2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben ilk aylarımda kanamam olduğu için olmuştum iğneyi, kalçadan yapılıyor biraz kıvamı koyu hissediyosun yağlıymış biraz farklı normal ignelere göre ama çok acımıyor merek etme:)) Yalnız baya tuzlu bi iğne yani 150 tl almışlardı gittiğim klinikten bilmiyorum benim bir daha olmam gerekiyor mu eğer olcaksam kendim alıcam iğnemi sizinde aklınızda bulunsun

kizlar surekli karnim sert diye yaziyordum burdan ay sonu olan randevuma carsamba gunu gittim dr. herhangi bir sikinti olmadigini yineledi dahiliye dr.una gorun dedi...
kizim 1119 gr. 36 cm olmus masallah...detaylida suyim biraz fala cikmis sonraki kontrolde azalmisti simdi yine biraz fazlalasmis bu yuzden meyve hamur isi ve tatlilardan uzak dur diye uyardi...5.5 kilo almisim bu arada...artik kontrollerimiz 15 gune dustu...

Kizlar cok fena grip oldum ve bogazimda sis butun gece burun tikanikligi sebebiyle nefes alamadigim icinde uyuyamadim ve hala daha devam ediyor. Agzimdan nefes aliyorum ama bogazim zaten sis oldugu icin kuruyir ve daha cok aciyor. Burun tikanikligini gecirmek icin ne yapabilirim artik nefes darligi yasamaya basladim

Kızlaaar,
50 grlık şeker yüklemesinde 1 saat sonunda kan değerinin kaçın altında olması gerekiyordu?
bnm açlık 90
1 sa sonra 140 çıkmış... çok mu yüksek??

henüz doktoruma ulaşamadım, endişelendim :/

eker aldıktan sonra 90-140 değerleri arasında olması gerekiyor. Tam sınırda çıkmış sizin ki... Yine de diyet önerecektir doktorunuz dikkat edin yediklerinize...

Hayırlı cumalar arkadaşlar hastalara şifa dertlilere deva diliyorum benim de minigim hastaydi gece tüm gece uyumadik burnu tikandi buhar makinesi çok işe yarıyor bilmiş olun

en yüksek 140 olması gerekiyor diye biliyorum canım. benim 133 çıktı normal dedi doktorum..

iyi günler hamişler seker yüklemesini de yaptırdım bugun daha sonuçlar çıkmadı inşallah sorun çıkmaz ...

Gecmis olsun canim ayni sorun bende de var bir hafta oldu gecer gibi oluyo tekrar basliyo.burun tikali olunca agizdan nefes almak bogazi tahris ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…