• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oyyy canım benim kendimi gördüm sende..bizimkine sebep bulamıyorladı..sürekli herşey normal diyorlardı olmuyordu...Rabbim inşş en kısa zamanda nasip eder...bende böyle okutmuştum..ayrıca 41 hurmayı 41 ayrı kişiye 41 meryem surasi okutup eşinle birlikte yemenizi tavsiye ederim...şifa niyetine..bende okurum sayı tamamlanmadıysa on tane
İnan umut oluyosunuz dizler bana allah razi olsun canim bebegini sana bagislasin ins.daha cok az okursan coook tesekkur ederim ben adini not aliyorum on tane okundu diye.simdiden cok saol allah razi olsun

Bu arada ben iki hamileliğimde de 41 gün meryem suresi okumuştum ve 2sini de okumamın bitmesine 1 hafta kala öğrendim. (Bir bardak suya okuyup sonra dua edip o suyu içiyordum, ben adetliyken yada yorgunken eşim okuyordu suyu ben içiyordum gene.bir de secde ayeti olduğunu unutmamak gerekiyormuş) Bir de aynı dönemde 4 cuma üst üste 1000 tane "allahümme ya evvelü" ile her gün 707 kere "ya varis" çekmiştim. Çok şükür duaların hürmetine bekletmedi rabbim. Bugün de cuma :) nedense söylemek istedim. Belki başlarsınız siz de.
hepsini bende yapmıştım:confused::confused:ayrıca 41 hurmaya okutmuştum 41 meryem suresini..he bide 72000 fatiha okutmuştum sitede maşallahh kk hatunları hep destek olmuşlardı:KK73:

İnan umut oluyosunuz dizler bana allah razi olsun canim bebegini sana bagislasin ins.daha cok az okursan coook tesekkur ederim ben adini not aliyorum on tane okundu diye.simdiden cok saol allah razi olsun
Rabbim yardımcınız olsun..nezamn bebek fikrini kafanızdan silerseniz o ay hamile kalırsınız..tecrübeyle sabittir..tmm okuyorum ben

öylemi görmedim inan..normalde gün içinde dört buçuğa kadar aktif olabiliyorum akşamlrıda girmiyorum. geçmişi hiç okumadığımdan kaçırmış olabilirim...böyle durumlarda özel mesaj atın bana direk görüyorum...perinin yazdığnı da etiketlediği için gördüm akşam dokuzdan sonra yazmış...yoksa oda gözümden kaçardı bir eksikle duası toplanırdı...eğer istersen haftalık sabitliyeyim seni önümüzdeki hafta ve sonrası için bir tane
tahmin ettim öyle bir durum olduğunu, sonrada benim hemoroid sıkıntım başgösterdi o yüzden birdaha yazamadım hafta başından bu yana. Beni de sabitlersen sevinirim

öylemi görmedim inan..normalde gün içinde dört buçuğa kadar aktif olabiliyorum akşamlrıda girmiyorum. geçmişi hiç okumadığımdan kaçırmış olabilirim...böyle durumlarda özel mesaj atın bana direk görüyorum...perinin yazdığnı da etiketlediği için gördüm akşam dokuzdan sonra yazmış...yoksa oda gözümden kaçardı bir eksikle duası toplanırdı...eğer istersen haftalık sabitliyeyim seni önümüzdeki hafta ve sonrası için bir tane
Bu arada ben iki hamileliğimde de 41 gün meryem suresi okumuştum ve 2sini de okumamın bitmesine 1 hafta kala öğrendim. (Bir bardak suya okuyup sonra dua edip o suyu içiyordum, ben adetliyken yada yorgunken eşim okuyordu suyu ben içiyordum gene.bir de secde ayeti olduğunu unutmamak gerekiyormuş) Bir de aynı dönemde 4 cuma üst üste 1000 tane "allahümme ya evvelü" ile her gün 707 kere "ya varis" çekmiştim. Çok şükür duaların hürmetine bekletmedi rabbim. Bugün de cuma :) nedense söylemek istedim. Belki başlarsınız siz de.
Baslarim tabi baslamazmiyim hic suan duadan baska caremiz yok biz.cuma gunun yuzu suyu hurmetine rabbim hepimizin dualarini kabul etsin ins.sizler meleklerinize kavusun bizlere umut olun bizde anne olabilelim ins

oyyy belgesel izliyor gibi oldu kuzucum...aynen ya bende geçen hazirandan beri hamile gibi hissediyorum kendi arada bi iki aylık boşluk var ama oda buraya dahilmiş gibi

