• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yine bebeğim beni uyutmuyor :( kızlar dolap ve çekmece beğendik bugün yarın babm gidip alıcak büyüyen Beşik almadm zaten normal beşik aldm paylaştım sizinle mağazada dolabimida çektim yansıma yaptı hiç net değil ama size fikir olsun diye paylaşıyorum haftaya gelicek o zaman daha net çekerim

Eklentiler

• 20150611_190852.webp
    20150611_190852.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 108
  • 20150611_190857.webp
    20150611_190857.webp
    23 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
Canım onunuda ben okurum allah yardım etsin en kisa zamanda melegine kavusursun çok zor bir süreç benimde başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum ilk denemende hamile kalırsın inş benim gibi

Yarın okurum inşallah canım 10 tane kime niyet é diyim.
Bu arada benim esimde varikosel ameliyat oldu spermlerimiz yarısı ölü idi kür ler vs derken rabbim nasip etti. Ben umudumu hiç kaybetmedim her şey bi sınav bunu dua ederk atlattık.
Allah sizede hayırlı evlat nasip etsin
Benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür ilk denemede hamile kaldım.allahim herkesin yüzüne baksın

Şeker yüklemesine gidecem birazdan arkadaşlar gitmeden demir hapını icebilirmiyim
Fulyacım günaydın.. Bn de birazdan şeker için gidicem.. Doktorum test bitene kdr hiçbşi yeme içme dedi buna ilaçlar da dahildir diye düşünüyorum.. :) 50 lik mi yükleticeksin?

Fulyacım günaydın.. Bn de birazdan şeker için gidicem.. Doktorum test bitene kdr hiçbşi yeme içme dedi buna ilaçlar da dahildir diye düşünüyorum.. :) 50 lik mi yükleticeksin?
Canım ben demir hapı içtim biraz önce bişe olurmu acaba sormadım ama ben 50 lik sanırım

Günaydın canlarım :KK19: bol dualı cumalar olsun.. Bugün bir çok arkadaş izne ayrılmış oluyor hadin gözünüz aydın.. Karne alacak veli arkadaşlar umarım gurur kaynağı bir karne olurEn Büyük TÜRKİYE bnm papatyam da taktir bekliyor bakalım ne gelecek heyecanı yapamıyoruz e okul saolsun:KK48:

Günaydın arkadaşlar :) nasılsınız herkesler iyidir inş.. hasta olanlara acil şifalar bir an önce iyileşin inş..

dün kontrolüm vardı, o kdr uçaklara bindik gezdik tozduk kontrol günü gelince bi korktum ama çok şükür bebişim çok iyi maşalaah :) 1 kilo olmuş hala 1 hafta önden gidiyor ama doktorum temkinli sat la oynamak için 8. ayı bekleyelim diyoor..
bugün de şeker yüklemem var.. az önce açlık verdim, glikozu içtim, 1 saat sonra da tekrar kan vericem.. 50lik yüklettik.. benimkinin pek hoşuna gitti başladı tekmelemeye :)) inş sonuçlarım iyi çıkar bunu da kazasız belasız atlatırız :)

hepinizi öpüyorum, çook güzel bi gün olsun inş..

kızlar hepsini tek tek alıntılamadım. ne çok sıkıntı yaşayan varmış eşinden. zamanında hepsini yaşamış biri olarak oluruna bırakın derim. bende çok kavga ettim eşimle iş-dağınıklık olarak. ikimizde çalışıyoruz eve geliyoruz. o üzerini değiştirip tv karşısına ben mutfaga. yemek,çamaşır, bulaşık, etrafı topla, banyo wc yıka bi bakıyordum saat 11. o saatten sonra da yat uyu. ne dinlenmek ne de sosyal bir yaşam. güzellikle söyledim olmadı. kavga kavga sonu gelmedi. öyle mi dedim bıraktım ipin ucunu. ne yemek yaptım ne çamaşır yıkadım. işten geldim koltugun üstündekileri elimle itip öyle oturdum. üstüne giyecek kıyafet kalmayınca mecbur attı çamaşırları makineye. evde oturcak yer kalmayınca başladı toparlamaya. bu arada içim içimi yiyor tabi ev dağınık heryer pis :KK17::KK17::KK17: yine de inat ettim ellemedim bişey. en son bu böyle olmayacak dedi gel temizlik yapalım dedi. 3. yılımızdayız. şimdi ben çağırmadan gelir yanıma. yemeği birlikte yaparız. o bulaşıkları durular ben makineye dizerim. çamaşır yıkama işine hiç karışmıyorum. yıkar asar sağolsun:KK53: temizliğe başladıgımı görünce hemen gider viledasını hazırlar :) bu arada herşeyi dört dörtlük mü yapıyor? hayır tabiyki. ama ses çıkarmıyorum.:KK20: hiç yapmamasından iyidir. arada sallamaya başlıyor ben yine bırakıyorum ipin ucunu gene normale dönüyor. halimden gayet memnunum. size de tavsiye ederim :KK48:
Ayy masallah me guzel yapmissiniz. Bende yapmak istiyorum ama dayanamayip elinden aliyorum verdigim isi o kadar kotu yapiyor ki. Demekki sabirli olmak lazimmis..

Canım onunuda ben okurum allah yardım etsin en kisa zamanda melegine kavusursun çok zor bir süreç benimde başımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum ilk denemende hamile kalırsın inş benim gibi
Allah hepinizden razi olsun valla cok mutlu oldum sizin dualariniz bizlerden daha yuce.sizin icinizde melekler var.dualariniz icin cok tesekkur ederim ins rabbim bizlerede nasip eder...

kızlar yasin eksik kalmış bi tane duası toplanacak saat 11 gibi acil okuyabilecek varmı bir saat içinde

Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
oyyy canım benim kendimi gördüm sende..bizimkine sebep bulamıyorladı..sürekli herşey normal diyorlardı olmuyordu...Rabbim inşş en kısa zamanda nasip eder...bende böyle okutmuştum..ayrıca 41 hurmayı 41 ayrı kişiye 41 meryem surasi okutup eşinle birlikte yemenizi tavsiye ederim...şifa niyetine..bende okurum sayı tamamlanmadıysa on tane

Back
X