- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Hoşbuldum. Amin hepimiz için duaciyim.Amin canim benim.insaAllah. Seninde gebeligin hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikli bi gebelik.gecirmeni nasip etsin.. HoşgeLdin :)
AYNEN CANIM BENİMDE ÖYLE 57 KG 7 HAFTA ÖNCE ŞİMDİ 59 KÜSÜRDÜ 60 DOĞRU YOL ALIYORM BİR TÜRLÜ DOYAMIYORUM :)Kızlar ben akşam olunca doymuyorum sinir oluyorum ya dünyayı yedim hayla canım bişiler istiyor sizdede öylemi birde sol kasığım batıyor ara ara gerçi bugün daha iyimde sizler nasılsınız benim haftamda olanlar.
kızlar 4 gündür kahverengi akıntı gelmiyordu ama bugün bir iki damla geldi, sizce endişellenmeli miyim?progestan almaya devam ediyorum bu arada..
Nicw nice kutlanacak nice seneler dilerim tatlim. Seneye bebisinle beraber kulaman dilegimleseneye ben de bebisimle kutlicsm insallah ekimde yavrum en buyuk hediyem olacak
4 gündür gelmiyordu canım bugün gelince tırstım, teşekkür ederim normal sanırım bu akıntının devam etmesi..hıc endıselenme normal canım ara ara uc aya kadar olacaktır
progestanı kaçlık kullanıyorsun ve nasıl alıyorsun ?4 gündür gelmiyordu canım bugün gelince tırstım, teşekkür ederim normal sanırım bu akıntının devam etmesi..
Gecikmemiş adete göre iyi bence.benim adetim 4 gün falan geçmişti 500 dümerhaba size de sormak istiyorum ben yumurtlamadan sonra 13. gün cuma günü kan testi yaptırdım değerim 113.41 çıktım sizce iyi mi daha adet gecikmesi olmamıştı bat dündü yarın kan testi tekrarlanacak inş yükselmiştir
inşallah katlanmıştır değer aralığına göre iyi bi değer ama insanın kafasında soru işaretleri acabalar oluyor maalesef hep olumlu düşünmemiz lazım aslındaGecikmemiş adete göre iyi bence.benim adetim 4 gün falan geçmişti 500 dü
Bende de birkaç gündür aynı durum var bugün doktorumu Aradım progestan 200 başlattı canım sabah akşam ağızdan ve ilişki yasak dedi ve de bol istirahat etmemi söyledi. Kırmızıya dönmedikçe korkma implantasyon kanaması olabilirmiş yani yerleşme kanaması. Ama progestan nasıl bir ilaç yaa içtikten 1 saat sonra deli gibi kafa yapıyo ayağa kalkamıyorum baş dönmesi ve halsizliktenkızlar 4 gündür kahverengi akıntı gelmiyordu ama bugün bir iki damla geldi, sizce endişellenmeli miyim?progestan almaya devam ediyorum bu arada..
De durmustu dun gece yine olmus. Bu arada basdonmesi yaptigi icin progestani alttan al dedi dr. Oyle drvam ediyorum ben de.Bende de birkaç gündür aynı durum var bugün doktorumu Aradım progestan 200 başlattı canım sabah akşam ağızdan ve ilişki yasak dedi ve de bol istirahat etmemi söyledi. Kırmızıya dönmedikçe korkma implantasyon kanaması olabilirmiş yani yerleşme kanaması. Ama progestan nasıl bir ilaç yaa içtikten 1 saat sonra deli gibi kafa yapıyo ayağa kalkamıyorum baş dönmesi ve halsizliktenahhh bebişler ahh her şey sizin için:)
Ac gitmelisin canim..benim bir sorum olacak acil, 10 da randevum var tahliller fln yapılacak aç mı gitmem gerek acaba evden işe geldim kahvaltı sati olduğundan mıdır ne çok açım midemde dönüyor sanki boş boş :) sizce yemeli miyim bişiler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?