• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hayırlı olsun :)
Çok tşkler canım:) Bende yarın keseyi görücem inş geç döllenme pazartesi rahim duvarı baya kalınlaşmış dedi doktor amniyo sıvısıda oluşmuştu çok şükür hcg de güzel arttı Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın

benim de tüm gün istemediğim şeyler gözümün önüne geliyor ve tiksiniyorum çok fena..
kokular mahvetti beni de, çokşükür kahvaltıda hala yumurta ve peynir yiyebiliyorum, ama sonrasında sadece çorba istiyor canım..

benim sabahlarım çok zor gemeye başladı arkadaşlar. sabah kahvaltıda yumursa peynir ve zeytin yiyorum zorla. sonra anında çıkarıyorum ve bütün gün ve akşam bir şey yiyemiyorum. çubuk krakerden başka bişi yiyemez oldum. tuzlu fıstık, badem, ceviz vs. hepsinden tiksindim. kesinlikle et de yiyemiyorum. adını duymak bile midemi bulandırıyor. doktora demir hapı vermişti iki hafta önce günde iki kere almamı istemişti, onu da alamıyorum. çekilmez bişi oldum:(((

Bende cuma günü duydum inanılmaz bişey Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

cümlemizinkini inşallah. doğum tarihlerimiz aynı bu arada,benimkide şimdilik 11 eylül. benim çok bulantım vardı,ilaç verdi doktor.başka sıkıntım yok şükür...

kızlar bişey sorucam acemi biri olarak bu kan değerlerinden bahsediyosunuz ya 400-500 diye, ben gebelik kan testi yaptırdıgımda beta hcg değerim çıktı sadece. O da 1606 çıktı. yani szin bahseettiğiniz başka birşey mi..? Bir de bu kan testleri ne için ve ne zaman baslanıyo??

şimdi doktordan geldim ve şu yaşıma kadar duyduğum en güzel sesi duydum ; pıt pıt pıt pıt... :KK36:
Ayy canım cok sevındım senın adına darısı bızlerın bende cuma gunu kesemı gordum haftaya cuma bebegımı gormeye gıdıcez kalbını de duyarız ıns ben daha kımseye solemedım gebe oldugumu eşim harıc annem be kayınvalıdeme dıcemkı bugun hayatımda dınledgm en guZel seyı dınledım telefonuma kaydedıcem doktorun yanında ve onlara dınletıcem geldıgımde Rabbım duymayı hayırlı gebelıkler gecirmeyi yavrularımızı kucaklarımıza almayı hepımıze nasip etsin inş:nazar:

Slm kızlar nasipse bende eylül annesiyim :) Allah hepimize sağ salim saglikla evlatlarımizi kucağımiza almayi nasip etsin inş amin

kızlar bişey sorucam acemi biri olarak bu kan değerlerinden bahsediyosunuz ya 400-500 diye, ben gebelik kan testi yaptırdıgımda beta hcg değerim çıktı sadece. O da 1606 çıktı. yani szin bahseettiğiniz başka birşey mi..? Bir de bu kan testleri ne için ve ne zaman baslanıyo??
beta hgc gebelik öğrendik değer düşükse 2 günde bir katlanmışmı ona bakıldı sonrasında katlama güzelse kese göründü sonrasında 7 ci haftann içinde kalp sesi duyuldu ozman tam bir kan testti istiyor dr ve idrar bunlar işte cnm...

beta hgc gebelik öğrendik değer düşükse 2 günde bir katlanmışmı ona bakıldı sonrasında katlama güzelse kese göründü sonrasında 7 ci haftann içinde kalp sesi duyuldu ozman tam bir kan testti istiyor dr ve idrar bunlar işte cnm...
bana değerim hakkında düşük,yüksek bişey demedi doktor. benim ısrarımla ultrasondan baktığında rahime yerleşmiş oldugunu gördük nokta kadar bişeydi gördüm. o gördüğüm kese değilmiydi? 10 gün sonra kalp atıslarını duymaya gelin dedi.

bana değerim hakkında düşük,yüksek bişey demedi doktor. benim ısrarımla ultrasondan baktığında rahime yerleşmiş oldugunu gördük nokta kadar bişeydi gördüm. o gördüğüm kese değilmiydi? 10 gün sonra kalp atıslarını duymaya gelin dedi.
evet canım hayırlı olsun bebeğin...
ama sen binin üstü değerle öğrenmişsin buda bi çoğumuz ben dahil 70 130 gibi değerlerle öğrendik ozmanda mecbur katlanmışmı diye 2 günde bir kan verildi...

Ayy canım cok sevındım senın adına darısı bızlerın bende cuma gunu kesemı gordum haftaya cuma bebegımı gormeye gıdıcez kalbını de duyarız ıns ben daha kımseye solemedım gebe oldugumu eşim harıc annem be kayınvalıdeme dıcemkı bugun hayatımda dınledgm en guZel seyı dınledım telefonuma kaydedıcem doktorun yanında ve onlara dınletıcem geldıgımde Rabbım duymayı hayırlı gebelıkler gecirmeyi yavrularımızı kucaklarımıza almayı hepımıze nasip etsin inş:nazar:
doğum tarihimiz aynı cnm. ben de geçen cuma minnakımın kesesini gördüm p.tesi bebekimi görecez,inşallah kalp atışlarını da duyarız minnoşumun ;)

bildiğim kadarıyla keseyi gördükten sonra bchg takibi yapılmıyor, kalp atışı bekleniyor sadece..
benim de oğlumda gittiğimde kese görünmüştü, kan tahlili istememişti doktor tekrar o değer için..

gözün aydın canım ne mutlu sana :) duygulandım ben de 10 gün sonra bizde duyarız inşallah..

inşallah duyarsınız,ben bu kalp atılı duyma olayına çokda aceleci değildim ama cidden dünyanın en güzel sesi,ancak içimde bir canlı büyüdüğünü hissedebildim :)

ayyyy çok güzel darısı bizlere olsun inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah. kaçıncı haftadasın?

inşallah canım cümlemizin evladını.6.haftadayım ,daha çok minik yavrularımız

bu neden benim aklıma gelmedi ki,çok güzel fikirmiş.benimde bir tek eşim ve en yakın 3 dostum biliyor.yarın söyleyeceğim kısmetse herkese.ALLAH ım hepimizin yavrularını korusun

Back