• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benimki rahatsız olsun hemen başlıyor tekmelemeye diğer tarafa donuyorum tekme falan kalmıyor. Birde 1-2 haftadır içimde gerindiğini hissediyorum. Kollarını iki yana açıp bastırıyor heralde. İçim bir tuhaf oluyor o zaman :)

Aynen canım ya resmen dayıyo biyerini bastırıyo insan bi garip oluyo daha 1 kiloyken böle 3 oldu mu acıtıcak belli ki :-)

canim bende bebegimi gormeyeli 1 ay oldu dunden beri bende hareketini alamiyorum aliyorum ama derinden geliyor nedense insallah yarin buraya guzel seyler yazariz :KK200::KK200:

Ya ben çok kurtluyum doktorumda ogrendi 1 ay olmadı ama duramcm daha fazla zaten doktorumda dedi istediğin zaman grl diye :)) baktı benimle baş edemiyor randevuyu sen belirle diyor :21:

selam kızlar.. çok yoruldum ben artık iş yerinde çokta sıkıldım.. haftaya 5 günlük rapor almayı düşünüyorum zaten kontrolüm var gitmişken rapor yazdırsam 32. haftaya az kaldı o zaman zaten çıkamıcam rapor da alamıcam.. bi mola olur diye düşünüyorum.. kadın doğumcudan 5 gün rapor alırsam rapora ne yazar enfeksiyon filan mı yazdırsam.. rapor alanlar siz ne yaptınız??? ne yazıyor hastalık olarak sonra başım ağrımasın bide bu rapor yüzünden.. inşallah alabilirim de çok ihtiyacım var evde olmaya :(

selam kızlar.. çok yoruldum ben artık iş yerinde çokta sıkıldım.. haftaya 5 günlük rapor almayı düşünüyorum zaten kontrolüm var gitmişken rapor yazdırsam 32. haftaya az kaldı o zaman zaten çıkamıcam rapor da alamıcam.. bi mola olur diye düşünüyorum.. kadın doğumcudan 5 gün rapor alırsam rapora ne yazar enfeksiyon filan mı yazdırsam.. rapor alanlar siz ne yaptınız??? ne yazıyor hastalık olarak sonra başım ağrımasın bide bu rapor yüzünden.. inşallah alabilirim de çok ihtiyacım var evde olmaya :KK43:
Ben de almistim rapor idrar yollati enfeksiyonu yaziliydi cnm sende jaftanin 5 gunu mu gidiyorsun

Ben de almistim rapor idrar yollati enfeksiyonu yaziliydi cnm sende jaftanin 5 gunu mu gidiyorsun

bende öyle yazdırayım o zaman zaten yalan da değil enfeksiyon var geçip geçmediğini bilmiyorum haftasonu tahlil vericem.. kamu kurumunda çalışıyorum haftanın 5 günü evet. almışken bir hafta evde olayım istiyorum..bedenen zaten yoruluyoruz da ruhen de ihtiyacım var çok sıkıldım..

Ay canım ya maşallah senin müdürüne; Allah bozmasın ben 9 yıldır meb teyim genelde hep bişeyler çıkarıyorlar boş bırakmıyorlar; neyse canım çok şükür işimiz bu çalışıcaz tabi aysonunu bekliyorum ben de dörtgözle :)
canım müdür benim ;) alalım seni de bizim okula ;))

Kızlar bugün biz de dayanamadik bebisi görmeye gittik maşallah oğlum 37 cm 1127 gr olmuş önde gidiyormuş gelişimi de bu doğum tarihini etkiler mi acaba ??

Canım benimde öyle sol tarafım sadece sanki darbe almış gibi hamile oldum olalı hiç alttan bakmadı dr rahim büyüyor dedi geçti . Yatak da solak dönerken sanki içerden bi kemik batıyor gibi oluyor
Aynısı bende de var ya, sol tarafımda kemik mi, içeriden mi anlamadım, eğilip, kalkerken ve yatakta dönerken ağrıyor özellikle:110:

