• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın kızlar . hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.. dün herzamankinden daha fazla şişti ayaklarım :KK43: ellerimde şişti bu defa zaten birkaç gündür burnun büyüdü diyorlar normalde küçüktür burnum deli gibi aynaya bakıyorum yüzüm şiş mi diye?? haftasonu kendimi takibe alıcam evdeykende şişecek mi ayaklarım.. hep iş yerinde gün boyu oturmaya bağlıyordum ama dün korktum. .Allah sonumuzu hayır etsin.. şeker sonucu bekleyen hamişler inşallah iyi çıkar sonuçlarınız.. bide herkes bebişinin kilosunu yazıyor bende çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba kızım :) haftaya randevum daha çoookk var :KK43:
canım benimde burnum çok şişti ama ben farkında değildim taki ablamın bana bakıp kahkahalar atıp dalga geçtiğini görene kadar..bazı hamilelerde burun şişebiliyormuş...ben denedim ayaklarım genelde çok sallandığı için şişiyor bid eyediklerimde etki ediyor buna tabi..normalde tuzsuz yiyorum ama işyerinde istemeden de yiyebiliyoruz bazen..suyu fazlalaştır...artık iyiden iyiye şişecez bundan sonra

ben tatile gitmeden önce +5 dim döndüm +3 olmuşum.. döndükten sonraki 3 4 günde tekrar bi kilo almışım şuan +4 deyim.. 7. aya yaklaşıyoruz 6 7 kilo normal sanki ama doktorlar dha ii bilir tabi.. sen yine de azıcık dikkat et canım hamur işi tatlı karbonhidrat fazla almamaya çalış zaten ne bebişe ne bize bi faydası var fazla kilonun :KK66:
ilk beş ay çok güzeldi 3 kilo falan almıştım..son zamanlarda baya artmış kilom.ekmeği kesmem lazım..

Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
Bende okurum 10 ayetel kürsi beni de yaz ..Allah en kısa zamanda nasip etsin sana miniğini..

canım benimde burnum çok şişti ama ben farkında değildim taki ablamın bana bakıp kahkahalar atıp dalga geçtiğini görene kadar..bazı hamilelerde burun şişebiliyormuş...ben denedim ayaklarım genelde çok sallandığı için şişiyor bid eyediklerimde etki ediyor buna tabi..normalde tuzsuz yiyorum ama işyerinde istemeden de yiyebiliyoruz bazen..suyu fazlalaştır...artık iyiden iyiye şişecez bundan sonra

aynen bende farkında değildim burnumun şiştiğini birkaç kişi üst üste söyleyince bende kendime dikkatli bakmaya başladım :confused: çirkinleşiyor muyuz ne :rolleyes: bende ona dikkat etmiştim işe gelmediğim günler şişmiyordu ayaklarım ama dün öyle bir şişti ki akşam işten döndüğümde.. hatta ayaklarımın fotosunu çektim ablama attım, altına da ayaklarımı çok seviyon ya yazdım (hep dalga geçer ayak parmaklarım ayrık diye).. yazmış ki ohaaa doktora gönder.. bende dedim kii bu güzelliği herkesle paylaşamam :KK70::KK70::KK70: albüm dedikleri şey var ya ondan korkuyorum inşallah olmaz bizde.. valla yediklerime gelince ekstra dikkat etmiyorum tuzsuz yemeğe, sadece üzerine tuz dökmüyorum domatesin filan.. suyu da bu hafta doğru düzgün içmeye başladım günde 2 litre anca oluyordur..

hayırlı cumalar kızlar.

şeker yüklemesinde hemşire limonda getir istersen demişti.
zorlanırsanız aklınızda bulunsun.

Canım iğneyi olduktan sonra yazar mısın
Bir de nereden yapılıyor kalçadan mı koldan mı, ve çok acıtıyor mu bunları merak ediyorum
Bizde de var da sanırım bir daha ki gidişimde bana da yapılacak iğne :)
Tabiki cnm yazarim ;)

Amin.. Allah en kısa zaman da size de nasip etsin inşallah.. bende 10 tane ayetel kürsi okurum.. Allah dualarınızı kabul etsin..
Allah razi olsun binlerce kez.rabbim bebisinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins.ben not aliyorum adini okudu diye.cok saol canim cok saol

Allah razi olsun binlerce kez.rabbim bebisinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins.ben not aliyorum adini okudu diye.cok saol canim cok saol

sende sağol canım benim inşallah hepimiz kavuşalım meleklerimize.. az önce okudum zaten Allah kabul etsin inşallah...

Back
X