- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Aynısı bende de var ya, sol tarafımda kemik mi, içeriden mi anlamadım, eğilip, kalkerken ve yatakta dönerken ağrıyor özellikle
Ben anlamadım ki bizim bebek içerde başka bişey mi yiyo benden habersizCanım benim sat 28 kasım bugün gittik bizde 1100 kg 38 cm dedi dktr
Ben dikkat ediyorum kaşar vs çok severim yerim ama çok Kilo iyi değil diye biraz frenlemistim kendimiBen anlamadım ki bizim bebek içerde başka bişey mi yiyo benden habersiz
Kızlar günaydın ;
Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
İşte o yüzden diyorum çok fazla yediğim bişey yok 3 kilo anca alabildim buna şükür de tabi kilolu olursa doğurmak da meseleBen dikkat ediyorum kaşar vs çok severim yerim ama çok Kilo iyi değil diye biraz frenlemistim kendimi
Canım plesanta damarlarında tıkanıklık olduğunu nasıl anladılar? Bi de iğneyi kaçlık kullanıyorsun?cnm zaten pıhtılaşma sorunum var.damarlarda tıkanıklık başlamış plesenta damarlarında.okadar uzgnmkii.şuan Dr 2-3 hafta dayansa iyi dedi.bu arada be ege kilo aldirmalisn dedi.enkazından 2.500 yapabilsemmn;(((
Canım plesanta damarlarında tıkanıklık olduğunu nasıl anladılar? Bi de iğneyi kaçlık kullanıyorsun?
İşte o yüzden diyorum çok fazla yediğim bişey yok 3 kilo anca alabildim buna şükür de tabi kilolu olursa doğurmak da mesele
canim cok gecmis olsun Rabbim hepimize zamaninda saglikli ve hayirli dogumlar nasip eylesin sendeki pihtilasmanin derecesi ne acaba benimki PAİ1 homozigot suan coraspirin ve clexson 0.4luk kullaniyorum corasprin bikac hafta sonra birakicam clexsani doguma kadar sen neler kullaniyosun bi problem oldugu nasil anlasildiarastrdm cnm.bugün deli gibi yedim yicem yiyebildgm kadar. Herşeyin hayrlisi
Evet düşünüyorum da kizartmayi seviyorum yiyorum da bide yumurta da iyi yiyorum herhalde onlar kilo aldırıyorBelki bebeğe kilo yapan gıdalar tuketiyorsundur canım ben de çok yemiyorum diyordum da ama kızartma makarna kaşar peyniri vs abur cubur à giren gıdalar yiyormusum meğer
Benim o kadar ağrım yoktu canım ya sen bir doktor unu ara istersen ama bebekle ilgili olduğunu sanmam endişelenme inşaallah bir şey yokturBaya ağrıyo uyrken çok zorlanıyorum
Canım eğitim ödeneği hakkında bi bilgim yok ama sanırım doğum öncesini aktaramayacağız :'([/QUO
keşke aktarabilsek ya bir gelişme olursa burdan bilgilendiririm ben seni sende haber verirsen sevinirim
Bugün öğleden sonra testi yaptırdım Cumartesi sonucu çıkıcakmış1-2 saatte cikiyr cnm
Kızlar benimde 50 lik yüklendi 162 çıktı sınıri geçtiğim için diyet verdi doktorum hemen yüzlük yüklemek istemedi iki hafta diyet uygulayıp bir hafta şeker ölçümu yapılacak ona göre karar verilecekfulyacım doktora gösterdim sonuçlrı.. benim 50lik yüklenmişti açlık normal yükleme sonrası 140 çıktı tam sınırmış.. ama soktorum yine de 100lük yapalım dedi.. ben yaptırmak istemiorum önümüzdeki cumtesi hep bahsediodum ya jimerde cenk bey varmış, ona gidicem, bi de ona sorucam
senin sonuçlar nasıl çıktı, iidir inş?
