• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba size de sormak istiyorum ben yumurtlamadan sonra 13. gün cuma günü kan testi yaptırdım değerim 113.41 çıktım sizce iyi mi daha adet gecikmesi olmamıştı bat dündü yarın kan testi tekrarlanacak inş yükselmiştir
Gayet iyi canım bence değerin ,gozun aydın

Ben Ankara'dan yazıyorum. Ankara Tıp'tan Doç Dr. Esra Çetinkaya'dan özel randevu aldım bir hafta sonraya. hala araştırıyorum ben de gebelik takibi ve doğum için en güvenilir yer neresi olur diye. Burayı bir deneyeceğim umarım memnun kalırım. Nedense özel hastaneler doğum için pek güven vermiyor bana. Önerilerinize açığım tabi.

ben ankarada yaşıyordum oğluma hamileyken, linaya gitmiştim bu sitede okuyup.. sema yıldırım vardı o zaman ama sanırım başka bir şehre gitmiş, bir de şükran çakmak vardı o da çok iyi bir doktordu o da ayrı muayene açmış.. gebelik takibini harika yapıyorlar, giden kimseden şikayet duymadım. hem çok ilgililerdi hem de ultrason aletleri vs çok iyiydi hem de maddi anlamda çok makuldu.. doğum için de anlaşmalı oldukları hastaneler vardı, hrs ve medicana.. ben hrs yi tercih etmiştim, harika bir hastaneydi, normal doğum için ideal, bana kısmet olmadı ama epidural sezeryan ekibi de çok iyiydi, doğumdan sonra sadece doğumun olduğu gece yatakta yattım, ertesi gün normal doğurmuş gibiydim gece bile anneme ihtiyaç duymadım.. ankarada olsam yine aynısını seçerdim.. medicanaya giden arkdaşlarım da oldu onlar da memnundu.. medicanada fatma bolkan varmış o da çok iyiymiş.. bildiklerim bunlar..

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar cumaya randevum var bakalım.
allahtan umut kesilmez belki nazlıdır benim bebişim dimi
allahım ikinci sefer o acıyı yaşatmasın bana ve kimseye
sonuçta bir artış var ama mesela birini sabah diğerini öğleden sonra yaptırdım etkilermi sizce

canım doktor ne dedi? bi dur bakalım değer yükselmiş yine, gerileme olmamış, keseyi gördünüz mü?

az önce son sigaramı içtim kendime söz verdim bitti diye bakalım ne kadar dayanıcam ben baya fazla içiyodum malesef :KK43:

hem kendine hem bebeğe çok zararlı ne kdar dayanıcam dememelisin bence, sigaranın dumanının olduğu yerden bile geçmemelisin..
doğum sonrası bakım eğitimine gitmiştim de, sigara içenler bebeğin yanına en az 2 saat sonra gelmeli diyordu sen düşün artık..

• Beğen
Reactions: 2k1
gunaydın kzlar , ben galiba agustos annesi olacagım doktorum muhtemel tarih 27.08.2015 dedi 2 hafta öncede olabilir 1 hafta gecte bakalım bekleyip görecegim bu arada sizi uayrmak isterim benım gibi korku yasamayın cumartesi dr kontrolum vardı beklerken tam 1 lt su içmisim cok severim de :) sonra dr odasına girdım ultrasonda bebegi göremedi :( sonra idrar torban cok dolu dedi gittim tuvalete sonra geri geldım yine göremedi bebegimi:( cok telaşlandık sonra altdan ultrasonla baktı yine yokk kese boş galbia dediii ben tabii aglamaya basladım tam o anda gözuktu bebegimm saklanmıssssss :))))) yarmazzz.. cok su içtigim için gözükmemiş sanırım sonra cok sevındikk tabii kalp atışlarınıda duydukk cok sükür ama cok koktum siz siz olun dr oncesi o kadar su içmeyinn :)bana korkusu yettiii allahım saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinnn amin ...

Günaydın güzel anneler bu mide bulantısı beni mahvedecek :KK43: sabah sabah çok zor oluyo

benim de tüm gün istemediğim şeyler gözümün önüne geliyor ve tiksiniyorum çok fena..
kokular mahvetti beni de, çokşükür kahvaltıda hala yumurta ve peynir yiyebiliyorum, ama sonrasında sadece çorba istiyor canım..

ben ilk defa bu yerleşme yeri olayını duyuyorum. nereye isterse yerleşsin arkadaş. benimki de zor yerleşti mesela . sağlıklı mı ona bakmak lazım. bu açıdan doktorumu çok seviyorum. çok ciddi bi tehlike olmadan boyle abuk sabuk konuşmuyor.
yaniii interneti de didik didik ettim yok öyle bişey rastlamadım ben de mantığıma da uymadığından hemen o gün dokttorumu değiştirdim zaten aynı gün burdan paylaşmıştım sizlerle...

gunaydın kzlar , ben galiba agustos annesi olacagım doktorum muhtemel tarih 27.08.2015 dedi 2 hafta öncede olabilir 1 hafta gecte bakalım bekleyip görecegim bu arada sizi uayrmak isterim benım gibi korku yasamayın cumartesi dr kontrolum vardı beklerken tam 1 lt su içmisim cok severim de :) sonra dr odasına girdım ultrasonda bebegi göremedi :KK43: sonra idrar torban cok dolu dedi gittim tuvalete sonra geri geldım yine göremedi bebegimi:KK43: cok telaşlandık sonra altdan ultrasonla baktı yine yokk kese boş galbia dediii ben tabii aglamaya basladım tam o anda gözuktu bebegimm saklanmıssssss :))))) yarmazzz.. cok su içtigim için gözükmemiş sanırım sonra cok sevındikk tabii kalp atışlarınıda duydukk cok sükür ama cok koktum siz siz olun dr oncesi o kadar su içmeyinn :)bana korkusu yettiii allahım saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinnn amin ...

hakkaten baya korkutmuş seni bıcırık:) neyse kalp atışlarını da duyurarak telafi etmiş:))
Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım..

