- 29 Mart 2015
- 193
- 218
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende hissediyorum ritmik hareketler 5-10 dk sürüyor çok güzel bir duygu :)Kızlar merhaba epeydir giremedim düğünler Sünnetler yoğunduk. Herkes iyidir insallah. Ben bebğimin hıçkırdığını hissediyorum. Sizde de var mı böyle birşey. 2 saniye aralıklarla pıt pıt pıt 10 dk felan sürüyor :)
Evet canım bende 2 defa hissettim çok güzel bir duygu :)Kızlar merhaba epeydir giremedim düğünler Sünnetler yoğunduk. Herkes iyidir insallah. Ben bebğimin hıçkırdığını hissediyorum. Sizde de var mı böyle birşey. 2 saniye aralıklarla pıt pıt pıt 10 dk felan sürüyor :)
Evet ağlamıştım ilk hissettiğimde. İçimzide bi can var ve hıçkırıyor :)Merhaba canım bende hissediyorum ritmik hareketler 5-10 dk sürüyor çok güzel bir duygu :)
Kesinlikle :)Evet canım bende 2 defa hissettim çok güzel bir duygu :)
Bende lansinoh düşünüyorum Ben en ucuz burda buldum tekli ile ikili arasında çok fiyat farkı yokcnm ben alıcam indirim bekliyorum avent ve kraft kullananlardan olumsuz yorumlar aldım lansinoh yada ameda idi sanırım tekli elektrikli almayı düşünüyorum
Kızlar merhaba epeydir giremedim düğünler Sünnetler yoğunduk. Herkes iyidir insallah. Ben bebğimin hıçkırdığını hissediyorum. Sizde de var mı böyle birşey. 2 saniye aralıklarla pıt pıt pıt 10 dk felan sürüyor :)
Canım haklısın ama 2 dk sürüp geçiyorum üstümü değiştirirken zaten çalışıyorum öyle uzun duramam çekmesini beklemiyorum :)Bu sıcaklarda iyi uğraşıyosun valla üşenmeden. Aslında bazen bebek losyonu da kullanıyodum ama bıraktım, kendimi kırkpınar güreşçisi gb hissediyorum yağlanınca![]()
![]()
Aaa o hickirik mi :)) ben de fark ettim bit kaç defa öyle oldu 2 saniye arayla pit pit atıyor. :)))Kızlar merhaba epeydir giremedim düğünler Sünnetler yoğunduk. Herkes iyidir insallah. Ben bebğimin hıçkırdığını hissediyorum. Sizde de var mı böyle birşey. 2 saniye aralıklarla pıt pıt pıt 10 dk felan sürüyor :)
Ay bende bu ne böyle kalp. Atışı gıbı dıyordum hep hıçkırıyormuymus Benm oğlumAaa o hickirik mi :)) ben de fark ettim bit kaç defa öyle oldu 2 saniye arayla pit pit atıyor. :)))
Ay bende bu ne böyle kalp. Atışı gıbı dıyordum hep hıçkırıyormuymus Benm oğlumAaa o hickirik mi :)) ben de fark ettim bit kaç defa öyle oldu 2 saniye arayla pit pit atıyor. :)))
Ben onu kalbim saniyodum cok guclu atiyoda gobusumu titrediyo filan
![]()
Aaa cidden bn de kalbim hizli atiyo saniyodumkan seviyesi artiyo falan diyolar ya ne biliim
![]()
ben haftasını kaçırmışım uzmanla görüştüm aynı kalitede bu haftada görüntü alabilirmiş sadece gebeliğin yasal sonlandırma zamanı geçmiş zaten allah korusun öyle bir şey düşünemem de benim doktorum böyle harici testlere gerek duymuyor sorun yok iyiyiz modunda ultrasonun bebeği gerçekten rahatsız ettiğini düşünüyor pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum
Sayilar bile heycanlandiriyoselam kızlarcım.. ne güzel bi gün.. 2 basamaklı sayılara düşmüşüm bugün.. oğluşuma kavuşmama az kaldı![]()
Evet evet benim de oğlum hickiriyormus meger:)))Ay bende bu ne böyle kalp. Atışı gıbı dıyordum hep hıçkırıyormuymus Benm oğlum