Canim masallah seninki onden gidiyo benim kuzu 874gramcik)))))))
hahahaah :) evet cnm ya bizimki biraz iri gbi görünüyooor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim masallah seninki onden gidiyo benim kuzu 874gramcik)))))))
Canım 75lik yüklendi bir saatin dolmasını bekliyorum
ayy sende mi bugün veriyorsun..inşş güzel sonuçlar alırsınız kızlar...günlerimiz yakın sizlerlehadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim inş.. bnm 50lik yüklendi 1 saat doldu kanımı verdim.. 2den sonra sonuç alıcam.. şu testi de kazasız belasız atlatalım inş canım :)
Canım ben hala bekliyorum ölüyorum 75lik olunca 3 defa kan veriyormussun canimhadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim inş.. bnm 50lik yüklendi 1 saat doldu kanımı verdim.. 2den sonra sonuç alıcam.. şu testi de kazasız belasız atlatalım inş canım :)
Evt canimayy sende mi bugün veriyorsun..inşş güzel sonuçlar alırsınız kızlar...günlerimiz yakın sizlerle
Gunaydin kizlar bugun doktora gitcem 4 te kan uyusmazligi ignesi vurunmak icin..bebisimide gorcem bakalm ne kadar buyuduuu![]()
Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
OKudum 10 tane canim allah kabul etsin allah isteyen herkese nasip etsin yavrusunu kucaklamayiArkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
Ins canim Senin bebisin de kg almıştır annesi günlerimiz aynıhadi bakalım sona gelmişsin inşş değerlerin güzel çıkar...anamm maşalahh kuzuya955 olmuş..benimki nekadar oldu acaba..
Şeker yüklemesi yapıldı 75lik kızlar midem falan bulanmadi iki defa kan verdim bir saat arayla bir saat daha bekleyip tekrar verecem bayilacam ama allahtan ev yakın da uzaniyorum bebeğim çok iyiydi ama maşallah kıpır kıpırdı.955gr olmuş bir hafta önde dedi dr.ama çok kilo almış sin dedi kızdı dikkat edeceksin dedi hamilelik boyunca 9kg almışım ayaklarimda sistigi icin böyle giderse hastaneye bile yatabilirsin dedi allah korusun ya inş şeker de çıkmaz
ayy sende mi bugün veriyorsun..inşş güzel sonuçlar alırsınız kızlar...günlerimiz yakın sizlerle
İnş canim dört gözle bebeğimi bekliyorum benim naz yaptığımı düşünüyorlar ki benim hiçbir beklentim olmadı olmazda o kadar zor zamanlar geçirdim bişeye ihtiyacın varmı yardim edilecek bise varmi canın bişe istiyormu diye sormadilar üç ay ben yattım tehlikem vardı herseyi eşim yaptı onların hala benden beklentileri var .allaha sığınıyorum allahım öyle bir kapı acarki eşime burdan bunlardan kurtulmayı nasip eder ins.canimohh ohh maşalaah bebişimizetatlım dün akşam forumu geriden okurken kv ile ilgili sorunlarını gördüm.. onca strese yine ii çok kilo almamışsın.. bazen stres de kilo yapar ödem yapar.. herkes yazmış zaten ama ben de bi kere dha sölemek isterim ki çok şükür eşin iyiymiş en iyisi de bu.. zaten bebiş gelince hayırlısıyla sen ve eşin apayrı bi aile olucaksınız.. kv miş görümceymiş lütfen umursama kulaklarını tika sen bebişini huzurunuzu düşün canım arkadaşım..
Aynen oyle. Umutlarin tukendigi anda rabbim yetisiyo hepRabbim yardımcınız olsun..nezamn bebek fikrini kafanızdan silerseniz o ay hamile kalırsınız..tecrübeyle sabittir..tmm okuyorum ben
ya bende başka sıkıntılar olduğundan muhtemelen doktorum ondan dedi..çarşambaya gidicem bakalım ne dicek..bu arada kızlar bende toplamda 8 kilo almışımsen rahatsın tabi miskcim :) doktorun yormuyooor :) benimki de lütfetti 50lik yükletti :)) inş bi sıkıntı çıkmaz, ii dileklerin için çok saol tatlım![]()
kesinlikleAynen oyle. Umutlarin tukendigi anda rabbim yetisiyo hep
ya bende başka sıkıntılar olduğundan muhtemelen doktorum ondan dedi..çarşambaya gidicem bakalım ne dicek..bu arada kızlar bende toplamda 8 kilo almışım