• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim masallah seninki onden gidiyo benim kuzu 874gramcik)))))))

hahahaah :) evet cnm ya bizimki biraz iri gbi görünüyooor :nazar: babası baya uzun ve yapılı ona çekicek heralde.. sağlıklı olsunlar sağ salim kavuşalım da gerisi hiiç önemli değil ;) senin kuzuna da bencen kocamaan bi maşallah :nazar::anneadayı:

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim inş.. bnm 50lik yüklendi 1 saat doldu kanımı verdim.. 2den sonra sonuç alıcam.. şu testi de kazasız belasız atlatalım inş canım :)
ayy sende mi bugün veriyorsun..inşş güzel sonuçlar alırsınız kızlar...günlerimiz yakın sizlerle

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim inş.. bnm 50lik yüklendi 1 saat doldu kanımı verdim.. 2den sonra sonuç alıcam.. şu testi de kazasız belasız atlatalım inş canım :)
Canım ben hala bekliyorum ölüyorum 75lik olunca 3 defa kan veriyormussun canim

Gunaydin kizlar bugun doktora gitcem 4 te kan uyusmazligi ignesi vurunmak icin..bebisimide gorcem bakalm ne kadar buyuduuu :KK66:

Canım iğneyi olduktan sonra yazar mısın
Bir de nereden yapılıyor kalçadan mı koldan mı, ve çok acıtıyor mu bunları merak ediyorum
Bizde de var da sanırım bir daha ki gidişimde bana da yapılacak iğne :)

Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...

arkadaşım ben de okudum 10 tane ayetel kürsu.. allahım hayırlısıyla en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inş..
sevgiler..

Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...
OKudum 10 tane canim allah kabul etsin allah isteyen herkese nasip etsin yavrusunu kucaklamayi

Şeker yüklemesi yapıldı 75lik kızlar midem falan bulanmadi iki defa kan verdim bir saat arayla bir saat daha bekleyip tekrar verecem bayilacam ama allahtan ev yakın da uzaniyorum bebeğim çok iyiydi ama maşallah kıpır kıpırdı.955gr olmuş bir hafta önde dedi dr.ama çok kilo almış sin dedi kızdı dikkat edeceksin dedi hamilelik boyunca 9kg almışım ayaklarimda sistigi icin böyle giderse hastaneye bile yatabilirsin dedi allah korusun ya inş şeker de çıkmaz

ohh ohh maşalaah bebişimize :nazar: tatlım dün akşam forumu geriden okurken kv ile ilgili sorunlarını gördüm.. onca strese yine ii çok kilo almamışsın.. bazen stres de kilo yapar ödem yapar.. herkes yazmış zaten ama ben de bi kere dha sölemek isterim ki çok şükür eşin iyiymiş en iyisi de bu.. zaten bebiş gelince hayırlısıyla sen ve eşin apayrı bi aile olucaksınız.. kv miş görümceymiş lütfen umursama kulaklarını tıka sen bebişini huzurunuzu düşün canım arkadaşım..

ayy sende mi bugün veriyorsun..inşş güzel sonuçlar alırsınız kızlar...günlerimiz yakın sizlerle

sen rahatsın tabi miskcim :) doktorun yormuyooor :) benimki de lütfetti 50lik yükletti :)) inş bi sıkıntı çıkmaz, ii dileklerin için çok saol tatlım :anneadayı:

günaydın kızlar . hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.. dün herzamankinden daha fazla şişti ayaklarım :( ellerimde şişti bu defa zaten birkaç gündür burnun büyüdü diyorlar normalde küçüktür burnum deli gibi aynaya bakıyorum yüzüm şiş mi diye?? haftasonu kendimi takibe alıcam evdeykende şişecek mi ayaklarım.. hep iş yerinde gün boyu oturmaya bağlıyordum ama dün korktum. .Allah sonumuzu hayır etsin.. şeker sonucu bekleyen hamişler inşallah iyi çıkar sonuçlarınız.. bide herkes bebişinin kilosunu yazıyor bende çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba kızım :) haftaya randevum daha çoookk var :(

ohh ohh maşalaah bebişimize :nazar: tatlım dün akşam forumu geriden okurken kv ile ilgili sorunlarını gördüm.. onca strese yine ii çok kilo almamışsın.. bazen stres de kilo yapar ödem yapar.. herkes yazmış zaten ama ben de bi kere dha sölemek isterim ki çok şükür eşin iyiymiş en iyisi de bu.. zaten bebiş gelince hayırlısıyla sen ve eşin apayrı bi aile olucaksınız.. kv miş görümceymiş lütfen umursama kulaklarını tika sen bebişini huzurunuzu düşün canım arkadaşım..
İnş canim dört gözle bebeğimi bekliyorum benim naz yaptığımı düşünüyorlar ki benim hiçbir beklentim olmadı olmazda o kadar zor zamanlar geçirdim bişeye ihtiyacın varmı yardim edilecek bise varmi canın bişe istiyormu diye sormadilar üç ay ben yattım tehlikem vardı herseyi eşim yaptı onların hala benden beklentileri var .allaha sığınıyorum allahım öyle bir kapı acarki eşime burdan bunlardan kurtulmayı nasip eder ins.canim

SUHAN SUHAN alıntı yaptı diye bildirim gelmiş ama aynı mesajda hem alıntı hem etiket var belki kafası karışmıştır :)) ben pek giremedim ya haberim yoktu düzenlemeden güzel olmuş o zaman :)

Kizlar benim migdem cok kotu ya agriyor tavsiye edebiliceniz biseyler varmi?

sen rahatsın tabi miskcim :) doktorun yormuyooor :) benimki de lütfetti 50lik yükletti :)) inş bi sıkıntı çıkmaz, ii dileklerin için çok saol tatlım :anneadayı:
ya bende başka sıkıntılar olduğundan muhtemelen doktorum ondan dedi..çarşambaya gidicem bakalım ne dicek..bu arada kızlar bende toplamda 8 kilo almışım

ya bende başka sıkıntılar olduğundan muhtemelen doktorum ondan dedi..çarşambaya gidicem bakalım ne dicek..bu arada kızlar bende toplamda 8 kilo almışım

ben tatile gitmeden önce +5 dim döndüm +3 olmuşum.. döndükten sonraki 3 4 günde tekrar bi kilo almışım şuan +4 deyim.. 7. aya yaklaşıyoruz 6 7 kilo normal sanki ama doktorlar dha ii bilir tabi.. sen yine de azıcık dikkat et canım hamur işi tatlı karbonhidrat fazla almamaya çalış zaten ne bebişe ne bize bi faydası var fazla kilonun ;)

Back
X