canım ben sadece keseyi gördüm o bile çok minnaktı 1 cm bile değildi. bu hafta doktora gitmedim haftaya p.tesi gidecem inşallah.KIZLAR siz bebis i gördünüz mü
Çok tşkler canım:) Bende yarın keseyi görücem inş geç döllenme pazartesi rahim duvarı baya kalınlaşmış dedi doktor amniyo sıvısıda oluşmuştu çok şükür hcg de güzel arttı Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsınhayırlı olsun :)
benim de tüm gün istemediğim şeyler gözümün önüne geliyor ve tiksiniyorum çok fena..
kokular mahvetti beni de, çokşükür kahvaltıda hala yumurta ve peynir yiyebiliyorum, ama sonrasında sadece çorba istiyor canım..
Bende cuma günü duydum inanılmaz bişey Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinşimdi doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
gözün aydın canım ne mutlu sana :) duygulandım ben de 10 gün sonra bizde duyarız inşallah..şimdi doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
Bende cuma günü duydum inanılmaz bişey Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ayyyy çok güzel darısı bizlere olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah. kaçıncı haftadasın?şimdi doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
Ayy canım cok sevındım senın adına darısı bızlerın bende cuma gunu kesemı gordum haftaya cuma bebegımı gormeye gıdıcez kalbını de duyarız ıns ben daha kımseye solemedım gebe oldugumu eşim harıc annem be kayınvalıdeme dıcemkı bugun hayatımda dınledgm en guZel seyı dınledım telefonuma kaydedıcem doktorun yanında ve onlara dınletıcem geldıgımde Rabbım duymayı hayırlı gebelıkler gecirmeyi yavrularımızı kucaklarımıza almayı hepımıze nasip etsin inşşimdi doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
beta hgc gebelik öğrendik değer düşükse 2 günde bir katlanmışmı ona bakıldı sonrasında katlama güzelse kese göründü sonrasında 7 ci haftann içinde kalp sesi duyuldu ozman tam bir kan testti istiyor dr ve idrar bunlar işte cnm...kızlar bişey sorucam acemi biri olarak bu kan değerlerinden bahsediyosunuz ya 400-500 diye, ben gebelik kan testi yaptırdıgımda beta hcg değerim çıktı sadece. O da 1606 çıktı. yani szin bahseettiğiniz başka birşey mi..? Bir de bu kan testleri ne için ve ne zaman baslanıyo??
bana değerim hakkında düşük,yüksek bişey demedi doktor. benim ısrarımla ultrasondan baktığında rahime yerleşmiş oldugunu gördük nokta kadar bişeydi gördüm. o gördüğüm kese değilmiydi? 10 gün sonra kalp atıslarını duymaya gelin dedi.beta hgc gebelik öğrendik değer düşükse 2 günde bir katlanmışmı ona bakıldı sonrasında katlama güzelse kese göründü sonrasında 7 ci haftann içinde kalp sesi duyuldu ozman tam bir kan testti istiyor dr ve idrar bunlar işte cnm...
evet canım hayırlı olsun bebeğin...bana değerim hakkında düşük,yüksek bişey demedi doktor. benim ısrarımla ultrasondan baktığında rahime yerleşmiş oldugunu gördük nokta kadar bişeydi gördüm. o gördüğüm kese değilmiydi? 10 gün sonra kalp atıslarını duymaya gelin dedi.
Ohhh maşallah darısı bizeşimdi doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
hayırlı olsun moonserose, kaçıncı hafta ve gündesin yani ne zaman öğrenmiş oldun? hamilelik çizelgesi yaparmısın?şimdi doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt...
doğum tarihimiz aynı cnm. ben de geçen cuma minnakımın kesesini gördüm p.tesi bebekimi görecez,inşallah kalp atışlarını da duyarız minnoşumunAyy canım cok sevındım senın adına darısı bızlerın bende cuma gunu kesemı gordum haftaya cuma bebegımı gormeye gıdıcez kalbını de duyarız ıns ben daha kımseye solemedım gebe oldugumu eşim harıc annem be kayınvalıdeme dıcemkı bugun hayatımda dınledgm en guZel seyı dınledım telefonuma kaydedıcem doktorun yanında ve onlara dınletıcem geldıgımde Rabbım duymayı hayırlı gebelıkler gecirmeyi yavrularımızı kucaklarımıza almayı hepımıze nasip etsin inş
bana değerim hakkında düşük,yüksek bişey demedi doktor. benim ısrarımla ultrasondan baktığında rahime yerleşmiş oldugunu gördük nokta kadar bişeydi gördüm. o gördüğüm kese değilmiydi? 10 gün sonra kalp atıslarını duymaya gelin dedi.
gözün aydın canım ne mutlu sana :) duygulandım ben de 10 gün sonra bizde duyarız inşallah..
ayyyy çok güzel darısı bizlere olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah. kaçıncı haftadasın?
Ayy canım cok sevındım senın adına darısı bızlerın bende cuma gunu kesemı gordum haftaya cuma bebegımı gormeye gıdıcez kalbını de duyarız ıns ben daha kımseye solemedım gebe oldugumu eşim harıc annem be kayınvalıdeme dıcemkı bugun hayatımda dınledgm en guZel seyı dınledım telefonuma kaydedıcem doktorun yanında ve onlara dınletıcem geldıgımde Rabbım duymayı hayırlı gebelıkler gecirmeyi yavrularımızı kucaklarımıza almayı hepımıze nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?