• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben doktorun boyle bir hakkınin olduğunu dusunmuyorum. Bilgilendirir yaptirip yaptirmamak kisiye kalir ki yaptirmayan yok. Benim hamilelegimin basindan beri her sey her kontrolde cok harikaydi detaylida gozukmeyenleri gördük o yüzden belki boyle tepki verdim ki mesele sadece aldirmak değil Allah korusun riskli bir durum olursa hem duruma alismak hem de dogumdan sonra hemen müdahale edebilmek onemli. Ben yaşadıklarımi dusununce cevap vermek istedim.
Haklısın aslında bu noktayi hiç düşünmedim bilgilrndirmemesine kızdım sim di de yarın başka bir doktorla randevum var ondan isticem ayrintiliyi hayırlısıyla sonucumuz temiz olur inşaallah

Ayy benim bu halam salak mı acaba :mad: biz 12.hafta da söyledik eşe dosta o günden beri bana kızın olacak diyor. Görüntülü arıyor sürekli bakıyor bakıyor kızın olacak diyor. Cinsiyeti öğrenince ilk beni aricaksin dedi aradım erkek dedim yok yok öyle şey olur mu yanlış görmüş doktor diyo :mad::mad: ultrason da pipi resmini bile gönderdim bugün yine aradı ee diyo kızın nasıl hala dedim erkek erkek yok diyo nerden biliyosun dedim tipinden belli kız annenin güzelliğini alır sen cirkinlestin dedi bana :KK61::KK61::mad::mad: zaten psikolojim bozuk ruh hastası ya sinir etti beni :KK62:
Bazı insanlar böyle malesef benim de çevremde var hamileliği yaşayan biziz ahkam kesen onlar. Yok onu yeme bunu ye, yok öyle olmaz böyle olur. Sanki hiç araştırmıyoruz, doktora sormuyoruz yada çilesini çeken biz değilmişiz gibi her şeyi biliyorlar. Takma onları sen. Fi tarihinden kalma yorumlarla can sıkmaktan başka yaptıkları bir şey yok.

Minik kızımın odasını aldık bugün Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar:

Eklentiler

• 20150614_140302.webp
    20150614_140302.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 144
  • 20150614_140256.webp
    20150614_140256.webp
    19 KB · Görüntüleme: 142
  • 20150614_140251.webp
    20150614_140251.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 147
Bazı insanlar böyle malesef benim de çevremde var hamileliği yaşayan biziz ahkam kesen onlar. Yok onu yeme bunu ye, yok öyle olmaz böyle olur. Sanki hiç araştırmıyoruz, doktora sormuyoruz yada çilesini çeken biz değilmişiz gibi her şeyi biliyorlar. Takma onları sen. Fi tarihinden kalma yorumlarla can sıkmaktan başka yaptıkları bir şey yok.
Sanki doktor kendisi de yok yok erkek degil diye ahkam kesiyor. Hayir yani Allah ne verdiyse verdi kiz da olsa erkekte olsa benim icin farketmez neden diretiyorsun ? Nefret ettim artık gerçekten yani doğumdan sonrasını düşünemiyorum onu yapma bunu yapma ona alıştırma lar başlayacak :mad: bir arkadaşım var o bile şimdiden kendi oğluyla benim dogmamis bebegimi kiyasliyor düşünebiliyor musun böyle saçmalık yok :KK43:

Ayy benim bu halam salak mı acaba :mad: biz 12.hafta da söyledik eşe dosta o günden beri bana kızın olacak diyor. Görüntülü arıyor sürekli bakıyor bakıyor kızın olacak diyor. Cinsiyeti öğrenince ilk beni aricaksin dedi aradım erkek dedim yok yok öyle şey olur mu yanlış görmüş doktor diyo :mad::mad: ultrason da pipi resmini bile gönderdim bugün yine aradı ee diyo kızın nasıl hala dedim erkek erkek yok diyo nerden biliyosun dedim tipinden belli kız annenin güzelliğini alır sen cirkinlestin dedi bana :KK61::KK61::mad::mad: zaten psikolojim bozuk ruh hastası ya sinir etti beni :KK62:

