• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar merhaba biberon alan arkadaşlar varmı hangi markayı tercih etmeliyim karar veremedim bilgisi olan paylasabilir mi çok teşekkürler

Arkadaşlar merhaba biberon alan arkadaşlar varmı hangi markayı tercih etmeliyim karar veremedim bilgisi olan paylasabilir mi çok teşekkürler
Canım ben avent aldım 125 ml bir tane sadece sonra lazım olursa buyugunu de alırım dedim inşallah süt bol olur hemen gelir de hiç gerek kalmaz. Avent ile dr browns en çok tercih edilen

Ben biberon almadım her çocuk biberon à ihtiyaç duymuyormus. Anne sütü yeterse gerek kalmıyor muş canım tabi çalışıyorsa sağıp evde sütünü birakirsiniz ihtiyaç olur
Bende hastanede sütü gelmeyenden hemen biberonu istediklerini duydum tedbir amacli bir tane alayim diyorum umarım hiç ihtiyaç duymayiz

kuzum özel mesaja kapalı..okuyacağın yasin sayısı 2 alıntı yaptım mutlaka bildirim gelir sana..
Sağol canım bıldırım geldi ama cevap veremedım bıturlu tatildeydık kızlarımla tatıl yapıp geldık çok şükür tamam 2 okuyorum artık herhafta buhafta seker yuklemem var tatilde yedımde yedım inşş sekerım cıkmaz :anneadayı::kk77::21::oops::p

Bende hastanede sütü gelmeyenden hemen biberonu istediklerini duydum tedbir amacli bir tane alayim diyorum umarım hiç ihtiyaç duymayiz
Bır tane olsun hastane cantanıza bıberon koyun kızlar ben ılk kızımda ıkı gun mama verdım lazım oldu sonra sutum arttı bıraktık basta emzıyodum ardından mama sutun gelıp doyunca mamayı almıyo zaten ozamanda bıraktık ac kalırsa sarılık olur aman mama vermem dıye dıretmeyı. Tabıkı basta emzırın doymussa yıyemez zaten mamayı bırakırsınız bıberon olmazsa cay kasıgıyla yedırttırıyolar ama o daha zor yutmayı bılmıyolar emme yetenegıyle doguyo bebişler

Canım aynen dediğin gibi süt hemen gelmeyebiliyor ve bebek sarılık olmasın diye biberon istiyorlar bir tane almakta fayda var diye düşündüm

Back
X