Aynen miskim ya :) benim de geçen sene temmuz sonu doğumum olmuştu, bir yıl olacak neredeyse ve ben sanki bir yıldır hamileyim gibi hissediyorum, enteresan bi şekilde sanki hamile olmadığım bi yaşamım olmamış gibiyim :anneadayı: rabbim bu sefer sonlarımızı güzel eylesin inşallah da bu sefer miniklerimize sarılalım, hamilelik sonrasındaki mutluluğu da görelim inşallah :KK68:

41 YASİN LİSTESİ (7.HAFTA)

**kattina......................................................1
**belmaakca................................................2
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................2
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1
**ayışığı3434................................................1
**aruz38........................................................1
**cherrphe .....................................................1

TOPLAM.............................................41

Şeker yüklemesi yapıldı 75lik kızlar midem falan bulanmadi iki defa kan verdim bir saat arayla bir saat daha bekleyip tekrar verecem bayilacam ama allahtan ev yakın da uzaniyorum bebeğim çok iyiydi ama maşallah kıpır kıpırdı.955gr olmuş bir hafta önde dedi dr.ama çok kilo almış sin dedi kızdı dikkat edeceksin dedi hamilelik boyunca 9kg almışım ayaklarimda sistigi icin böyle giderse hastaneye bile yatabilirsin dedi allah korusun ya inş şeker de çıkmaz

Aynen miskim ya :) benim de geçen sene temmuz sonu doğumum olmuştu, bir yıl olacak neredeyse ve ben sanki bir yıldır hamileyim gibi hissediyorum, enteresan bi şekilde sanki hamile olmadığım bi yaşamım olmamış gibiyim :anneadayı: rabbim bu sefer sonlarımızı güzel eylesin inşallah da bu sefer miniklerimize sarılalım, hamilelik sonrasındaki mutluluğu da görelim inşallah :KK68:
aynen..az kaldı inşşş bu son aylarıda sağlıkla tamamlarız..ben inanıyorum:KK200:

hepsini bende yapmıştım:confused::confused:ayrıca 41 hurmaya okutmuştum 41 meryem suresini..he bide 72000 fatiha okutmuştum sitede maşallahh kk hatunları hep destek olmuşlardı:KK73:

dualı bebekler :-) bu dediğin hurmayı bilmiyordum bak :) ben de umrede hz ibrahim makamı karşısında okunmuş elmaları biliyordum. Onu yapmıştım ben de :)) çok enteresan geliyor bana diğer aylarda da böyle mi bilmiyoum gerçi ama bizim 2015 eylül annelerinde öncesinde bebeğini kaybetmiş ve tekrar hamile kalmış ya da çok çaba sarfedip kavuşmuş anne ne kadar çok değil mi :)

Şeker yüklemesi yapıldı 75lik kızlar midem falan bulanmadi iki defa kan verdim bir saat arayla bir saat daha bekleyip tekrar verecem bayilacam ama allahtan ev yakın da uzaniyorum bebeğim çok iyiydi ama maşallah kıpır kıpırdı.955gr olmuş bir hafta önde dedi dr.ama çok kilo almış sin dedi kızdı dikkat edeceksin dedi hamilelik boyunca 9kg almışım ayaklarimda sistigi icin böyle giderse hastaneye bile yatabilirsin dedi allah korusun ya inş şeker de çıkmaz
hadi bakalım sona gelmişsin inşş değerlerin güzel çıkar...anamm maşalahh kuzuya :nazar::nazar:955 olmuş..benimki nekadar oldu acaba..