Boşver canım insanlar ı takma Allah hayırlı evlat versin. Benim kayınvalide mler hep erkek erkek hissediyorz dediler ben hep kız düşünüyordu m rüyam da falan görmüştüm cinsiyet ı göstermedi zaten en son kız dedi doktor ayrıntılı da tekrar sordum kız dedi
hala kayınvalide m sen hastane ye giderken beyaz götür diyor erkek olursa diye.:rolleyes:
Erkek çok istiyorlarsa kendileri yapsınlar benim gönlüm dede kız vardı

Minik kızımın odasını aldık bugün Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar:

Ne kadar à aldın canım hayırlı olsun bunu uzun süre kullanır bende böyle aldim geldi bizimki havalandiriyorum kokusu çıksın diye 2950 ye aldık yatak dahil ankara mobilyacılar dan

Boşver canım insanlar ı takma Allah hayırlı evlat versin. Benim kayınvalide mler hep erkek erkek hissediyorz dediler ben hep kız düşünüyordu m rüyam da falan görmüştüm cinsiyet ı göstermedi zaten en son kız dedi doktor ayrıntılı da tekrar sordum kız dedi
hala kayınvalide m sen hastane ye giderken beyaz götür diyor erkek olursa diye.:rolleyes:
Erkek çok istiyorlarsa kendileri yapsınlar benim gönlüm dede kız vardı
Anlamıyorum gerçekten kafam almıyor ne bu erkek sevdası ? Allah a torun verdiği için sukredip sağlıklı olsun diye dua edeceğine daha anne karnındaki bebeği kız erkek diye ayiriyorlar :KK20: benim babaannem de hep erkek istemiş hatta anneme de hep erkek demişler. Annem cinsiyeti öğrenmiş ama hiç soylememis onlarda avcunu yalamis :KK70:

Anlamıyorum gerçekten kafam almıyor ne bu erkek sevdası ? Allah a torun verdiği için sukredip sağlıklı olsun diye dua edeceğine daha anne karnındaki bebeği kız erkek diye ayiriyorlar :KK20: benim babaannem de hep erkek istemiş hatta anneme de hep erkek demişler. Annem cinsiyeti öğrenmiş ama hiç soylememis onlarda avcunu yalamis :KK70:

Canım valla esimde onları n söylemesi den etkilendi o da kız ı duyunca sevinemedi.
etrafindakiler onu erkeğe o kadar alistirmisti ki.
bi de hamile olduğum u duyunca gorumcem arayıp ne desin iyi oldu çocuk yaptığınız olmaz diye korkuyorduk aradan büyür artık dedi.
Cocuk hiç aradan buyur mu şimdiden sorumluluk lari başladı.
İnsanlar çok anlayissiz. Bir daha valla karnım belli olana kadar kimseye soylemicem

Canım valla esimde onları n söylemesi den etkilendi o da kız ı duyunca sevinemedi.
etrafindakiler onu erkeğe o kadar alistirmisti ki.
bi de hamile olduğum u duyunca gorumcem arayıp ne desin iyi oldu çocuk yaptığınız olmaz diye korkuyorduk aradan büyür artık dedi.
Cocuk hiç aradan buyur mu şimdiden sorumluluk lari başladı.
İnsanlar çok anlayissiz. Bir daha valla karnım belli olana kadar kimseye soylemicem
O ne demek öyle ya ? Bu insanların gerçekten hiç ayarları yok hiç karsisindakini düşünmüyorlar! O gorumcenin ağzına kürek le vurmak lazım

