2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben pazarda buldum minik defoları vardı parça 5 TL demişti kendime uygun ve defosu görünmeyen yerde bulabilmek için 1 ay karıştırdım tezgahı takım olarak değil ama mesela geceliği açık mavi sabahlığı lacivert aldım takım gibi oldu. Diğeriini de hem geceliği hem sabahlığı aynı tonda boncuk mavi buldum. Benimki şanstı tamamen. diğer türl
takımlar mağzada yada pazarda 70 ten başlıyor.Ben veremedim acıdım oğluşuma olunca acımıyorum ama kendime kıyıp veremedim o kadar para. Hem de penyeleri yumuşacıktı. emzirme içinde boyundan koltuk altına çift taraflı olarak açılıyor çok hoşuma gitti.

Çoğumuz yaptırdık arkadaşım..

ben haftasını kaçırmışım uzmanla görüştüm aynı kalitede bu haftada görüntü alabilirmiş sadece gebeliğin yasal sonlandırma zamanı geçmiş zaten allah korusun öyle bir şey düşünemem de benim doktorum böyle harici testlere gerek duymuyor sorun yok iyiyiz modunda ultrasonun bebeği gerçekten rahatsız ettiğini düşünüyor pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum

Bende 10 kilo almışım

canim su anda bir emek verip ugrasiyorum sonradan olmaz derlerse cok uzulurum cunki mebin ne yapacagi maalesef belli olmuyor...prenseslerimizi saglicakla alalim da gerisi teferruat...

Kizlar bugun doktora gittim ve moralim bozuldu acikcasi. Bebegin suyu az dedi ve oglumda ters duruyor. Tum degerlerimiz iyi, oglusum saglikli ama suyum poposuna kadarmış. Bol su ic dedi ama içilen suyun faydası olmuyormuş araştırdım biraz. Ciddi biseyden bahsetmedi ama moralim cok bozuk cok su icmiyordum ve kendimi sucluyorum suanda. Umarim hersey yolunda gider...

Bu sıcaklarda iyi uğraşıyosun valla üşenmeden. Aslında bazen bebek losyonu da kullanıyodum ama bıraktım, kendimi kırkpınar güreşçisi gb hissediyorum yağlanınca

Bu sıcaklarda iyi uğraşıyosun valla üşenmeden. Aslında bazen bebek losyonu da kullanıyodum ama bıraktım, kendimi kırkpınar güreşçisi gb hissediyorum yağlanınca
Benim Çok şükür bu aya kadar catlağim olmadı inşallah bundan sonra da olmaz

bravo cnm sna çok iyi yapmışsın, iyi günlerde kullan inş..

önemli olan bebişin sağlığı cnm.. doktorun da öyle diyorsa, bnce pişman olmazsın.. ama ayrıntılı değil de 4d usg ye girebilirsin, renkli 4d foto güzel oluyor, anısı kalır

Kizlar kan ilacimi aksam yatmadan iciyordum fakat balik yaginida yatarken icmem gerekiyoo sizler nasil yapiyosunuz ne onerirsiniz??

Selam arkadaşlar kötü bi gün geçiriyorum ne yazıkki ama en önemlisi akşam parmağımı kestim ekmek kızartma makinasının içindeki levhalara sıkıştı parmağım. Bayağı kesildi kanamayı durdurduk şükür. Ama benim şöyle bi sorunum var 2. Doz tetanoz aşısı olmadım ilki çok zor oldu çünkü doktorda 2. Doza gerek yok dedi. Acaba bi zararı olurmu bu kesiğin tetanoza karşı korurumu ? paslı değildi levhalar ama illa paslı olması gerekmiyormuş tetanoz için. Canım çok sıkıldı sizin de fikrinizi alayım dedim

İnşallah düzelir bu durumunuz. Ama üzüntü ve stresinizle de bebeğinize zarar verirsiniz. Suyun azalması durumunda annenin yapabileceği tek şey daha çok su tüketmek. Sürekli yanınızda su şişesi taşırsanız daha çok su içebilirsiniz. Bende öyle oldu en azından. Su şişesini gördükçe su içesim geliyor. İçtiğiniz suyun bebeğin suyunun artmasına etkisi olmazsa da dışarıdan müdahale ile suyu artırmaya çalışıyor doktorlar diye biliyorum. Eğer kritik bi sınırda olsaydı suyunuz doktorunuz mutlaka bi önlemini alırdı, üzmeyin kendinizi lütfen

Ben de pek bi rahattım ama bugün bi baktım şok! Birdenbire ortaya çıkmışlar gb sanki. İnş artmaz daha fazla

Canım arkadaşlar da söylemiş ben de bebek yağını denemeni tavsiye ederim :) benim doktorum da her soruşumda çatlak kremlerini değil de bebek yağını öneriyor :) annemin çatlağı çok ama benim karnımın baya büyümesine rağmen çok şükür henüz bi çatlağım olmadı. Uni baby nin bebek yağını kullanıyorum ben ama öyle her gün sürmüyorum. Gün aşırı mutlaka banyo yapmaya çalışıyorum ve banyo sonrasında yağlanıp giyinmeden önce bi 10 dakika kadar uzanıyorum. Hem banyo sonrası oğlumla keyif yapıyoruz o oynuyor ben onu izliyorum hem de vücudum bebek yağını emmiş oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…