• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyi pazarlar anneler ve kuzucuklari bebislerimizin kipirtilariyla dolu bir gun olur ins ve bizde sukur ikili rakamlara dustuk

Kızlar merhaba epeydir giremedim düğünler Sünnetler yoğunduk. Herkes iyidir insallah. Ben bebğimin hıçkırdığını hissediyorum. Sizde de var mı böyle birşey. 2 saniye aralıklarla pıt pıt pıt 10 dk felan sürüyor :)
Merhaba canım bende hissediyorum ritmik hareketler 5-10 dk sürüyor çok güzel bir duygu :)

Bu sıcaklarda iyi uğraşıyosun valla üşenmeden. Aslında bazen bebek losyonu da kullanıyodum ama bıraktım, kendimi kırkpınar güreşçisi gb hissediyorum yağlanınca :rolleyes: :-)
Canım haklısın ama 2 dk sürüp geçiyorum üstümü değiştirirken zaten çalışıyorum öyle uzun duramam çekmesini beklemiyorum :)

Kızlar bu arada belki çoğunuz almışsınızdır ama kullanmıştım oğlumda memnun kaldım; almayanlara, lansinoh göğüsucu kremi unutmayın kızlar doğum çantanıza ilk zamanlar çok işe yarıyor bana Dr Um yazmıştı silmeden emzirilebiliyor acıyı nispeten alıyor

Kızlar merhaba epeydir giremedim düğünler Sünnetler yoğunduk. Herkes iyidir insallah. Ben bebğimin hıçkırdığını hissediyorum. Sizde de var mı böyle birşey. 2 saniye aralıklarla pıt pıt pıt 10 dk felan sürüyor :)
Aaa o hickirik mi :)) ben de fark ettim bit kaç defa öyle oldu 2 saniye arayla pit pit atıyor. :)))

ben haftasını kaçırmışım uzmanla görüştüm aynı kalitede bu haftada görüntü alabilirmiş sadece gebeliğin yasal sonlandırma zamanı geçmiş zaten allah korusun öyle bir şey düşünemem de benim doktorum böyle harici testlere gerek duymuyor sorun yok iyiyiz modunda ultrasonun bebeği gerçekten rahatsız ettiğini düşünüyor pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum

Ben doktorun boyle bir hakkınin olduğunu dusunmuyorum. Bilgilendirir yaptirip yaptirmamak kisiye kalir ki yaptirmayan yok. Benim hamilelegimin basindan beri her sey her kontrolde cok harikaydi detaylida gozukmeyenleri gördük o yüzden belki boyle tepki verdim ki mesele sadece aldirmak değil Allah korusun riskli bir durum olursa hem duruma alismak hem de dogumdan sonra hemen müdahale edebilmek onemli. Ben yaşadıklarımi dusununce cevap vermek istedim.

Arkadaşlar lahusa tacını koton un kız çocuğu Bölümü'nde buldum bu ikisi güzeldi ben pembeyi aldım ama kırmızı da aklım kaldı bi de indirimdeymiş shopping fest ten dolayı 8 tl di kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 162
  • image.webp
    image.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 171
Ayy benim bu halam salak mı acaba :mad: biz 12.hafta da söyledik eşe dosta o günden beri bana kızın olacak diyor. Görüntülü arıyor sürekli bakıyor bakıyor kızın olacak diyor. Cinsiyeti öğrenince ilk beni aricaksin dedi aradım erkek dedim yok yok öyle şey olur mu yanlış görmüş doktor diyo :mad::mad: ultrason da pipi resmini bile gönderdim bugün yine aradı ee diyo kızın nasıl hala dedim erkek erkek yok diyo nerden biliyosun dedim tipinden belli kız annenin güzelliğini alır sen cirkinlestin dedi bana :KK61::KK61::mad::mad: zaten psikolojim bozuk ruh hastası ya sinir etti beni :KK62:

Back
X