• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hahahaah :) evet cnm ya bizimki biraz iri gbi görünüyooor :nazar: babası baya uzun ve yapılı ona çekicek heralde.. sağlıklı olsunlar sağ salim kavuşalım da gerisi hiiç önemli değil :KK66: senin kuzuna da bencen kocamaan bi maşallah :nazar::anneadayı:
Masallahhhhhhh tum kuzuslara))))))

Bende kakao yağı ve badem yağı sürüyorum her duştan sonra yatarken de krem sürüyorum unutmazsam inş çatlak olmaz benim anneminde çok var damar damar olmuş bazı yerler onlar catlagami dönüşecek bilmiyorum

Dün tetanoz aşısı oldum kolum çok şişti kizarmista kolumu kaldiramiyorum ya ne zaman geceki bu

Ben 4. Aydan beri sabah aksam kremleniyorum.ilk basta lierac almistim ama nedense sewmedim hemen emio sonra yine kuru.bir bebak badem yagli krem bir kutu avon vucut kremi bir buyuk nivea kakao yagli krem bitirdim.simdi yine bi boy bebak kullaniyorun :) ayrica gecen palmersin catlak onleyici kremini almistim icinde bir suru yag var kokusuna bayildim pasta gibi :) arada johnsons baby oilde suruyorum bazende kantoron yagi tamamen canimin istegine gore suanda catlak yok

Benim karnım ve yanlarım aşırı kuru. pul pul dokuluyo.ben sabah ise giderken rahat olayım diye gunde bir kere mustela krem kullanıyorum.Aksam da 2 3 hiç belli olmuyor duruma göre Johnson baby yağı sürüyorum.duştan sonra hele çok kötü oluyor.suan catlak falan yok henüz.

Bende kakao yağı ve badem yağı sürüyorum her duştan sonra yatarken de krem sürüyorum unutmazsam inş çatlak olmaz benim anneminde çok var damar damar olmuş bazı yerler onlar catlagami dönüşecek bilmiyorum
Benim de şimdilik hiç catlagim yok ama yanlarda damarlarim belli oluyor. Onlar damar catlaga dönüşmez ki inşallah yani öyle umuyorum :110:

Gunaydin cumartesi cumartesi calismaya geldik biz☺

Eklentiler

• 20150613_081947.webp
    20150613_081947.webp
    23 KB · Görüntüleme: 138
günaydınlar hepinize....kızlar şeker 1. açlık -85,ikincisi 241 üçüncüsüde 151 çıkmış ve dahiliyeye yönlendirildim ayrıca idrarda lökasit çıkmış ne anlama geliyo bunlar ....çokmu yüksek şekerim acaba?

günaydınlar hepinize....kızlar şeker 1. açlık -85,ikincisi 241 üçüncüsüde 151 çıkmış ve dahiliyeye yönlendirildim ayrıca idrarda lökasit çıkmış ne anlama geliyo bunlar ....çokmu yüksek şekerim acaba?
günaydın benimde ilk açlık şekerim 80 yükleme sonrası 163 çıktı ve 100lük yükleme yapılacak pazartesi günü doktorum biraz yüksek dedi beni korkutmamak için ama hemşire arkadaşlarım ciddi diyet gerekirse ilaç başlanabileceğini söylediler bu stresle pazartesiyi bekliyorum bende .idrar yolu enfeksiyonu bendede çıktı ve 3 tane ilaç başladı doktor

günaydın benimde ilk açlık şekerim 80 yükleme sonrası 163 çıktı ve 100lük yükleme yapılacak pazartesi günü doktorum biraz yüksek dedi beni korkutmamak için ama hemşire arkadaşlarım ciddi diyet gerekirse ilaç başlanabileceğini söylediler bu stresle pazartesiyi bekliyorum bende .idrar yolu enfeksiyonu bendede çıktı ve 3 tane ilaç başladı doktor
canım geçmiş olsun.... peki hiç belirtin varmı yani ben hiç şekere ait belirti bulamıyorum kendimde, annemde şeker var ama oda yeni sayılır......idrar yolları korkuttu birde beni ama ona dair sık idrar yanma şikayetlerim yok şaştım inan pazartesi bende gidcceğim RABBİM hayırlısıyla şu günleri atlamamızı nasip etsin lökasitde baktığım sonuçta yüksek görünüüyor:KK43:bu arada ilk gebeliğimde kum dökmüştüm acaba yinemi?

canım geçmiş olsun.... peki hiç belirtin varmı yani ben hiç şekere ait belirti bulamıyorum kendimde, annemde şeker var ama oda yeni sayılır......idrar yolları korkuttu birde beni ama ona dair sık idrar yanma şikayetlerim yok şaştım inan pazartesi bende gidcceğim RABBİM hayırlısıyla şu günleri atlamamızı nasip etsin lökasitde baktığım sonuçta yüksek görünüüyor:KK43:
benimde hiç belirim yok bide gebeliğim boyunca cikolata şekerli şeyler çok az yedim ama niye çıktı bilmiyorum.idrarımda sık çıkma vardı ama yanma falan yoktu kasıklarım bikaç gündür çok ağrıyor doktorumda enfeksiyondan kaynaklanıyor dedi ama ilaçları zorla içiyorum bakalım nolucak

benimde hiç belirim yok bide gebeliğim boyunca cikolata şekerli şeyler çok az yedim ama niye çıktı bilmiyorum.idrarımda sık çıkma vardı ama yanma falan yoktu kasıklarım bikaç gündür çok ağrıyor doktorumda enfeksiyondan kaynaklanıyor dedi ama ilaçları zorla içiyorum bakalım nolucak
cnm inan şaşırdım çünkü 27. haftaya girdim sadece son 2 ayda 3 kilo aldım sadece bebek iri sende şeker var dedi doktor ve okuduğum kadarıyla gebelikteki alınan kiloyla da doğru orantılı sanki...birde 100lük sonucu normal çıkanda çok olmuş ilki yüksek çıksada İNŞALLAH öyledir.....kasık ağrısı bendede az da olsa var ama bel ağrısı gibi çözemedim....sanada banada tüm hamişlerede kolaylık versin RABBİM....

cnm inan şaşırdım çünkü 27. haftaya girdim sadece son 2 ayda 3 kilo aldım sadece bebek iri sende şeker var dedi doktor ve okuduğum kadarıyla gebelikteki alınan kiloyla da doğru orantılı sanki...birde 100lük sonucu normal çıkanda çok olmuş ilki yüksek çıksada İNŞALLAH öyledir.....kasık ağrısı bendede az da olsa var ama bel ağrısı gibi çözemedim....sanada banada tüm hamişlerede kolaylık versin RABBİM....
bende 57 ile hamile kalıp 7 kilo verdim ve hala eski kiloma gelemedim bile sadece göbeğim var ama bakalım rabbim yardımcımız olsun .

Valla benim dr asistanı aradı benim şekerin biri 200çıkmış p.tesi gel dahiliyeye yonlendirecem dedi kanım düşük çıkmış idrar yıllarımda biraz enfeksiyon çıkmış nolacak bilmiyorum

Kizlar merak ettim hepiniz internete telefondan mi giriyorsunuz merak ettimde brnde telefondan giriyorumda

Back
X