• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bisey sormak istiyorum sizde bazi gunler bebeginizin hareketlerinin azaldigini hissediyormusunuz. Benim bikac gundur sankk hareketleri azaldi gibi normal mi sizde de oluyor mu endiselenmeye başladım ben.
Dun benim oyleydi canim.icimde fir fir donen oglum dun hic kipirdamadi nerdeyse.guclu hareketlerine alisinca minik pit pitlar kesmedi beni de.aksam babasi geldi durtukledi konustu falan.bi basladi sonra saatlerce karnimi sekilden sekile soktu.yalniz gece de uyutmadi sipa sonra:KK70:bebeginle konus hafif hafif durtukle muzik dinlet sarki soyle illaki tepki verir

Yaa gercektenmii cok korkuyorum catlamaktan annem cok catlak benim.bende lierac kullaniyorum.baska da bisey surmuyorum.yalniz disardan deil ama iceriden catladim ben.sag gogsumun altinda birden bi yarilma hissettim eyvah catladim dedim.baktim disarida gorunen biseyyok ama o gunden beri yururken orasi hep yirtiliyo gibi bi his var
Göbek kısmında değil de leğen kemiğimin orda oluştu ikişer üçer. Bi de tam göbek üstünde küçük bi tane oluşmuş. Kişinin yapısıyla ilgili dedikleri kadar varmış, krem fayda etmedi. Doğuma dek harita gb olucam anlaşılan. Napalım canı sağolsun bebişlerimizin :KK75:

hadi bakalım için rahat edecekse git,herşey prensesler için:KK37: canım bu arada senin şu halk eğitimde kurs açma meselesini ben de idarecilerle konuştum.olmaz diyorlar.hiçbir şekilde aktarma olmazmış:KK43:ben direk ücretsiz izin alıp bir yıl hiç gitmemeyi düşünüyorum.
canim bu durumda idarecilerin inisiyatifleri onemli rol oynuyor bizim mudur olur dedi ek dersi hesaplayan hoca da ancak bu sekilde aktarabilirsin demisti neden boyle farkli uygulamalar oluyor anlamadim...bizim okulda gecen sene agustosta dogum yapan hoca sadece haftada 1 gun koordinatorluk gunune gitti(meslek hocasi ogrencileri stajda mi diye kontrol ediyorlar) ve de dogum iznini aktardi okula 2.donem geldi...umarim bende de sorun olmaz o kadar ogrenci topla vs.zor olur yani...esim de ugrasma ucretsiz izin aldiyor ama ben sartlari zorlamaktan yanayim canim....

ayy çok tatlısın valla canım yaa :KK19: üzülme bugünlerde geçer her zaman mı hamiş olcaz kapris yapcaz sanki.. zamana bırak düzelir yakında şurda doğuma ne kaldı zaten :anneadayı::anneadayı:
:KK200: kapris yapsam keşke valla canına okuyorum gibi geliyor. Ya aslında 2 hafta sonra memlekete gidicem ben o ancak doğuma gelecek ve o süreye kadar ayrı kalicaz ya ben sanırım onun stresindeyim. Dayanamıyorum ayrı kalmaya offf ya offf :KK61: hep diyorlardı hamilelik günlerini çok aricaksin diye hiç aramicam valla :KK61:

Arkadaşlarım nasılsınız ben tatilden döndüm allahasukur bugün doktor muayenemizede gittik ikimizde iyiyiz, bebisim 28haftasi bitmiş bugün ama 29+3gozukuyo cok gelisikli cocuk dedi kilosu 1410 gram boyu 38 cm sizler nasılsınız ne var ne yok girmeyelii geçmişi henüz okuyamadm ilk firsaatta okicam :)

Ben kendi ailemden görmediğimi kayınvalidemden görüyorum gerçejten. kızı yok eşim de tek çocuk benim üzerime bir titriyor kıyafetler aramalar , ne istersin yemek yapayım demeler. Allah razı olsun kendi ailemden görmediğim her şeyi eşimin ailesinden görüyorum ben. Geçende demiştim anneme değil kayınvalideme telefon açıp ağlıyorum ben yeri geliyor.
Ne güzel canım Allah Razı olsun böyle insanlardan; kızı yerine koymuş seni Allah hep daim etsin canım huzurunuzu

