2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynısı bende de var ya, sol tarafımda kemik mi, içeriden mi anlamadım, eğilip, kalkerken ve yatakta dönerken ağrıyor özellikle

Bilmiyorum bugün dr gittim bu dr farklıydı ilk defa gittim bu da rahim ağrıları normal dedı gebelik de ama zor yani hayirli si.
Benim bebeğim başı aşağı dönmüş doğum pozisyon u inşallah böyle olur doğum normal olur

Canim cok gecmis olsun sen cok guclu bir kadinsin ara ara kendini kotu hissedebilirsin normal ama minik prensesini düşün hic birsey olmayacak Allahin izniyle aklin gönlün ferah dursun

Kızlar en sonunda ayrıntılı ya girdim ,bebek iyi şükür ama basi2 hafta eker den gidiyor ,,,dr genetiktir başka bişiy görünmüyor dedi ,, ...hayırlısı bu arada başı aşağıdaymış ..
Birde ellerim ayaklarım yanıyor bom kızlar ,seker yüklenmesini henüz yatırmadım , bu hafta yaptırım bkalim

cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
Canım plesanta damarlarında tıkanıklık olduğunu nasıl anladılar? Bi de iğneyi kaçlık kullanıyorsun?

Canım plesanta damarlarında tıkanıklık olduğunu nasıl anladılar? Bi de iğneyi kaçlık kullanıyorsun?

Usgde plesantada kan akış hızına bakıyorlar, o da nabız gibi atıyor.. Bi de usg yi renkli ayarlayıp damarların mavi ya da kırmızı olmasından akışa bakılıyor sanırım

İşte o yüzden diyorum çok fazla yediğim bişey yok 3 kilo anca alabildim buna şükür de tabi kilolu olursa doğurmak da mesele

Belki bebeğe kilo yapan gıdalar tuketiyorsundur canım ben de çok yemiyorum diyordum da ama kızartma makarna kaşar peyniri vs abur cubur à giren gıdalar yiyormusum meğer

arastrdm cnm.bugün deli gibi yedim yicem yiyebildgm kadar. Herşeyin hayrlisi
canim cok gecmis olsun Rabbim hepimize zamaninda saglikli ve hayirli dogumlar nasip eylesin sendeki pihtilasmanin derecesi ne acaba benimki PAİ1 homozigot suan coraspirin ve clexson 0.4luk kullaniyorum corasprin bikac hafta sonra birakicam clexsani doguma kadar sen neler kullaniyosun bi problem oldugu nasil anlasildi

Merhaba eylul anneleri.sayfayi uzun suredir takip ediyorum.biz 3kiz kardesiz ve 3umuzde hamileydik ama ablam 1ay once dogum yapti ve onun basindan gecenleri anlatmak istiyorum.ablam 3tane dusuk yapti ve en so n kan pintilasmasi oldugu anlasildi ve clexsan igneye basladi 4bebisine hamile kaldi.4aylikken bebegin dudagi tavsan dudak olabilir denildi 5.ayda suyun bitmek uzere denildi ve bir cok doktor ve sehir degistirdi 7aylikken mersine tayini cikti 7aylikken rahimacilmis dogum heran gerceklesebilir ama biz bu hastanede dogurtamayiz bebek 800gr o yuzden ya dikis attirmalisin yada mersin devlette dogurmalisin denildi.neyse adanaya prof perinatoloji uzmanina gittik bebek iyi dedi eger acilma varsa dikis atamayiz haftasi gecmis dikis tutmaz dedi ve bakti rahmine acilna vs yok gayet iyi dedi rahatladik bu arada ablamin ara ara kanamasi oldugu icin haftada bi heyet raporu aldi ise gitmedi erken dogumolabilir dudüşük tehlise var diye.sonra raporu aldi mersinden annemin yanina antalyaya gitti dogumu orda yapmak icin antalya doktor bulamadi yani aramadi bi arkadasinin tavsiyesu uzerine ispartaya prof dok gitti 3hafta her hafta gitti en son doktor plesentan eskimis bebk doguma hazirlaniyor ac si yani karin bolgesi gelisimi 5hafta geride 30.hafta dogum yapmalisin ama dogum yaparsan bebek olebilir yada karninda olebilir dedi ablam doktirunu degistirdi antalya prof perinatolji uzmanina gitti evet bebek 5hafta geriden geliyor gelisimi yavas buda bebek engelli olabilir olmayada bilir istersen test yapip alabiliriz dedi ablamda olmaz busaatten sonra dogurcam hersekilde kabulum dedi plesentada sikinti yok gelisini takip edelim ona gore dogunu yaptirurz dedi bebekte 1600 gr .ablamda beslenmesi iyi ama yrdigi herseyi kusuyordu yemekle alakali iyi beslenmedigim icin bebek gelisemedi diye agliyor doktor beslenmenle alakali degil dedi vs 35.hafta bebek gelisimi tamamen durdu 1860gr dogum yapti.cok sukur bebek saglikli dogdu tek sorun ablamin dogunda kalbi durdu ve masajla calistirdilar velhasil hersey Allahtan gelur okadar bebek engelli olur tavsan dudak olur yasamaz ölür dediker bebek saglikli dogdu butun organlari yeribde oldu ama ablam dogumda ölüyordu.biraz uzun oldu kusura bakmayin arkadaslarin yorumlarini okuyunca bunlari yazmak istedim.

Kızlar benimde 50 lik yüklendi 162 çıktı sınıri geçtiğim için diyet verdi doktorum hemen yüzlük yüklemek istemedi iki hafta diyet uygulayıp bir hafta şeker ölçümu yapılacak ona göre karar verilecek

Cooook gecmis olsun okurken kanim çekildi sanki ne kadar zor seyler yasamis. Aradan cekmis gibi olacam ama bnm bebegime de dudak ve damak yarigi var dediler testler vs yapildi ablaniza tam olarak ne denildi bebekte yarik dudak var miydi dogdugunda? Sorup bunaltmak istemiyorum ama bunun endisesini uzuntusunu yasayan bir anne adayiyim su an

canim cok gecmis olsun neler yasamissiniz oyle neyseki hayirlisiyla yavrunuzu saglikli bi sekilde kucaginiza almissiniz ablana da cok gecmis olsun kalbi durdu demissin o kullandigi clexan la mi alakali bi de dogum sexeryan mi normal mi olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…