Sanki doktor kendisi de yok yok erkek degil diye ahkam kesiyor. Hayir yani Allah ne verdiyse verdi kiz da olsa erkekte olsa benim icin farketmez neden diretiyorsun ? Nefret ettim artık gerçekten yani doğumdan sonrasını düşünemiyorum onu yapma bunu yapma ona alıştırma lar başlayacak :mad: bir arkadaşım var o bile şimdiden kendi oğluyla benim dogmamis bebegimi kiyasliyor düşünebiliyor musun böyle saçmalık yok :KK43:
Anlıyorum canım çok iyi anlıyorum benim başımda da hep var bu tür insanlar. 23 yıllık en yakın arkadaşımda bana oğlum olacağını duyunca buna benzer bişey yapmıştı. Kendisinin kızı var 8 yaşında. İlk hamile olduğumu duyduğunda "ben artık senin olmaz diyordum bu yaştan sonra" dedi,oysa 30 yaş hamilelik için normal bir yaş yani çok geç değil sonuçta. Sonra oğlum olacağını duyunca değişir o kızdır belki dedi (ki ben cinsiyetini 17-18. haftalarda öğrenebildim). Meğer o hep oğlu olsun istemiş. Ben kız-erkek fark etmez diye düşünüyordum, hatta kız çocuklarını hep çok sevimli bulmuşumdur, cicili bicili giydirilen kızlara hep gıpta ile bakmışımdır. İnsan geçmişte kayıp yaşayınca tek isteği sağlıklı olsun kucağımda olsun istiyor. Ama insanlar anlamıyor malesef çocuğu olanda olmayanda uzman. Cinsiyeti yüzündeki sivilceden tahmin eden mi ararsın yoksa yaşa bakıp hamile kalamazsın diyen mi. Cinsiyeti kabul etmek zorunda kalanlar da aman çok yaramaz olacak vs... diyorlar. Ya size ne yani ister yaramaz olur ister uslu çocuk benim uğraşacak benim. Hamile kadına söylenecek laf mı bunlar. Geçen de eltim aratıyo kvdeme (kendisi arayamaz çünkü beni arayacak yüzü yok çok terbiyesizliğini çektim) 1 aylık bebeği var ve 18 yaşına çocuğu doğurmadan 2 ay önce girdi mübarek 1 ayda eksper olmuş yok falanca kremi kullansın yok göğüs ucu çıkmaz emziremez. Arkadaş her vücut bir mi? Sen cahil olabilirsin araştırmak aklına gelmemiş olabilir yada çevrende akıl verecek kimsen yoktur. Ama çok şükür benim hepsi var ve elimin altında internet var (ki bilişim konusunda akademik eğitimim var) ayrıca düğün dahil yüzümü 2 kere 2şer saatten gördün mememin ucu hakkında nasıl fikir yürütebiliyorsun. Amaaaaannnnn cinsler işte takmayacağız ama olmuyor canım....

