- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Ben pazarda buldum minik defoları vardı parça 5 TL demişti kendime uygun ve defosu görünmeyen yerde bulabilmek için 1 ay karıştırdım tezgahı takım olarak değil ama mesela geceliği açık mavi sabahlığı lacivert aldım takım gibi oldu. Diğeriini de hem geceliği hem sabahlığı aynı tonda boncuk mavi buldum. Benimki şanstı tamamen. diğer türlNe kdr uyguna almışsın canım.. Dagide takımlar 150 tlden başlıyor.. Bna annem gecelik takımı kayınvalidem de pijama takımı aldı.. Bi de ben kendim bi tane alıcam.. Malum hastane fotolarında hep gecelikli pijamalı olucaz
Çoğumuz yaptırdık arkadaşım..
Gerçekten hadi yazmıyım dedım ama sen yazınca dayanamadım geçenlerde anneme dedim canım istiyor diye ama daha zamanı varmış bekliyorumanammmmmm bi yeşil eriğimiz vardı şimdi bide incirimiz.oldu..daha çıkmadı ama incirrrrrr
Bende 10 kilo almışımkızlar ben tam 9 kilo aldım.doktorum bundan sonra ayda 1.5 kg almamı söyledi.yürüyus yap dedi günde 1 saat.aşağı yukarı yürüyorum zaten bakalım ne olcak.açıkçası hiç de umrumda deil.böyle bile kalabilirim sonsuza kadar.yeterki oğlumu kucağıma sağ salim alayım.
canim su anda bir emek verip ugrasiyorum sonradan olmaz derlerse cok uzulurum cunki mebin ne yapacagi maalesef belli olmuyor...prenseslerimizi saglicakla alalim da gerisi teferruat...inşallah sorun olmaz da aktarırsın canım.bizim müdür yardımcısının eşi de hamile buna rağmen olmaz diyor.okul okul farklılık olması çok üzücü.aynı ilçe farklı uygulama...milli eğitim yapısının tamamen yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu sıcaklarda iyi uğraşıyosun valla üşenmeden. Aslında bazen bebek losyonu da kullanıyodum ama bıraktım, kendimi kırkpınar güreşçisi gb hissediyorum yağlanıncaCanım lireac a devam ama bence bol bebe Yağı ve vazelin gibi çok Yağlı kremle de destekle canım ben sabah aksam buluyorum kreme atletlerim tshirtlerim vıcık vıcık ama olsun; karnını hiç kuru bırakma canım amaç o; ben de ilk hamileliğimde lireac kullanmıştım ama o da tek başına yetmiyor bolca yağladım hep onunla beraber
Benim Çok şükür bu aya kadar catlağim olmadı inşallah bundan sonra da olmazBu sıcaklarda iyi uğraşıyosun valla üşenmeden. Aslında bazen bebek losyonu da kullanıyodum ama bıraktım, kendimi kırkpınar güreşçisi gb hissediyorum yağlanınca
Ben pazarda buldum minik defoları vardı parça 5 TL demişti kendime uygun ve defosu görünmeyen yerde bulabilmek için 1 ay karıştırdım tezgahı takım olarak değil ama mesela geceliği açık mavi sabahlığı lacivert aldım takım gibi oldu. Diğeriini de hem geceliği hem sabahlığı aynı tonda boncuk mavi buldum. Benimki şanstı tamamen. diğer türl
takımlar mağzada yada pazarda 70 ten başlıyor.Ben veremedim acıdım oğluşuma olunca acımıyorum ama kendime kıyıp veremedim o kadar para. Hem de penyeleri yumuşacıktı. emzirme içinde boyundan koltuk altına çift taraflı olarak açılıyor çok hoşuma gitti.
ben haftasını kaçırmışım uzmanla görüştüm aynı kalitede bu haftada görüntü alabilirmiş sadece gebeliğin yasal sonlandırma zamanı geçmiş zaten allah korusun öyle bir şey düşünemem de benim doktorum böyle harici testlere gerek duymuyor sorun yok iyiyiz modunda ultrasonun bebeği gerçekten rahatsız ettiğini düşünüyor pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum
Ben de pek bi rahattım ama bugün bi baktım şok! Birdenbire ortaya çıkmışlar gb sanki. İnş artmaz daha fazlaBenim Çok şükür bu aya kadar catlağim olmadı inşallah bundan sonra da olmaz
Inşallah. Bana da 6. Ci aydan sonra çalar dediler ama bakalım şimdiye kadar birsey olmadı inşallah ta olmazBen de pek bi rahattım ama bugün bi baktım şok! Birdenbire ortaya çıkmışlar gb sanki. İnş artmaz daha fazla
Canım sen naptın dr.gosterdinmi sonucuBnm de sonradan aklıma geldi, gece yatmadan önce dondurma yemiştim :) ama doktorum yine de 100 lük yükleme istedi, bn yaptırmak istemiyorum, kafam çok karışık :/
Yani balik yagini gunduz tok karnina aliyosun.Ben kan ilacimi sabahvac karnina aliyodum fakat midemi agritiyo diye gece yatarken aliyordum..ben balık yağını tok karna içiyorum kan ilacı da sabah kalkınca ve yatarken
Kizlar bugun doktora gittim ve moralim bozuldu acikcasi. Bebegin suyu az dedive oglumda ters duruyor. Tum degerlerimiz iyi, oglusum saglikli ama suyum poposuna kadarmış. Bol su ic dedi ama içilen suyun faydası olmuyormuş araştırdım biraz. Ciddi biseyden bahsetmedi ama moralim cok bozuk cok su icmiyordum ve kendimi sucluyorum suanda. Umarim hersey yolunda gider...
Ben de pek bi rahattım ama bugün bi baktım şok! Birdenbire ortaya çıkmışlar gb sanki. İnş artmaz daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?