Allahım çatır çatır çatlıyorum resmen :confused: lierac mış pehh :63: o kadar para verdik bi de.
Canım lireac a devam ama bence bol bebe Yağı ve vazelin gibi çok Yağlı kremle de destekle canım ben sabah aksam buluyorum kreme atletlerim tshirtlerim vıcık vıcık ama olsun; karnını hiç kuru bırakma canım amaç o; ben de ilk hamileliğimde lireac kullanmıştım ama o da tek başına yetmiyor bolca yağladım hep onunla beraber

Ben 2 takım gecelik-sabahlık aldım ama parçası 5TL den 20TL ye geldiği için. yinede 2 takım olsun bence biri yedek ne olur ne olmaz kanaman geçerse değiştirirsin.

Ne kdr uyguna almışsın canım.. Dagide takımlar 150 tlden başlıyor.. Bna annem gecelik takımı kayınvalidem de pijama takımı aldı.. Bi de ben kendim bi tane alıcam.. Malum hastane fotolarında hep gecelikli pijamalı olucaz :KK66:

kızlar bugün pijama aldım bi takım kendime lohusa için kaç tane almak lazım , annem benim biraz abartır da böyle şeyleri çok almak istemedim
Canım hastanede gecelik çok iş Görüyor kanamadan dolayı; 2 gecelik 1 pijama bence bide kaldığın güne de bağlı canımsezeyan da 2 gece kalıyorsun 2 takım 1 de yedek

Canım iğneyi olduktan sonra yazar mısın
Bir de nereden yapılıyor kalçadan mı koldan mı, ve çok acıtıyor mu bunları merak ediyorum
Bizde de var da sanırım bir daha ki gidişimde bana da yapılacak iğne :)
Canm igneyi oldum kalcadan yapiyrlar hafif agri oluyr bide igneden once coombs diye bi test var onu yapiyrlar ben devlette yaptirdm

Benim de 140 çıktı şekerim.o gece bikaç kaşık nutella yemistim kalkıp.belki onun etkisi olabilir.doktorum 100 luk yükleme istemedi.şekerden uzak dur dedi sadece.

kızlar ben tam 9 kilo aldım.doktorum bundan sonra ayda 1.5 kg almamı söyledi.yürüyus yap dedi günde 1 saat.aşağı yukarı yürüyorum zaten bakalım ne olcak.açıkçası hiç de umrumda deil.böyle bile kalabilirim sonsuza kadar.yeterki oğlumu kucağıma sağ salim alayım.

canim bu durumda idarecilerin inisiyatifleri onemli rol oynuyor bizim mudur olur dedi ek dersi hesaplayan hoca da ancak bu sekilde aktarabilirsin demisti neden boyle farkli uygulamalar oluyor anlamadim...bizim okulda gecen sene agustosta dogum yapan hoca sadece haftada 1 gun koordinatorluk gunune gitti(meslek hocasi ogrencileri stajda mi diye kontrol ediyorlar) ve de dogum iznini aktardi okula 2.donem geldi...umarim bende de sorun olmaz o kadar ogrenci topla vs.zor olur yani...esim de ugrasma ucretsiz izin aldiyor ama ben sartlari zorlamaktan yanayim canim....
inşallah sorun olmaz da aktarırsın canım.bizim müdür yardımcısının eşi de hamile buna rağmen olmaz diyor.okul okul farklılık olması çok üzücü.aynı ilçe farklı uygulama...milli eğitim yapısının tamamen yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum.

slm kızlar ben yeniyim forumda okuyabildiğim kadar geçmişe döndüm ama görmemiş olabilirim aranızda doktoru ayrıntılı ultrason istemeyen var mı

Benim de 140 çıktı şekerim.o gece bikaç kaşık nutella yemistim kalkıp.belki onun etkisi olabilir.doktorum 100 luk yükleme istemedi.şekerden uzak dur dedi sadece.
Bnm de sonradan aklıma geldi, gece yatmadan önce dondurma yemiştim :) ama doktorum yine de 100 lük yükleme istedi, bn yaptırmak istemiyorum, kafam çok karışık :/

Back
X