Anlıyorum canım çok iyi anlıyorum benim başımda da hep var bu tür insanlar. 23 yıllık en yakın arkadaşımda bana oğlum olacağını duyunca buna benzer bişey yapmıştı. Kendisinin kızı var 8 yaşında. İlk hamile olduğumu duyduğunda "ben artık senin olmaz diyordum bu yaştan sonra" dedi,oysa 30 yaş hamilelik için normal bir yaş yani çok geç değil sonuçta. Sonra oğlum olacağını duyunca değişir o kızdır belki dedi (ki ben cinsiyetini 17-18. haftalarda öğrenebildim). Meğer o hep oğlu olsun istemiş. Ben kız-erkek fark etmez diye düşünüyordum, hatta kız çocuklarını hep çok sevimli bulmuşumdur, cicili bicili giydirilen kızlara hep gıpta ile bakmışımdır. İnsan geçmişte kayıp yaşayınca tek isteği sağlıklı olsun kucağımda olsun istiyor. Ama insanlar anlamıyor malesef çocuğu olanda olmayanda uzman. Cinsiyeti yüzündeki sivilceden tahmin eden mi ararsın yoksa yaşa bakıp hamile kalamazsın diyen mi. Cinsiyeti kabul etmek zorunda kalanlar da aman çok yaramaz olacak vs... diyorlar. Ya size ne yani ister yaramaz olur ister uslu çocuk benim uğraşacak benim. Hamile kadına söylenecek laf mı bunlar. Geçen de eltim aratıyo kvdeme (kendisi arayamaz çünkü beni arayacak yüzü yok çok terbiyesizliğini çektim) 1 aylık bebeği var ve 18 yaşına çocuğu doğurmadan 2 ay önce girdi mübarek 1 ayda eksper olmuş yok falanca kremi kullansın yok göğüs ucu çıkmaz emziremez. Arkadaş her vücut bir mi? Sen cahil olabilirsin araştırmak aklına gelmemiş olabilir yada çevrende akıl verecek kimsen yoktur. Ama çok şükür benim hepsi var ve elimin altında internet var (ki bilişim konusunda akademik eğitimim var) ayrıca düğün dahil yüzümü 2 kere 2şer saatten gördün mememin ucu hakkında nasıl fikir yürütebiliyorsun. Amaaaaannnnn cinsler işte takmayacağız ama olmuyor canım....
Valla çok çeşit var. Biz eşimin ailesiyle gorusmuyoruz yani eşim 1 seneye yakındır görüsuyor ama ben gorusmicem kadın utanmadan herkesi arayıp babaanne oluyorum diye haber yaymis ki eşimi kedi yavrusu gibi disladilar arayıp bir gün bile sormadı benimle evlendi diye. Bende dedim ki o kadına söyle önce sana analık yapsaydi! Analigindan ne Hayır gördük ki babaanne olunca ne olacak! Çok alakasız oldu ama. Asıl ben doğurunca halalrim başlar biri çirkin diyo biri onu yeme bunu yeme diyo. Hayır yani ben aptal miyim ben bilmiyormuyum ? Arkadaşım da eylül annesi. Ilk önce hamileyken benim düşündüğüm hayal ettiğim ismi koydu oğluna. Şimdi de tutturmuş sende benimle aynı tarihte doguracaksin ya olabilir binlerce insan vardır o tarihte doğuran. Ha bire oğlunu anlatıyor oğlunun resimlerini gönderiyor eşi ve kayinvalidesi biraz kisitladi onu şimdi beni kiskaniyor ayrıntılı usg yaptiricam diye de para tuzağı ben yaptırmadım bişey olsa aldiracakmisin dedi Hayır ama bana hatıra kalacak kaldı ki birsey varsa kendimi hazirlicam yada ona göre önlem alınacak dedim mıy mıy çıldırtti beni. Ha bire oğlunun resimlerini atıyor bana bak ta buna benzesin diye. Kendi yaşadıklarını anlatıyor öyle yap boyle yap bunu al ha bire akıl veriyor. He he diyip geçiyorum. Bir de isim ne olacak dedi söyledim ay o da oğlumun göbek adı sende hep benim oğlumun isimlerini düşünüyorsun dedi. Ha bire benim ki böyle bak gör seninki de böyle olacak seninki de bunu yapacak deyip duruyor. Bi de gece uyuyamiyorum gündüz uyuyorum arıyor sabah o da kalk diye kendini alistir bi daha uyku yok diye ulan mal senin bebeğin gökten zembille indi de benim mi haberim yok hiç mi halden anlamaz insan. Ayy bir dokun bin ahh isit dedikleri çok uzun oldu kusura bakmayın :(

günaydın canım.korkma kalbini ferah tut.benim bebeğimin barsak parlaklığı var.down belirtisi olabilir dediler.nasıl üzüldüm yıprandım seni çok iyi anlıyorum.ama ayrıntılıda derecesi 1 ve başka hiçbir belirti yok denildi.dörtlü test de normal olduğu için korkulacak bişey yok geçer dediler.ve geçen hafta gittiğimde kendi doktorum yok denecek kadar azalmış tamamen geçecektir korkma dedi.sen de korkma.çok şükür başka bi bulgu yokmuş.üzülme arkadaşım.
Merhaba aynı parlaklık bebeğin dede var başka bulgu yok kaçıncı haftada geçti sizinki? Birde dr bunu normal ultason da görebiliyor mu.

