- 23 Mayıs 2015
- 50
- 34
- 3
- 38
Canım iğneyi olduktan sonra yazar mısın
Bir de nereden yapılıyor kalçadan mı koldan mı, ve çok acıtıyor mu bunları merak ediyorum
Bizde de var da sanırım bir daha ki gidişimde bana da yapılacak iğne :)
Yazdim canim allah razi olsun
canim 10 tanede ben okurum Rabbim dualarini kabul etsin insallah...Allah razi olsun canim rabbim dualarinizi size cevirsin.mucizen sag sakim kucagina geldin ins
Allah razi olsun canim yaziyorum adini rabbim kabul buyursun.meleklerinize sag salim kavusun ins.cok mutlu ettiniz beni saolunBende 10 tane okurum inşallah Allah en kısa zamanda nasip etsin sizlere de
AKŞAM 10 TANE DE BEN OKURUM CANIM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..Allah razi olsun canim yaziyorum adini rabbim kabul buyursun.meleklerinize sag salim kavusun ins.cok mutlu ettiniz beni saolun
Amin canimmm canim amin rabbim asil sizlerin dualarini kabul etdin allah hepinizden razi olsun.not aliyorum adini tesekkur ederimcanim 10 tanede ben okurum Rabbim dualarini kabul etsin insallah...
Cok saol canim not aldim adini rabbim razi olsun sizlerden cok cok saolunAKŞAM 10 TANE DE BEN OKURUM CANIM RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN CANIM İNŞALLAH SEN DE SAĞOLCok saol canim not aldim adini rabbim razi olsun sizlerden cok cok saolun
rica ederim canim dularimizin kanul olmasi dilegiyle...Amin canimmm canim amin rabbim asil sizlerin dualarini kabul etdin allah hepinizden razi olsun.not aliyorum adini tesekkur ederim
Ben de okurum arkadaşım Allah olmayacakları oldurur dualarimiz kabul olsun insallahYazdim canim allah razi olsun
Kızlaaar,
50 grlık şeker yüklemesinde 1 saat sonunda kan değerinin kaçın altında olması gerekiyordu?
bnm açlık 90
1 sa sonra 140 çıkmış... çok mu yüksek??
henüz doktoruma ulaşamadım, endişelendim :/
Kızlaaar,
50 grlık şeker yüklemesinde 1 saat sonunda kan değerinin kaçın altında olması gerekiyordu?
bnm açlık 90
1 sa sonra 140 çıkmış... çok mu yüksek??
henüz doktoruma ulaşamadım, endişelendim :/
eker aldıktan sonra 90-140 değerleri arasında olması gerekiyor. Tam sınırda çıkmış sizin ki... Yine de diyet önerecektir doktorunuz dikkat edin yediklerinize...
Gecmis olsun canim ayni sorun bende de var bir hafta oldu gecer gibi oluyo tekrar basliyo.burun tikali olunca agizdan nefes almak bogazi tahris ediyoKizlar cok fena grip oldum ve bogazimda sis butun gece burun tikanikligi sebebiyle nefes alamadigim icinde uyuyamadim ve hala daha devam ediyor. Agzimdan nefes aliyorum ama bogazim zaten sis oldugu icin kuruyir ve daha cok aciyor. Burun tikanikligini gecirmek icin ne yapabilirim artik nefes darligi yasamaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?