• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlaaar,
50 grlık şeker yüklemesinde 1 saat sonunda kan değerinin kaçın altında olması gerekiyordu?
bnm açlık 90
1 sa sonra 140 çıkmış... çok mu yüksek??

henüz doktoruma ulaşamadım, endişelendim :/

canım şimdi gördüm msjını. galba sınırda ama merak etme beslenme şeklini bilmiyorum ama beyaz ekmek pilav makarna vs. kesmeni isteyebilir nacizane fikrim. ama endişe etmeni gerektirmez sanıyorum.

Kızlaaar,
50 grlık şeker yüklemesinde 1 saat sonunda kan değerinin kaçın altında olması gerekiyordu?
bnm açlık 90
1 sa sonra 140 çıkmış... çok mu yüksek??

henüz doktoruma ulaşamadım, endişelendim :/
benimde 140 çıktı yediklerine dikkat et dedi.
diyet listesi vermedi ya da tekrar şeker yüklemesi yapılmadı.

canım şimdi gördüm msjını. galba sınırda ama merak etme beslenme şeklini bilmiyorum ama beyaz ekmek pilav makarna vs. kesmeni isteyebilir nacizane fikrim. ama endişe etmeni gerektirmez sanıyorum.

ne yazık ki hamur işini çikolatalı şeyleri çok seviyorum.. ama dikkatli yemeye çalışıodum.. çok kilo da almadım aslında.. bakalım doktorum ne dicek, akşam göstericem sonucumu canım.. mesaj için teşekkürler, içimi rahatlattın.. :)

benimde 140 çıktı yediklerine dikkat et dedi.
diyet listesi vermedi ya da tekrar şeker yüklemesi yapılmadı.

ben de yeniden yükleme yaptırmak istemiyorum, direk yediklerime dikkat edeyim dicem, yükleme yaptırmıcam.. nette araştırdım 140 üst sınırmış, yediklerine dikkat etmek yeterli olur yazmış çoğu doktor.. ;)

Çok huysuz aksi lanet bir kadın oldum resmen afedersiniz de Ota bka kavga çıkarır oldum :KK43: adam canından bezdi valla :KK43: depresyona mi girdim acaba :KK43: kendimi hiç beğenmez oldum ne giysem kötü duruyor burnum kocaman oldu :KK61: hani erkek anneleri güzelleştiriyor diyorlardı :KK61: biraz da maddi sıkıntı var çözüm var ama eşimin inadı :mad: neye baksam pahalı deyip duruyor bende en son alma o zaman hiç birşey dedim küstüm. Off ne bileyim cok sıkıldım adamı da çok sıktım :mad:

Çok huysuz aksi lanet bir kadın oldum resmen afedersiniz de Ota bka kavga çıkarır oldum :KK43: adam canından bezdi valla :KK43: depresyona mi girdim acaba :KK43: kendimi hiç beğenmez oldum ne giysem kötü duruyor burnum kocaman oldu :KK61: hani erkek anneleri güzelleştiriyor diyorlardı :KK61: biraz da maddi sıkıntı var çözüm var ama eşimin inadı :mad: neye baksam pahalı deyip duruyor bende en son alma o zaman hiç birşey dedim küstüm. Off ne bileyim cok sıkıldım adamı da çok sıktım :mad:

hepimizde var aynı şeyler sıkma canını.. benimde burnum büyüdü daha bugün yazdım buraya :) ne giysem bana da yakışmıyor boyum kısa karnım da büyüyünce yusyuvarlak bişey oldum :KK45: maddi konularda da bir sürü şey almak gerekiyor çoğu şey pahalı geliyor indirim kovalamaktan imanım gevredi.. bak neredeyse yazdığın herşey bende de var.. o yüzden takmıcaksın bu süreç böyle geçiyor demek kiii ... sonucuna bak yavrularımızı aldık mı kucaklara inşallah bütün sıkıntılar geride kalacak.. sadece biraz sabır...