ozim84 ozim84 canım artık okuyacağın yasin sayısı 2 bu haftadan sonra

Misk bu şekilde o kişi onu etiketlediğini göremiyor sanırım yani ben görmüyorum bu şekilde etiketlendiğimde. Alıntı yapılırsa çıkıyor ama etiketlendiğimde çıkmıyor bildirimlerde. Hani arkadaş bu mesajını görmezse kaçarsa gözünden diye söyliyeyim dedim o_O

günaydınlarrr :KK68: benimde yarın kontrolüm var çok sabırsızım bklm ne kadar oldu oğluş tepikleyip duruyor maşallah:nazar: sizlere de böyle gelen var mı 9 ay hiç bu kadar uzun gelmemişti yahu vakit geçmek bilmiyor sanki yıllardır hamileyim gibi :rolleyes:
Evet canım ya ben de bugün 29. Haftama girmiş bulunmaktayım, ama beklediğim ennnnn uzun zaman oldu sanki bu güne kadar:) rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inş

dualı bebekler :-) bu dediğin hurmayı bilmiyordum bak :) ben de umrede hz ibrahim makamı karşısında okunmuş elmaları biliyordum. Onu yapmıştım ben de :)) çok enteresan geliyor bana diğer aylarda da böyle mi bilmiyoum gerçi ama bizim 2015 eylül annelerinde öncesinde bebeğini kaybetmiş ve tekrar hamile kalmış ya da çok çaba sarfedip kavuşmuş anne ne kadar çok değil mi :)
banada hacdan bi meyve gelmişti değişik yememiştim ama onu..
evet ben ilk topiğe yazdığım dönemler çok şaşırmıştım..işte iğne kullanan varmı demiştim yaklaşık 10 kişiden fazla çıkmıştı..birbirini anlayan insanları belkide Rabbim bir araya getirdi desteklrimiz artsın diye birbirimize

Misk bu şekilde o kişi onu etiketlediğini göremiyor sanırım yani ben görmüyorum bu şekilde etiketlendiğimde. Alıntı yapılırsa çıkıyor ama etiketlendiğimde çıkmıyor bildirimlerde. Hani arkadaş bu mesajını görmezse kaçarsa gözünden diye söyliyeyim dedim o_O
bu hafta yeni düzenleme yapmışlar..normalde bana da bildirim gelmiyordu bikaç gündür etiketlendiğimde geliyor.. özel mesajda atıyorum. ama kapalı özel mesaja .dur deneme yapalım K kuzucuk87 geldimi bildirim bak bakalım : ))))

Canım cok gecmiş olsun 2013 eylul dogumlu bır bebegım daha var o hamıleliğimde aynen senın gıbıydım cok şükür hiç bişey cıkmadı ama cok zorlandım duzenlı tansıyon takıbı yaptık bı sure cıkmadı idrarda protein kacagı album falan varmı dıye bakıldı cıkmadı şeker yuklemem temiz cıktı tuzu hamuru bı sutçre kestım banamısın demedı sonra salmıştım ne yalan soylıyım tamamen yapısal odem demiştı her doktor bazen yuruyemez hale geliyodum sıcaklarda ıyıce şişmişti bundada tek korkum ayak şişmesi şimdiye kadar normal ama inş şişmem okadar ssna sıcak soğuk şok önerırım acımı tek hafıfleten seydı dusta dızıne kadar üçdk sıcak üç dk soğuk su soku yapcaksın kan dolasımı hızlancak sonra ayaklarını yukarı dıkıp bı muddet yat ehh inmesede bıraz tahatlatır seni Rabbim hepimize kolaylıklar versın anne olmak daha basından fedakarlıklarla baslıyo
kuzum özel mesaja kapalı..okuyacağın yasin sayısı 2 alıntı yaptım mutlaka bildirim gelir sana..

Back
X