cnm iki genimde heterezigot çıktı pıhtılaşma biri faktör 5 diye bi gen diğerinin tam adını hatrlamyrm.clexane 0,6 kullanım.bebek hareketlerini hissetmym diye gittim Dr a.3 gündü r oynamyrdu korktm.Dr baktı yaşıyor dedi.ölçümlere baktı öncekikontrole gore çok az ilerleme vardı.renkli dopplere gönderdi.orda 2 damarda ttıkanıklıkbbaşlamış dedi.oyle isteee.kan ve demir değerlerinebbakıldı.ikisindecook kkötüydü.beslenmem cokkotu zaten.hala bulantı var.istahszlk vs..işte bebeğe kilo aldirmaliyz damarlar tikanmadan;((canim cok gecmis olsun Rabbim hepimize zamaninda saglikli ve hayirli dogumlar nasip eylesin sendeki pihtilasmanin derecesi ne acaba benimki PAİ1 homozigot suan coraspirin ve clexson 0.4luk kullaniyorum corasprin bikac hafta sonra birakicam clexsani doguma kadar sen neler kullaniyosun bi problem oldugu nasil anlasildi
Ben hemen almistim sonucu demekki her yerde ayni deilBugün öğleden sonra testi yaptırdım Cumartesi sonucu çıkıcakmış
Kızlar günaydın ;
Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
Canım hangi sitede eski fiyatıyla varsa, o siteyi google lakötü bi yorum yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsin.. Ayrıca uzaktan satış sözleşmesi sayesinde netten birşey almak dha avantajlı aslında, koşulsuz iade garanti oluyor aklında bulunsun..
senı normal yapıcan dıye kıskanıyordur...bır tanede bende var....ışte ınsanlar fesat oldukça allahım nasıp etmıyor onlara..ay benim eltimde sezaryeni ovup ovup duruyor yok şöyle rahatmış yok böyle güzelmiş çakacam ağzına iki tane:) hani o narkozdan çıkışını görmesem yürürken ağlayışına şahit olmasam bebeğini kucağında tutamayıp hungur hungur ağladığını bilmesem inanacağım. Tamam tıbbi bir,zorunluluk olur mecbur yatarız zaten o masaya kimse bebeğini ya da kendini riske atmak istemez ama kendin sezaryen oldun diye milleti de ikna etme çabası neden hiç anlamıyorum.
bende normail istiyorum hatta epıdural normal olsun dıyorum ama çatı muayenı aklıma bıle gelınce cok korkuyorum..
yapabılırmıyım bılmıyorumki
ayyy hiç sorma hepsi profesör bana da bir arkadaşım sen bebeği çok aşağıda taşıyorsun dedi bende o gün doktora gittim kontrolüm vardı sordum. Hayır aşağıda değil olması gereken yerde bebeğin. Zaten elinle karnının aşt kısmını elle boş olduğunu farkedeceksin. Aşağı inince orsı da sert olacak rahminin tepesi gibi dedi.
Rapor aliyosum diye isveren hicbisey yapamaz canim korkma.hamilelere devlet bile ekstra rapor hakki veriyo.
öyleymiş gerçekten bebekler ne isterse o şekilde oluyor, biz ilk defa karşılaştık böyle bir durumla. Kolik çocukların oldukça zor olduğunu söylüyor yaşayan anneler, bebek ağlamaya başladığında elinden hiçbirşeyin gelmemesi çok yıpratıyormuş anneleri psikolojik olarak. İnşallah benim oğlum babasına benzerde sakin bir bebek olur :) teşekkkür ederim canımCanım tabi dahasını görmediğin için endişelenmekte haklısın; oğlum kolikti saatlerce susmazdı canım yavrum ağrıdan; o durum ilk 3 aydan sonra azalıyor da, sebepsiz saatlerce ağlamalar çok olurdu bizde 5 aylıkken arabada gitmek istemediği için Çanakkale den Eneze varana kadar 2 saat susmadan ağlamıştı; arabadan inince susuyordu; işte Çocukların sağı solu belli olmuyor her çocuk ta değişik yani hiç sesini duymadığımız bebekler de oluyor Allah hayırlısını versin tabi en başta sağlık canım
Canim bende alicam gogus kalkanindan. Tecrubesiz anneyim.Her emzirmede mi kullancaz. Bir kerelik mi. Krem kullanmadan yara olmasin istiyorum. Benim biraz aydinlatsan
canım geçmiş olsun..iğne yeterli gelmedimi acabacnm iki genimde heterezigot çıktı pıhtılaşma biri faktör 5 diye bi gen diğerinin tam adını hatrlamyrm.clexane 0,6 kullanım.bebek hareketlerini hissetmym diye gittim Dr a.3 gündü r oynamyrdu korktm.Dr baktı yaşıyor dedi.ölçümlere baktı öncekikontrole gore çok az ilerleme vardı.renkli dopplere gönderdi.orda 2 damarda ttıkanıklıkbbaşlamış dedi.oyle isteee.kan ve demir değerlerinebbakıldı.ikisindecook kkötüydü.beslenmem cokkotu zaten.hala bulantı var.istahszlk vs..işte bebeğe kilo aldirmaliyz damarlar tikanmadan;((
Geçmiş olsun...nerede hıssedıyorsun sancıyı? doktorun ne dıyor bu durumakızlar günaydın. bugün günlerden şeker yüklemesi. 75 lik. ve içim bayıldı. inşallah sonucu iyi çıkar. bu arada dün yine acillerdeydim. sancım vardı. herşey normal ama sancı var. idrar yollarında hiç bişey çıkmadı. ama neden sancım oluyo sürekli bilmiyorum. şu 30 lu haftalara bi ulaşsam sağ selamet
Selam eylül anneleri. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. Hepimiz sağlıjla kucağımıza alalım bebişleri inş :)
Ben bugün 20+2 yim. Ayrıntılı ultrason için 6temmuzda gitmeyi düşünüyorum çünkü öğretmenim kpssye hazırlanıyorum. Günde 10saat çalışıyorum. Eğer 6temmuzda gidersem 22+6 oluyorum yada 23. Ayrıntılı ultrason için geç kalmış olur muyum diye soracaktım.
bende elazığlıyım , adana mersinde geçti benimde tüm zamanım ama şimdi istanbuldayım:)Yine bir yerden kan çekmiş o zaman. Elazığ liyim. Ama bütün çocukluğum Mersinde geçti
nasılsın ece nasıl gidiyorgünaydıınnn
Geçmiş olsun...nerede hıssedıyorsun sancıyı? doktorun ne dıyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?