiç bir belirti yok şuanda göğüs ağrılarım fln da geçti hayırlısı inşallah bende yarın duyarım pıt pıtları

cümlemizinkini inşallah. doğum tarihlerimiz aynı bu arada,benimkide şimdilik 11 eylül. benim çok bulantım vardı,ilaç verdi doktor.başka sıkıntım yok şükür...
Benimde bulantım var bulantı hapı verdi ama işe yaramadı rahatsız hissediyorum bütün gün bugün nane limon kaynatıp içtim iyi geldi yarın Dr sorucam hergün içsem zararı olurmu diye

kızlar nasıl besleniyorsunuz ?? ben yemek seçen biri olarak sebzeye hala başlayamadım tek zorlanıcam nokta bu sanırım :(
sabah akşam bir bardak süt, 10 bardak su içiyorum yaklaşık, aralarda ceviz badem kuru şeyler atıştırıyorum ama öğlen ve akşam yemeklerinde çok sağlıklı beslenemiyorum sanki.. sizler neler yiyosunuz paylaşın

Benimde bulantım var bulantı hapı verdi ama işe yaramadı rahatsız hissediyorum bütün gün bugün nane limon kaynatıp içtim iyi geldi yarın Dr sorucam hergün içsem zararı olurmu diye

bende ılık limonlı su içiyorum sürekli,ilaç bende işe yarar inşallah .çok kötü bu bulantı haliii :KK42:

Back