- 22 Aralık 2014
- 92
- 46
- 23
cok tesekkur ederim sizi de insallahhakkaten baya korkutmuş seni bıcırık:) neyse kalp atışlarını da duyurarak telafi etmiş:))
Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederim sizi de insallahhakkaten baya korkutmuş seni bıcırık:) neyse kalp atışlarını da duyurarak telafi etmiş:))
Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım..
Bir tane düşük yaptığım içindir belkide bu korkular...
şimdi anlaşıldı cnm. en güzeli 2 günde bir aynı merkezde yaptırmak çünkü kullanılan aletler bir değil.yarın devlette yaptır bakalım inşallah herşey yolunda gidecek ben öyle hissediyorum bence içini rahat tut kendini de bebişini de üzme hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz seni seviyoruzkızlar hepinize destekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim.
ama sanırım yanlış anlaşıldı ben 2 gün arayla yaptırdım
yani cumartesi özelde(2129) bugün devlette(2833) yaptırdım
değerlerde bu şekilde çarşamba yine devlette yaptırıcam aynı olsun diye
zaten cumada özeldeki doktorumda randevum var
inşallah benim için her şey güzel olur dualarınızı esirgemeyin.
hayırlı olsun:)sonunda olduu hemde tedaviyi bırakınca :))
Mide bulantilari 12 haftayi gecincemi geciyo.,yoksa daha erkende gecebiliyomu acaba?günaydınlarr,
bu miğde bulantıları sıktı iyice..hemen geçse keşke...
hayırlı uğurlu olsun tatlım aramıza hoş geldinMerhaba arkadaşlar
Allah nasip ederse 2015 eylül annesi olma ihtimalim var. Şimdiden sizlere Merhaba demek, tanışmak, gebelik devam ederse aranıza katılmak isterim.
SAT :17 aralık. 12 ocakta b-hcg 75 çıktı. Bugün 19 ocakta b-hcg 2450 çıktı. Dr.um bu değerde vajinal USG ile bakarsak kese gözükür,hcg değerin iyi katlanmış,herşey yolunda gözüküyor. Haftaya pazartesi USG yaparsak hem bebeği de görürüz, dedi. Bazı kan testleri ve önerilerle bir sıkıntı olmazsa haftaya pazartesi randevu verdi.
Inşallah ben de aranıza katilabilirim.
Hepinize hayırlı olsun Allah hepimize evlatlarimizı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok Teşekkür ederim canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:)hayırlı olsun:)
ayakta fazla durmamaya çalış cnm dikkat et kendineKızlar benim başım 1 haftadır aşırı dönüyor,leyla gibiyim, bir yerlerde düşüp bayılmaktan korkuyorum. Bir de göğüsleri çok ağrıyor , bildiğin zonklama. Midem kaziniyor, doymak bilmiyorum.
KIZLAR siz bebis i gördünüz müayakta fazla durmamaya çalış cnm dikkat et kendine
Inşallah görürsünüz cmm.Henüz ben görmedim keseyi görmüştük yarın gideceğim görmek için bakalım çok heyecanlıyım...
sonunda olduu hemde tedaviyi bırakınca :))
Bugun ogleden sonra gidip alttan baktiricam canım Doktorum sonucta artıyor demişti. Ilk deger için.canım doktor ne dedi? bi dur bakalım değer yükselmiş yine, gerileme olmamış, keseyi gördünüz mü?
şimdi anlaşıldı cnm. en güzeli 2 günde bir aynı merkezde yaptırmak çünkü kullanılan aletler bir değil.yarın devlette yaptır bakalım inşallah herşey yolunda gidecek ben öyle hissediyorum bence içini rahat tut kendini de bebişini de üzme hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz seni seviyoruz
5+6 bugün yarın tam 6+0 oluyor :)Inşallah görürsünüz cmm.
Bugün kaç arti kaçsin
canım korkma hemen benim de ara ara göğüs uçlarım çok ağrıyor bazen hiç ağrı olmuyor,hissetmeme bende de oluyor bazen. fakat için rahat etsin diye bi doktora git cnm beta hcg yaptır.Günaydın kızlar ben bugun çok kötüyüm. Bebeğimi hissedemiyorum bişey mi oldu acaba Doktora gitsem mi ne yapsam Göğüs uclarim kuculmus gibi acaba bhcg m mi düştü offfofff cok mutsuzum