• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim cok hosmus bitince paylasirsan sevinirim...
Canim yaptım bak fikir olsun usttekiler terligterlige yapisacak alttaki de tac icin 20150613_154621.webp

Canım çok güzel olmuş , çok beğendim. Nasıl yaptın? Biraz anlatır mısın?
Canim metreyle satılan gupurlerden aldım en altına dikerek kenarından buzdum altinin yuvarlak kismini oluşturdum üstündeki çiçekler Onar demetler halinde satiliyo zaten beyaz mavi bi de o ortadaki beyaz toplardan aldım silikon tabancasiyla yuvarlak yaptigim tule tek tek ypistirdim canım bilmiyorum anlatabildim mi:KK76::KK76:

kızlarrr çok giremiyorum bu ara. bi selam verem dedim. ;)
ha bi de süt sağma makinesi almayı Düşünen var mı?

kızlarrr çok giremiyorum bu ara. bi selam verem dedim. :KK66:
cnm ben alıcam indirim bekliyorum avent ve kraft kullananlardan olumsuz yorumlar aldım lansinoh yada ameda idi sanırım tekli elektrikli almayı düşünüyorum

kızlarrr çok giremiyorum bu ara. bi selam verem dedim. :KK66:

cnm ben alıcam indirim bekliyorum avent ve kraft kullananlardan olumsuz yorumlar aldım lansinoh yada ameda idi sanırım tekli elektrikli almayı düşünüyorum

Ben de avent ve kraft kullananlardan çok iyi yorumlar aldım ya o_O 2 kuzenim, bir arkadaşım avent natural tekli elektrikli kullanıyor, 1 arkadaşım ve 1 tanıdıktan da kraft tavsiyesi aldım ben. Hatta lansinoh kullanıp memnun kalmayanı duydum o_O kişiye göre değişiyor sanırım.. Biraz da şans mı acaba o_O
Ben geçen hafta jokerden avent natural tekli elektrikli olanı aldım. Burada da yazmıştım hatta e-bebekte indirimli hali 299 iken ben jokerden 269a aldım. Aklımda internette okuduğum yorumlar sebebiyle medela almak vardı ama bu kadar avent övgüsü duyunca aldım ben de

Arkadaşlar merhaba biberon alan arkadaşlar varmı hangi markayı tercih etmeliyim karar veremedim bilgisi olan paylasabilir mi çok teşekkürler

Henüz almadım ama benim en çok methini duyduğum dr brown ile avent natural. Alacağım ise avent natural serisinin cam olanları olacak inşallah :) bir de bu aventin yenidoğan akışı olan biberonlarının emme ile aynı hissi verdiğini duydum, bebeğin efor sarfederek tıpkı emdiğindeki gibi sütü çekmesi gerekiyormuş. Bu yüzden de memeden soğumuyorlarmış diye söylediler :) aynı şekilde medela markanın calma diye bir biberonu var, onun için de aynısını söylüyorlar bebeğin anneyi emdiği gibi efor sarfetmesi gerekiyormuş ama temizlemesi çok zormuş medelanın :)

İyi hafta sonları kızlar ..bu ara bnm kalbim hep ağzımda snaki boğulacak gibi oluyorum ..sizdede bu tip şeyler oluyormu :KK43:
Evett benim kalabalık ortamlarda sıcağın etkisiyle carpintim oluyor kalbim bi değişik atıyor bunu birkaç zamandır farkediyorum.Allah yardımcımız olsun

canim gule gule kullanin. Nerden ve ne kadara aldiniz acaba ?
Teşekkür ederim. Kliksa dan aldık normal fiyatı 650 bize üyeliğe özel 600 TL oldu şansımıza, 50 TL de axess karta chip para verdi. 550 TL ye geldi. Ben mağzasında da gördüm kalitesini çok beğendim. Masif ahşap ve yatak+tüm tekstil ürünleri içinde fiyatın. Bebedecor Marmara Karyola adı. Baby tech ve Tahterevalli markalarini da öneririm kalite olarak ama Baby tech olanın yan tarafı çıkmıyor, bebeği sen indirip bindirmek zorundasın. Tahterevallide de 60*120 büyüklüğünde sadece sallanır-sabitlenir modelde karyola var diğerleri hep küçük boyutta.

Teşekkür ederim. Kliksa dan aldık normal fiyatı 650 bize üyeliğe özel 600 TL oldu şansımıza, 50 TL de axess karta chip para verdi. 550 TL ye geldi. Ben mağzasında da gördüm kalitesini çok beğendim. Masif ahşap ve yatak+tüm tekstil ürünleri içinde fiyatın. Bebedecor Marmara Karyola adı. Baby tech ve Tahterevalli markalarini da öneririm kalite olarak ama Baby tech olanın yan tarafı çıkmıyor, bebeği sen indirip bindirmek zorundasın. Tahterevallide de 60*120 büyüklüğünde sadece sallanır-sabitlenir modelde karyola var diğerleri hep küçük boyutta.

Tesekkur ederim cani bende baby tech baktim dedigim gibi on kapak inmiyo diye bu cok hosuma gitti bi bakalim bizde olmassa iyi gunlerde saglikla kulla sin bebis :KK46:

Tesekkur ederim cani bende baby tech baktim dedigim gibi on kapak inmiyo diye bu cok hosuma gitti bi bakalim bizde olmassa iyi gunlerde saglikla kulla sin bebis :KK46:

Ben baby tech i de çok beğendim. Çok kaliteli ama ben yatabildiği kadar yatırmak istiyorum bunda 1,5-2 yaşına gelince yanını çıkarıp kendi yatıp kalkabilsin istiyorum. Sonra direk genç odası alıcam. İnşallah sende gönlüne göre birşey bulursun. Çok heyecan verici bir olaymış siparişini vermek bile.

Back
X