• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın arkadaşlar :) nasılsınız herkesler iyidir inş.. hasta olanlara acil şifalar bir an önce iyileşin inş..

dün kontrolüm vardı, o kdr uçaklara bindik gezdik tozduk kontrol günü gelince bi korktum ama çok şükür bebişim çok iyi maşalaah :) 1 kilo olmuş hala 1 hafta önden gidiyor ama doktorum temkinli sat la oynamak için 8. ayı bekleyelim diyoor..
bugün de şeker yüklemem var.. az önce açlık verdim, glikozu içtim, 1 saat sonra da tekrar kan vericem.. 50lik yüklettik.. benimkinin pek hoşuna gitti başladı tekmelemeye :)) inş sonuçlarım iyi çıkar bunu da kazasız belasız atlatırız :)

hepinizi öpüyorum, çook güzel bi gün olsun inş..
Canim masallah seninki onden gidiyo benim kuzu 874gramcik)))))))

Kizlar hepinize gunaydin pazar dugun var bana yardim edinnn abiye nerden bulabilirim sade shik uzun birsey ariyorum ama buyuk beden lazim olcak 44 46 fln icine yerlesmem icin nerden bulabilirim

günaydınlarrr :KK68: benimde yarın kontrolüm var çok sabırsızım bklm ne kadar oldu oğluş tepikleyip duruyor maşallah:nazar: sizlere de böyle gelen var mı 9 ay hiç bu kadar uzun gelmemişti yahu vakit geçmek bilmiyor sanki yıllardır hamileyim gibi :rolleyes:
Aynen canim haziran ozellikle gecmiyo sanki zaman tenbellesmis gibime geliyo bu ay.ve saka maka kizlar bisey kalmadi

Kizlar hepinize gunaydin pazar dugun var bana yardim edinnn abiye nerden bulabilirim sade shik uzun birsey ariyorum ama buyuk beden lazim olcak 44 46 fln icine yerlesmem icin nerden bulabilirim
zaman olsa netten bakardın ..yetişmez alsan bile

Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...

10 tane okudum. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah.

ayy çok iyi olur canım ya..bi tane..duası toplanacak seladan önce. strese girdim..niyetlendik bi kere
tabiki okurum canım ne demek, geçtiğimiz hafta sonu yazmıştım fazla okuyanlardan bir tane de bana yazar mısın diye. sanırım yoğunluktan göremedin :) ama bak yine nasipmiş bana okumak. Hemen okuyorum rabbim kabul etsin inşallah

günaydınlarrr :KK68: benimde yarın kontrolüm var çok sabırsızım bklm ne kadar oldu oğluş tepikleyip duruyor maşallah:nazar: sizlere de böyle gelen var mı 9 ay hiç bu kadar uzun gelmemişti yahu vakit geçmek bilmiyor sanki yıllardır hamileyim gibi :rolleyes:

Her canlı doğuruyor ama bizim hamileliğimiz çooook uzunmuş diyorum ben de eşime. Karşı çatıya martılar daha geçen ay yuva yaptı, hayvancıklar yuvalarını kurdu yumurtladı üstüne o yumurtadan yavrular çıktı şimdi bide uçma talimi yapıyor biz ise halen zamanını bekliyoruz miniklermizi dışarıdan seviyoruz :rolleyes: bide kaybettiğim oğlumda 5 aylık hamileydim, sanki o 5 ay artı bu hamileliğimde geçen süre gibi geliyor bana ve sanki hayatım boyunca hamileymişim gibi hissediyorum :KK45:

Arkadaslar merhaba oncelikle rabbimin size bahsettigi o mukemmel essiz mucizeleri sag salim kucaklariniza almanizi nasip etdin guzel allahim.biraz kendimden bahsedeyim.bu bi sitenin baska bi topiginden yaZiyirum.uc yillik evliyim ve esim azosperm su an tedaviyediz eger nasip olursa cumartesi sabah esimi ameliyata alacaklar ve eger sperm bulunursada ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.uzun suredir ugrasiyoruz bilmiyoruz nasip olacakmi sperm cikacakmi embriyo olusacakmi tutunacakmi...ama yer gok duayla iste sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var 41 tane hamile bayan ayetel kursu okuyup sonra yeni dogum yapmis birine tesbih cektirince rabbim yeni anne olmus anne olacaklarin yuzu suyu hurmetine bizede verirmis.simdi benim ismen tanidigim ve boyle evlatla sinanan 10 arkadasim var.gonullu olarak bizim icin 10 tane ayetel kursu okutmusunuz.okuyacak arkadaslar bana ozelden okudugunuzu yazarsaniz sevinirim not alirim 41 hamisi tamamlamaya calisirim.simdiden hepinize tesekkurler.neye sahip oldugunuzun farkinda olun o minik melege de kendiniZede cok iyi bakin...

Bu arada ben iki hamileliğimde de 41 gün meryem suresi okumuştum ve 2sini de okumamın bitmesine 1 hafta kala öğrendim. (Bir bardak suya okuyup sonra dua edip o suyu içiyordum, ben adetliyken yada yorgunken eşim okuyordu suyu ben içiyordum gene.bir de secde ayeti olduğunu unutmamak gerekiyormuş) Bir de aynı dönemde 4 cuma üst üste 1000 tane "allahümme ya evvelü" ile her gün 707 kere "ya varis" çekmiştim. Çok şükür duaların hürmetine bekletmedi rabbim. Bugün de cuma :) nedense söylemek istedim. Belki başlarsınız siz de.

tabiki okurum canım ne demek, geçtiğimiz hafta sonu yazmıştım fazla okuyanlardan bir tane de bana yazar mısın diye. sanırım yoğunluktan göremedin :) ama bak yine nasipmiş bana okumak. Hemen okuyorum rabbim kabul etsin inşallah
öylemi görmedim inan..normalde gün içinde dört buçuğa kadar aktif olabiliyorum akşamlrıda girmiyorum. geçmişi hiç okumadığımdan kaçırmış olabilirim...böyle durumlarda özel mesaj atın bana direk görüyorum...perinin yazdığnı da etiketlediği için gördüm akşam dokuzdan sonra yazmış...yoksa oda gözümden kaçardı bir eksikle duası toplanırdı...eğer istersen haftalık sabitliyeyim seni önümüzdeki hafta ve sonrası için bir tane

Günaydın bayanlar...
Bugün dünden biraz daha iyiyim,
Ben bi kahvaltı yapayım artık acıktık biz:)

Her canlı doğuruyor ama bizim hamileliğimiz çooook uzunmuş diyorum ben de eşime. Karşı çatıya martılar daha geçen ay yuva yaptı, hayvancıklar yuvalarını kurdu yumurtladı üstüne o yumurtadan yavrular çıktı şimdi bide uçma talimi yapıyor biz ise halen zamanını bekliyoruz miniklermizi dışarıdan seviyoruz :rolleyes: bide kaybettiğim oğlumda 5 aylık hamileydim, sanki o 5 ay artı bu hamileliğimde geçen süre gibi geliyor bana ve sanki hayatım boyunca hamileymişim gibi hissediyorum :KK45:
oyyy belgesel izliyor gibi oldu kuzucum...aynen ya bende geçen hazirandan beri hamile gibi hissediyorum kendi arada bi iki aylık boşluk var ama oda buraya dahilmiş gibi

Back
X