Bende ayni durumdayim canim. Adam birseye pahali dedigine pisman oluyor. O yuzden tartisip duruyoruz. Surekli laggard cikariyorum bende sanirim hormonlardan inshallah Boyle kalmayiz.

kızlar seker yüklemesi sonuçlarını aldım açlık 88 2 saat sonra alınan kanda 125 çıkmış doktorla görüşmedim daha nasıl sizce 75 lik yükleme yapıldı

:KK61:Ay kızlar çok canım sıkıldı Ilk defa hamilelikte sinirimden Ağladım ya ev sahibimiz. Aramış kiramıza 100 lira zam oldu sana 800 vijdansız ya daha yıl olmadı yılı dolunca 50 lira zam veririz dedim eşime yoksa çıkarım dedim ya atar yaptım ama çıkamam Yaaa daha dün çocuk odasına halı perde siparişi verdim :KK61:

hepimizde var aynı şeyler sıkma canını.. benimde burnum büyüdü daha bugün yazdım buraya :) ne giysem bana da yakışmıyor boyum kısa karnım da büyüyünce yusyuvarlak bişey oldum :KK45: maddi konularda da bir sürü şey almak gerekiyor çoğu şey pahalı geliyor indirim kovalamaktan imanım gevredi.. bak neredeyse yazdığın herşey bende de var.. o yüzden takmıcaksın bu süreç böyle geçiyor demek kiii ... sonucuna bak yavrularımızı aldık mı kucaklara inşallah bütün sıkıntılar geride kalacak.. sadece biraz sabır...

Bende ayni durumdayim canim. Adam birseye pahali dedigine pisman oluyor. O yuzden tartisip duruyoruz. Surekli laggard cikariyorum bende sanirim hormonlardan inshallah Boyle kalmayiz.
yalnız olmadığıma sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Ben calismiyorum adam sabahtan aksama kadar çalışıyor geliyor yorgun argin birde benim gönlümü yapsın diye uğraşıyor bazen öyle miskin oluyorum ki yapma yemek ben gelince yaparım diyor. 2 haftadır izin al diye kavga ediyorum alamıyor sabah 7 de başladım tartışmaya.. benim bile bana tahammülüm kalmadı

:KK61:Ay kızlar çok canım sıkıldı Ilk defa hamilelikte sinirimden Ağladım ya ev sahibimiz. Aramış kiramıza 100 lira zam oldu sana 800 vijdansız ya daha yıl olmadı yılı dolunca 50 lira zam veririz dedim eşime yoksa çıkarım dedim ya atar yaptım ama çıkamam Yaaa daha dün çocuk odasına halı perde siparişi verdim :KK61:
Bazı ev sahipleri böyle oluyo canım sen sıkma canını bebeğini düşün inşallah kismetiyle gelecek...

ay allah kimseyi kiracılıkla sınamasın insafsız bazı ev sahiplari gerçekten hamileliğimin ilk zamanlarında bende bizimkini dövecektim sükür borç harç ev sahibi olduk oğlum uğurlu geldi de kurtulduk rabbim inşallah size de nasip eder canımm..

kizlar surekli karnim sert diye yaziyordum burdan ay sonu olan randevuma carsamba gunu gittim dr. herhangi bir sikinti olmadigini yineledi dahiliye dr.una gorun dedi...
kizim 1119 gr. 36 cm olmus masallah...detaylida suyim biraz fala cikmis sonraki kontrolde azalmisti simdi yine biraz fazlalasmis bu yuzden meyve hamur isi ve tatlilardan uzak dur diye uyardi...5.5 kilo almisim bu arada...artik kontrollerimiz 15 gune dustu...
maşallah canım kızına hadi gözünaydın.sana da maşallah çok az kilo almışsın.ben 10 kilo aldım:eek:dahiliyeye gidecek misin?doktorun sıkıntı yok dediyse artık rahat ol bence.

ay allah kimseyi kiracılıkla sınamasın insafsız bazı ev sahiplari gerçekten hamileliğimin ilk zamanlarında bende bizimkini dövecektim sükür borç harç ev sahibi olduk oğlum uğurlu geldi de kurtulduk rabbim inşallah size de nasip eder canımm..
Aminn inşallah bizede nasip olur ilk defa karşılaştım böyle şeyle canımı çok sıktı

Back
X