Merhaba eylul anneleri.sayfayi uzun suredir takip ediyorum.biz 3kiz kardesiz ve 3umuzde hamileydik ama ablam 1ay once dogum yapti ve onun basindan gecenleri anlatmak istiyorum.ablam 3tane dusuk yapti ve en so n kan pintilasmasi oldugu anlasildi ve clexsan igneye basladi 4bebisine hamile kaldi.4aylikken bebegin dudagi tavsan dudak olabilir denildi 5.ayda suyun bitmek uzere denildi ve bir cok doktor ve sehir degistirdi 7aylikken mersine tayini cikti 7aylikken rahimacilmis dogum heran gerceklesebilir ama biz bu hastanede dogurtamayiz bebek 800gr o yuzden ya dikis attirmalisin yada mersin devlette dogurmalisin denildi.neyse adanaya prof perinatoloji uzmanina gittik bebek iyi dedi eger acilma varsa dikis atamayiz haftasi gecmis dikis tutmaz dedi ve bakti rahmine acilna vs yok gayet iyi dedi rahatladik bu arada ablamin ara ara kanamasi oldugu icin haftada bi heyet raporu aldi ise gitmedi erken dogumolabilir dudüşük tehlise var diye.sonra raporu aldi mersinden annemin yanina antalyaya gitti dogumu orda yapmak icin antalya doktor bulamadi yani aramadi bi arkadasinin tavsiyesu uzerine ispartaya prof dok gitti 3hafta her hafta gitti en son doktor plesentan eskimis bebk doguma hazirlaniyor ac si yani karin bolgesi gelisimi 5hafta geride 30.hafta dogum yapmalisin ama dogum yaparsan bebek olebilir yada karninda olebilir dedi ablam doktirunu degistirdi antalya prof perinatolji uzmanina gitti evet bebek 5hafta geriden geliyor gelisimi yavas buda bebek engelli olabilir olmayada bilir istersen test yapip alabiliriz dedi ablamda olmaz busaatten sonra dogurcam hersekilde kabulum dedi plesentada sikinti yok gelisini takip edelim ona gore dogunu yaptirurz dedi bebekte 1600 gr .ablamda beslenmesi iyi ama yrdigi herseyi kusuyordu yemekle alakali iyi beslenmedigim icin bebek gelisemedi diye agliyor doktor beslenmenle alakali degil dedi vs 35.hafta bebek gelisimi tamamen durdu 1860gr dogum yapti.cok sukur bebek saglikli dogdu tek sorun ablamin dogunda kalbi durdu ve masajla calistirdilar velhasil hersey Allahtan gelur okadar bebek engelli olur tavsan dudak olur yasamaz ölür dediker bebek saglikli dogdu butun organlari yeribde oldu ama ablam dogumda ölüyordu.biraz uzun oldu kusura bakmayin arkadaslarin yorumlarini okuyunca bunlari yazmak istedim.
canim cok gecmis olsun neler yasamissiniz oyle neyseki hayirlisiyla yavrunuzu saglikli bi sekilde kucaginiza almissiniz ablana da cok gecmis olsun kalbi durdu demissin o kullandigi clexan la mi alakali bi de dogum sexeryan mi normal mi olmustuMerhaba eylul anneleri.sayfayi uzun suredir takip ediyorum.biz 3kiz kardesiz ve 3umuzde hamileydik ama ablam 1ay once dogum yapti ve onun basindan gecenleri anlatmak istiyorum.ablam 3tane dusuk yapti ve en so n kan pintilasmasi oldugu anlasildi ve clexsan igneye basladi 4bebisine hamile kaldi.4aylikken bebegin dudagi tavsan dudak olabilir denildi 5.ayda suyun bitmek uzere denildi ve bir cok doktor ve sehir degistirdi 7aylikken mersine tayini cikti 7aylikken rahimacilmis dogum heran gerceklesebilir ama biz bu hastanede dogurtamayiz ibebek 800gr o yuzden ya dikis attirmalisin yada mersin devlette dogurmalisin denildi.neyse adanaya prof perinatoloji uzmanina gittik bebek iyi dedi eger acilma varsa dikis atamayiz haftasi gecmis dikis tutmaz dedi ve bakti rahmine acilna vs yok gayet iyi dedi rahatladik bu arada ablamin ara ara kanamasi oldugu icin haftada bi heyet raporu aldi ise gitmedi erken dogumolabilir dudüşük tehlise var diye.sonra raporu aldi mersinden annemin yanina antalyaya gitti dogumu orda yapmak icin antalya doktor bulamadi yani aramadi bi arkadasinin tavsiyesu uzerine ispartaya prof dok gitti 3hafta her hafta gitti en son doktor plesentan eskimis bebk doguma hazirlaniyor ac si yani karin bolgesi gelisimi 5hafta geride 30.hafta dogum yapmalisin ama dogum yaparsan bebek olebilir yada karninda olebilir dedi ablam doktirunu degistirdi antalya prof perinatolji uzmanina gitti evet bebek 5hafta geriden geliyor gelisimi yavas buda bebek engelli olabilir olmayada bilir istersen test yapip alabiliriz dedi ablamda olmaz busaatten sonra dogurcam hersekilde kabulum dedi plesentada sikinti yok gelisini takip edelim ona gore dogunu yaptirurz dedi bebekte 1600 gr .ablamda beslenmesi iyi ama yrdigi herseyi kusuyordu yemekle alakali iyi beslenmedigim icin bebek gelisemedi diye agliyor doktor beslenmenle alakali degil dedi vs 35.hafta bebek gelisimi tamamen durdu 1860gr dogum yapti.cok sukur bebek saglikli dogdu tek sorun ablamin dogunda kalbi durdu ve masajla calistirdilar velhasil hersey Allahtan gelur okadar bebek engelli olur tavsan dudak olur yasamaz ölür dediker bebek saglikli dogdu butun organlari yeribde oldu ama ablam dogumda ölüyordu.biraz uzun oldu kusura bakmayin arkadaslarin yorumlarini okuyunca bunlari yazmak istedim.
doppler de damarlara bakılıyordu kan akışına.0,6 lık kullanyrmCanım plesanta damarlarında tıkanıklık olduğunu nasıl anladılar? Bi de iğneyi kaçlık kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?