2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bazı ev sahipleri böyle oluyo canım sen sıkma canını bebeğini düşün inşallah kismetiyle gelecek...
Inş canım ya hamilelik olmasa hiç sallamam ev mi yok uğraşsın sonra kiraya vermeye ama benim elim mahkum Hakkımızda hayırlısı artık

Kira sozlesmeniz yok mu nasıl daha 1 yıl dolmadan zam yapabiliyor

maşallah canım kızına hadi gözünaydın.sana da maşallah çok az kilo almışsın.ben 10 kilo aldımdahiliyeye gidecek misin?doktorun sıkıntı yok dediyse artık rahat ol bence.
sag ol canim benim dr. sorun yok dedi ama yine de gideyim diyorum icim rahat etsin iyice pimpirikli biri oldum ciktim...kilolar da onemli d3gil canim dogumdan sonra veririrz insallah...

Kızlar bende 12 kilo aldım bu zamana kadar ama şeker çıkmadı
ece Erken de 30 kilo almış emzirerk 20 kilosu gitmiş daha spora başlamadan

Kira sozlesmeniz yok mu nasıl daha 1 yıl dolmadan zam yapabiliyor
Var tabi canım benşm eşim yanımda degil başka Şehirde ev sahibi arayınca birşey demeden beni aradı ben dedim kira sözleşmemiz var diye Ağustos'ta zam alabilir en fazla 50 lira dedim eşim söylemiş adama aa pardon tamam olur öyle demiş ne yapalım Mejburen seneye tayinciyiz en fazla 1 sene burdayım

sag ol canim benim dr. sorun yok dedi ama yine de gideyim diyorum icim rahat etsin iyice pimpirikli biri oldum ciktim...kilolar da onemli d3gil canim dogumdan sonra veririrz insallah...
hadi bakalım için rahat edecekse git,herşey prensesler için canım bu arada senin şu halk eğitimde kurs açma meselesini ben de idarecilerle konuştum.olmaz diyorlar.hiçbir şekilde aktarma olmazmışben direk ücretsiz izin alıp bir yıl hiç gitmemeyi düşünüyorum.

Kizlar bisey sormak istiyorum sizde bazi gunler bebeginizin hareketlerinin azaldigini hissediyormusunuz. Benim bikac gundur sankk hareketleri azaldi gibi normal mi sizde de oluyor mu endiselenmeye başladım ben.

Uyanık herif !aaa pardon ne demek ya siz ses etmeseniz zam yapacak durduk yere. Öyle kafasına göre de yapamaz ki dediginiz gibi tefe tufe ye göre yapması lazım. Bizde geçen ay ev taşıdık ev satilmis alan adam bizi apar topar çıkarttı kendim gelicem tadilat yaptiricam diye halen daha eve ne gelmiş ne de birsey yaptırmış bizde lojman bekliyorduk halbuki 1 ay daha otursak bu kadar masraf olmazdi

Kizlar bisey sormak istiyorum sizde bazi gunler bebeginizin hareketlerinin azaldigini hissediyormusunuz. Benim bikac gundur sankk hareketleri azaldi gibi normal mi sizde de oluyor mu endiselenmeye başladım ben.
Evet canım oluyo bazen öyle. Geçenlerde yaklaşık bikaç gün neredeyse sıfıra yakın hissettim, belli belirsiz hissediliyordu. Tam endişelenmeye başlamıştım ki yeniden eski düzenine döndü. Ama yine de bazı günler daha az hissettiğim olabiliyor

Cok sukur cok sagol canim, benim ilk kez azaldi da boyle baya bi endislenmistim bende

insanın halinden anlamıyorlar bir an benimde gözümde canlandı evi taşımak başladım aglamaya hakkımızda hayırlısı

aferin sana ne güzel anlatıyor marifetlerini

Kızlar ne zaman 15 günde bir gitmeye başlıcaz kitabmda artık doktor kontrolü 15 güne indirmesi gerekiyor yazıyor bu konuda bilgisi olan deneyimli anneler yetişin :)

kızlar bugün pijama aldım bi takım kendime lohusa için kaç tane almak lazım , annem benim biraz abartır da böyle şeyleri çok almak istemedim

Allahım çatır çatır çatlıyorum resmen lierac mış pehh o kadar para verdik bi de.
Yaa gercektenmii cok korkuyorum catlamaktan annem cok catlak benim.bende lierac kullaniyorum.baska da bisey surmuyorum.yalniz disardan deil ama iceriden catladim ben.sag gogsumun altinda birden bi yarilma hissettim eyvah catladim dedim.baktim disarida gorunen biseyyok ama o gunden beri yururken orasi hep yirtiliyo gibi bi his var

kızlar bugün pijama aldım bi takım kendime lohusa için kaç tane almak lazım , annem benim biraz abartır da böyle şeyleri çok almak istemedim
Ben 2 takım gecelik-sabahlık aldım ama parçası 5TL den 20TL ye geldiği için. yinede 2 takım olsun bence biri yedek ne olur ne olmaz kanaman geçerse değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…