2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm iki genimde heterezigot çıktı pıhtılaşma biri faktör 5 diye bi gen diğerinin tam adını hatrlamyrm.clexane 0,6 kullanım.bebek hareketlerini hissetmym diye gittim Dr a.3 gündü r oynamyrdu korktm.Dr baktı yaşıyor dedi.ölçümlere baktı öncekikontrole gore çok az ilerleme vardı.renkli dopplere gönderdi.orda 2 damarda ttıkanıklıkbbaşlamış dedi.oyle isteee.kan ve demir değerlerinebbakıldı.ikisindecook kkötüydü.beslenmem cokkotu zaten.hala bulantı var.istahszlk vs..işte bebeğe kilo aldirmaliyz damarlar tikanmadan;((

ben inanıyorum ki melek sağlıkla doğacak tüm olumsuz ihtimallere karşı. şimdi biz ne desek boş seni avutamicaz. önümüzdeki son haftalar bir an önce çabucak geçse ve sen meleğine kavuşsan, onun ne kadar güzel ve sağlıklı olduğunu görsen.. başka hiçbir dileğim yok...

haklısın canım n11.com güvenilir site öyle yapacağız sanırım .
bu arada herkes bebek eşyalarının geneline zam gelecek biliyor muuu ????

senı normal yapıcan dıye kıskanıyordur...bır tanede bende var....ışte ınsanlar fesat oldukça allahım nasıp etmıyor onlara..

bende normail istiyorum hatta epıdural normal olsun dıyorum ama çatı muayenı aklıma bıle gelınce cok korkuyorum..
yapabılırmıyım bılmıyorumki

bence gözünde büyütme ne kadar korkarsan o kadar zor olur diye düşünüyorum.. ben hep eskileri düşünüyorum annem beni evde doğurmuş .. onlar nasıl yapmış diyorum cesaret geliyor biraz :) ben epidural filan istemiyorum ama ya tam normal olsun ya sezeryan.. epidural doğumlarla ilgili bazen olumsuz haberler çıkıyor bana riski daha fazla gibi geliyor.. bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de yavrularımız inşallah...

benim de merak ettiğim çok şey var doktora sormak istediğim ama gidince unutuyorum heyecandan çatı muayenesi ne zaman.. kaçıncı haftadan sonra 15 günde bir gidicez kontrole.. ayy ne bilim zaman daraldıkça çok heyecanlanıyorum.. ama bunu da sorayım unutmazsam bebek aşağıda mı diye.. kadın gülecek bana yine yaa nereden çıkarıyorsun bunları diye

Rapor aliyosum diye isveren hicbisey yapamaz canim korkma.hamilelere devlet bile ekstra rapor hakki veriyo.

hadi bakalım inşallah öyle olur

öyleymiş gerçekten bebekler ne isterse o şekilde oluyor, biz ilk defa karşılaştık böyle bir durumla. Kolik çocukların oldukça zor olduğunu söylüyor yaşayan anneler, bebek ağlamaya başladığında elinden hiçbirşeyin gelmemesi çok yıpratıyormuş anneleri psikolojik olarak. İnşallah benim oğlum babasına benzerde sakin bir bebek olur :) teşekkkür ederim canım

kızlar günaydın. bugün günlerden şeker yüklemesi. 75 lik. ve içim bayıldı. inşallah sonucu iyi çıkar. bu arada dün yine acillerdeydim. sancım vardı. herşey normal ama sancı var. idrar yollarında hiç bişey çıkmadı. ama neden sancım oluyo sürekli bilmiyorum. şu 30 lu haftalara bi ulaşsam sağ selamet

Selam eylül anneleri. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Hepimiz sağlıjla kucağımıza alalım bebişleri inş :)
Ben bugün 20+2 yim. Ayrıntılı ultrason için 6temmuzda gitmeyi düşünüyorum çünkü öğretmenim kpssye hazırlanıyorum. Günde 10saat çalışıyorum. Eğer 6temmuzda gidersem 22+6 oluyorum yada 23. Ayrıntılı ultrason için geç kalmış olur muyum diye soracaktım.

Canim bende alicam gogus kalkanindan. Tecrubesiz anneyim. Her emzirmede mi kullancaz. Bir kerelik mi. Krem kullanmadan yara olmasin istiyorum. Benim biraz aydinlatsan

canım internette avent göğüs kalkanı diye aratırsan nasıl bişey olduğunu daha iyi anlarsın, bunu emzirdikten sonra çatlak kremini sürüp göğsünle sutyen arasına koyuyorsun, içi silikon dışı plastik iki kapaktan oluşuyor, göğüs ucu bu iki kapak arasınd ki boşlukta kaldığı için bir yere temas etmeyince yara olmuyor, kuru kalmış oluyor. bunu dışarda takmak biraz zor çünkü kapaklar kıyafetin üzerinden belli oluyor. zaten vaktin çoğu evde geçtiği için evde takıyordum dışarı çıkarken de göğüs pedi kullanıyordum çokşükür yarasız atlattım o süreci..

canım geçmiş olsun..iğne yeterli gelmedimi acaba benimde bir genim heterezigot. doktorum bana diyet vermişti...iğnenin etkisin azaltıyor demişti..sen öyle bişey uyguluyormusun

Geçmiş olsun...nerede hıssedıyorsun sancıyı? doktorun ne dıyor bu duruma

Hayır cnm ama daha fazla geçirme çünkü son zamanları olucak 23 en geç 24 te olmalı diyor doktorlar

Geçmiş olsun...nerede hıssedıyorsun sancıyı? doktorun ne dıyor bu duruma

kasıklarımdan tüm karnıma yayılan bir ağrı canım. gebelikle ilgili herşey normal. idrar yollarından ve böbreklerde kumdan şüphelendi. onlar da temiz çıktı. dinlen diyor. stresten uzak dur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…