Bu arada kızlar peogestan kullanıp bası cok dönen var mı benim başım cok dönüyor çünkü
ben de kullanıyorum bulanır canım normaldir.benim bünyem gitgide alıştı galiba ama ilk sefer ki gibi değil en azından ayağımın yere bastığını hissedebiliyorum :)

hakkaten baya korkutmuş seni bıcırık:) neyse kalp atışlarını da duyurarak telafi etmiş:))
Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım..
c
gunaydın kzlar , ben galiba agustos annesi olacagım doktorum muhtemel tarih 27.08.2015 dedi 2 hafta öncede olabilir 1 hafta gecte bakalım bekleyip görecegim bu arada sizi uayrmak isterim benım gibi korku yasamayın cumartesi dr kontrolum vardı beklerken tam 1 lt su içmisim cok severim de :) sonra dr odasına girdım ultrasonda bebegi göremedi :KK43: sonra idrar torban cok dolu dedi gittim tuvalete sonra geri geldım yine göremedi bebegimi:KK43: cok telaşlandık sonra altdan ultrasonla baktı yine yokk kese boş galbia dediii ben tabii aglamaya basladım tam o anda gözuktu bebegimm saklanmıssssss :))))) yarmazzz.. cok su içtigim için gözükmemiş sanırım sonra cok sevındikk tabii kalp atışlarınıda duydukk cok sükür ama cok koktum siz siz olun dr oncesi o kadar su içmeyinn :)bana korkusu yettiii allahım saglıklı kucagımıza almayı nasip etsinnn amin ...
canım ya cok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benzer şeyleri yaşadım geçen hafta. bulunduğum hastaneden özele nasıl gittim bilmiyorum iyi şeyler duyana kadar kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. rabbim hayırlısıyla kucağımıza alıp o mis kokularını doyasıya içimize çekmeyi nasip etsin

Günaydın kızlar ben bugun çok kötüyüm. Bebeğimi hissedemiyorum :( bişey mi oldu acaba :( Doktora gitsem mi ne yapsam :( Göğüs uclarim kuculmus gibi acaba bhcg m mi düştü :( offfofff cok mutsuzum :(

Günaydın güzel anneler bu mide bulantısı beni mahvedecek :KK43: sabah sabah çok zor oluyo
günaydın,bende bulantılardan kendime gelemiyorum,işe sürünerek geliyorum.1 saat sonra doktorda randevum var,bulantılar için birşey yapabilirmiyiz diye soracağım .belki bebeğimin kalp atışınıda duyabilirim :KK51:

progestanı kaçlık kullanıyorsun ve nasıl alıyorsun ?
ben alttan sabah akşam kullanıyorum ve hemen kesildi benim kanamam 200 mg kullanıyorum olmazsa yarın bi dr ara ve çok yorma kendini bol bol dinlen Allaha emanet miniklerimiz
Canım 100mg hap olarak günde 3 defa alıyorum.günde 300mg almış oluyorum yani..

Bende de birkaç gündür aynı durum var bugün doktorumu Aradım progestan 200 başlattı canım sabah akşam ağızdan ve ilişki yasak dedi ve de bol istirahat etmemi söyledi. Kırmızıya dönmedikçe korkma implantasyon kanaması olabilirmiş yani yerleşme kanaması. Ama progestan nasıl bir ilaç yaa içtikten 1 saat sonra deli gibi kafa yapıyo ayağa kalkamıyorum baş dönmesi ve halsizlikten :KK43: ahhh bebişler ahh her şey sizin için:)
Çok uyku yapıyor canım o hap, işe başlama durumum var bu hafta içi napıcam bilmiyorum bende, uyukluyorum evde sürekli iştede böle olırsa işimiz var:)

Günaydın kızlar ben bugun çok kötüyüm. Bebeğimi hissedemiyorum :KK43: bişey mi oldu acaba :KK43: Doktora gitsem mi ne yapsam :KK43: Göğüs uclarim kuculmus gibi acaba bhcg m mi düştü :KK43: offfofff cok mutsuzum :KK43:
Nekroz çok evhamlısın ya hep bişeyler arıyorsun kendinde mutsuz olmak ve üzülmek için az rahat ol sakin hersey yolunda vücudun gebeliğe alisiyor ondan yoktur ağrıların :KK19:

Nekroz çok evhamlısın ya hep bişeyler arıyorsun kendinde mutsuz olmak ve üzülmek için az rahat ol sakin hersey yolunda vücudun gebeliğe alisiyor ondan yoktur ağrıların :KK19:

Bir tane düşük yaptığım içindir belkide bu korkular...

Back