Salihacım çook geçmiş olsun.. Bnm de 50 lik yüklememde 1 sa sonrası tam sınırda 140 çıktı.. Doktorum bana da 100 lük yükleyelim dedi ama ben hiiç istemiorum.. :KK43: şimdiden dikkatli beslenmeye başladım, hamur işi tatlı kızartmadan uzak durucam ve bi süre kendim kontrol edicem ..[/QUO
çok tşk ederim canım bende hiç istemedim ama doktor yapıcaz yapmamız gerek diyince korktum inşallah bişey çıkmaz senin sonuncundada zaten yüksek çıkarsa ilk etapta diyet önerecekler

az kalmış iznine sabret biraz daha cnm.. bana bir ay sonra gel dedi temmuzun ikinci haftası giderim gitmişken raporumuda alırım..
Canım 32 hafta için ben de alıp okula vericem kısmetse ama sen hangi sat a göre gidicen gerçek kendi sat ına mı yoksa Dr un Öne aldığına göre mi ; o iş biraz tuhaf ama alışamadım buna; bu hafta gidince sorucam ben Dr un kine göre gidersem doğum iznimin de 1 haftası yanıyor sanırım neyse hayırlısı artık

Bb
Kızlar günaydın ;

Dün kan testim geldi maalesef fenilalanin düzeyi yüksek çıktı. Hemen çapa heyetteki perinatologa gönderdim . Konuştuk yüksek çıkmış ama sınırda dedi. Bebeğin gelişimini etkileyebilir dedi. Bebek sağlıklı bir bebekse , kan düzeyini atlatacaktır ama sağlıksız bir bebekse dedi zaten olan olmuştur bu zamana kadar dedi. Yapılabilecek birşey var mı dedim diyet önerilebilir dedi diyet önerilirse hiçbir protein besini almamam lazım , süt ,et ,yumurta,meyve ve ekmek yememem lazım. Perşembe heyetimiz var gel bebeğine bakalım, heyetce bir karar verelim dedi. Korkuyorum artık uyuyamıyorum bunalıma girdim. Atcam kendimi bir yerlerden , güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Bazen keşke çocuk yapmasaydım diyorum. Çok zordayım ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğe hiçbirşey almadım. almıcaz da . bir beşik kıyafet vs alırız . o da 36.haftada. ne yapayım elimden de birşey gelmiyor....
canım çok zor haklısın ama dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok; sen güçlü bi kadınsın hayatındaki bunca sıkıntıyı göğüslemişsin ve umarım bunlar son endişelerdir; Perşembe evladının sağlık haberlerini alırsın inş; çok zor bi hamilelik geçiriyorsun ama inş kızına sağlıkla kavuşursun ve tüm bunları unutursun canım; nolur ümitsizliğe kapılma unutma ki gecenin en karanlık anı güneş doğmadan hemen öncesidir; güzel haberlerini bekliyoruz

ufff biz nasıl doğurucaz yaaaa:KK42::KK61::KK57::KK53:

az kaldı farkında mısınız????????????? 30. haftalara geldik nerdeyse... sonrası su gibi geçer sonra gelsin bebişler inşallah :) ben en çok normal doğum yapabilecek miyim onu merak ediyorum.. yapamazsın diyenler var çevremde... bide erken doğuracaksın sen diyorlar.. hakkımızda hayırlısı zamanında gelsin inşallah bebişler.. sen normal doğum mu istiyorsun??

Canim benim kardesim 28 haftalik dogum yapti 1010g. Ilk bi hafta bebisimiz 940 g'a kadar dustu. Ama cok suku simdi hic bi problemi yok. Gelisimi kiloyla alakali diil. Kilosu normal olup birsuru sikintisi olan bebek var. onemli olan organlarin gelisimi.. Hic canini sikma.. Biz 1600 olsun die 20 gun bekledik..
benim yengem 1600 ile erken doğum yaptı. 25 gün kadar kuvözde kaldı. Şimdi çok iyi maşallah

az kaldı farkında mısınız????????????? 30. haftalara geldik nerdeyse... sonrası su gibi geçer sonra gelsin bebişler inşallah :) ben en çok normal doğum yapabilecek miyim onu merak ediyorum.. yapamazsın diyenler var çevremde... bide erken doğuracaksın sen diyorlar.. hakkımızda hayırlısı zamanında gelsin inşallah bebişler.. sen normal doğum mu istiyorsun??
sen o çevrendekilere bir sor bakayım ikinci meslekleri felaket tellallığımıymış. hiç,sıkma canını rabbim nasıl yazdıysa oyle olacak. Senntakma felaket telllallarını .

Back
X