2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım benimde burnum çok şişti ama ben farkında değildim taki ablamın bana bakıp kahkahalar atıp dalga geçtiğini görene kadar..bazı hamilelerde burun şişebiliyormuş...ben denedim ayaklarım genelde çok sallandığı için şişiyor bid eyediklerimde etki ediyor buna tabi..normalde tuzsuz yiyorum ama işyerinde istemeden de yiyebiliyoruz bazen..suyu fazlalaştır...artık iyiden iyiye şişecez bundan sonra

ilk beş ay çok güzeldi 3 kilo falan almıştım..son zamanlarda baya artmış kilom.ekmeği kesmem lazım..

Bende okurum 10 ayetel kürsi beni de yaz ..Allah en kısa zamanda nasip etsin sana miniğini..

aynen bende farkında değildim burnumun şiştiğini birkaç kişi üst üste söyleyince bende kendime dikkatli bakmaya başladım çirkinleşiyor muyuz ne bende ona dikkat etmiştim işe gelmediğim günler şişmiyordu ayaklarım ama dün öyle bir şişti ki akşam işten döndüğümde.. hatta ayaklarımın fotosunu çektim ablama attım, altına da ayaklarımı çok seviyon ya yazdım (hep dalga geçer ayak parmaklarım ayrık diye).. yazmış ki ohaaa doktora gönder.. bende dedim kii bu güzelliği herkesle paylaşamam albüm dedikleri şey var ya ondan korkuyorum inşallah olmaz bizde.. valla yediklerime gelince ekstra dikkat etmiyorum tuzsuz yemeğe, sadece üzerine tuz dökmüyorum domatesin filan.. suyu da bu hafta doğru düzgün içmeye başladım günde 2 litre anca oluyordur..

hayırlı cumalar kızlar.

şeker yüklemesinde hemşire limonda getir istersen demişti.
zorlanırsanız aklınızda bulunsun.

Tabiki cnm yazarim

Amin.. Allah en kısa zaman da size de nasip etsin inşallah.. bende 10 tane ayetel kürsi okurum.. Allah dualarınızı kabul etsin..
Allah razi olsun binlerce kez.rabbim bebisinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins.ben not aliyorum adini okudu diye.cok saol canim cok saol

Allah razi olsun binlerce kez.rabbim bebisinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin ins.ben not aliyorum adini okudu diye.cok saol canim cok saol

sende sağol canım benim inşallah hepimiz kavuşalım meleklerimize.. az önce okudum zaten Allah kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…