Valla çok çeşit var. Biz eşimin ailesiyle gorusmuyoruz yani eşim 1 seneye yakındır görüsuyor ama ben gorusmicem kadın utanmadan herkesi arayıp babaanne oluyorum diye haber yaymis ki eşimi kedi yavrusu gibi disladilar arayıp bir gün bile sormadı benimle evlendi diye. Bende dedim ki o kadına söyle önce sana analık yapsaydi! Analigindan ne Hayır gördük ki babaanne olunca ne olacak! Çok alakasız oldu ama. Asıl ben doğurunca halalrim başlar biri çirkin diyo biri onu yeme bunu yeme diyo. Hayır yani ben aptal miyim ben bilmiyormuyum ? Arkadaşım da eylül annesi. Ilk önce hamileyken benim düşündüğüm hayal ettiğim ismi koydu oğluna. Şimdi de tutturmuş sende benimle aynı tarihte doguracaksin ya olabilir binlerce insan vardır o tarihte doğuran. Ha bire oğlunu anlatıyor oğlunun resimlerini gönderiyor eşi ve kayinvalidesi biraz kisitladi onu şimdi beni kiskaniyor ayrıntılı usg yaptiricam diye de para tuzağı ben yaptırmadım bişey olsa aldiracakmisin dedi Hayır ama bana hatıra kalacak kaldı ki birsey varsa kendimi hazirlicam yada ona göre önlem alınacak dedim mıy mıy çıldırtti beni. Ha bire oğlunun resimlerini atıyor bana bak ta buna benzesin diye. Kendi yaşadıklarını anlatıyor öyle yap boyle yap bunu al ha bire akıl veriyor. He he diyip geçiyorum. Bir de isim ne olacak dedi söyledim ay o da oğlumun göbek adı sende hep benim oğlumun isimlerini düşünüyorsun dedi. Ha bire benim ki böyle bak gör seninki de böyle olacak seninki de bunu yapacak deyip duruyor. Bi de gece uyuyamiyorum gündüz uyuyorum arıyor sabah o da kalk diye kendini alistir bi daha uyku yok diye ulan mal senin bebeğin gökten zembille indi de benim mi haberim yok hiç mi halden anlamaz insan. Ayy bir dokun bin ahh isit dedikleri çok uzun oldu kusura bakmayın :KK43:
Aman bilmişler iyi ki, bilmeselermiş ne olacaklarmış bilmem. Hepsi ayrı cins...

O ne demek öyle ya ? Bu insanların gerçekten hiç ayarları yok hiç karsisindakini düşünmüyorlar! O gorumcenin ağzına kürek le vurmak lazım

Aynen öyle canım birde ben kaç ay hastanelerde gezdim etrafa çocuk düşünmüyoruz dedik ki baskı olmasın diye ama süreçte hastane hastane gezdik birde bu şehirde hiç bir yer bilmiyordum netten araştırdım gittim geldim millet içindeki ni derdini bilmiyor atıp tutuyor.
Eşim de varikosel vardı bende sorun çıkmadı bir de sorun ben de olsa bunlar durmazdi artık

Ne kadar à aldın canım hayırlı olsun bunu uzun süre kullanır bende böyle aldim geldi bizimki havalandiriyorum kokusu çıksın diye 2950 ye aldık yatak dahil ankara mobilyacılar dan
Teşekkür ederim canım istanbul masko bebishroom dan aldık 6 000 tl bayramdan önce gelicek bende havalandırma için geçmi kaldık dedim ama anca geldikten sonra 1 ay a yakın zamanımız olucak inşallah

Teşekkür ederim canım istanbul masko bebishroom dan aldık 6 000 tl bayramdan önce gelicek bende havalandırma için geçmi kaldık dedim ama anca geldikten sonra 1 ay a yakın zamanımız olucak inşallah

Yok canım geç kalmadın gelince bi sildim ben eşyalar ı koydum zaten kıyafetleri de yikayacagim sonra tekrar silecegim
bebek odasının camını geceler ı açık bırakıyorum ama oraya sineklik takıcam minik minik böcekler geliyor havalar dan mi bilmiyorum.
Hayirli olsun inşallah huzurlu sağlıklı günler de kullanirsiniz

Back
X