• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar 4 gündür kahverengi akıntı gelmiyordu ama bugün bir iki damla geldi, sizce endişellenmeli miyim?progestan almaya devam ediyorum bu arada..

Selam kizlar allah nasip ederse bende eylul annesi olucam allah hepimize guzel bir hamilelik rahat bir dogum saglikli evlatlar nasip etsin

Kızlar ben akşam olunca doymuyorum sinir oluyorum ya dünyayı yedim hayla canım bişiler istiyor sizdede öylemi birde sol kasığım batıyor ara ara gerçi bugün daha iyimde sizler nasılsınız benim haftamda olanlar.
AYNEN CANIM BENİMDE ÖYLE 57 KG 7 HAFTA ÖNCE ŞİMDİ 59 KÜSÜRDÜ 60 DOĞRU YOL ALIYORM BİR TÜRLÜ DOYAMIYORUM :)

Nicw nice kutlanacak nice seneler dilerim tatlim. Seneye bebisinle beraber kulaman dilegimle :KK66: seneye ben de bebisimle kutlicsm insallah ekimde yavrum en buyuk hediyem olacak :KK66:

canımmmm çok tşk ederim :KK15: ay daha Allah nasip ederse neler neler paylaşıcaz burada:D şimdiden çok heyecanlıyım. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım.

4 gündür gelmiyordu canım bugün gelince tırstım, teşekkür ederim normal sanırım bu akıntının devam etmesi..
progestanı kaçlık kullanıyorsun ve nasıl alıyorsun ?
ben alttan sabah akşam kullanıyorum ve hemen kesildi benim kanamam 200 mg kullanıyorum olmazsa yarın bi dr ara ve çok yorma kendini bol bol dinlen Allaha emanet miniklerimiz

Kızlar benim başım 1 haftadır aşırı dönüyor,leyla gibiyim, bir yerlerde düşüp bayılmaktan korkuyorum. Bir de göğüsleri çok ağrıyor , bildiğin zonklama. Midem kaziniyor, doymak bilmiyorum. :KK57:

merhaba size de sormak istiyorum ben yumurtlamadan sonra 13. gün cuma günü kan testi yaptırdım değerim 113.41 çıktım sizce iyi mi daha adet gecikmesi olmamıştı bat dündü yarın kan testi tekrarlanacak inş yükselmiştir

merhaba size de sormak istiyorum ben yumurtlamadan sonra 13. gün cuma günü kan testi yaptırdım değerim 113.41 çıktım sizce iyi mi daha adet gecikmesi olmamıştı bat dündü yarın kan testi tekrarlanacak inş yükselmiştir
Gecikmemiş adete göre iyi bence.benim adetim 4 gün falan geçmişti 500 dü

bu arada benim de sat 22 aralık eğer kısmet olursa inşallah ben de eylül annesi olacağım :)) Allah'ım o günleri göstersin inşallah

kızlar 4 gündür kahverengi akıntı gelmiyordu ama bugün bir iki damla geldi, sizce endişellenmeli miyim?progestan almaya devam ediyorum bu arada..
Bende de birkaç gündür aynı durum var bugün doktorumu Aradım progestan 200 başlattı canım sabah akşam ağızdan ve ilişki yasak dedi ve de bol istirahat etmemi söyledi. Kırmızıya dönmedikçe korkma implantasyon kanaması olabilirmiş yani yerleşme kanaması. Ama progestan nasıl bir ilaç yaa içtikten 1 saat sonra deli gibi kafa yapıyo ayağa kalkamıyorum baş dönmesi ve halsizlikten :( ahhh bebişler ahh her şey sizin için:)

Bende
Bende de birkaç gündür aynı durum var bugün doktorumu Aradım progestan 200 başlattı canım sabah akşam ağızdan ve ilişki yasak dedi ve de bol istirahat etmemi söyledi. Kırmızıya dönmedikçe korkma implantasyon kanaması olabilirmiş yani yerleşme kanaması. Ama progestan nasıl bir ilaç yaa içtikten 1 saat sonra deli gibi kafa yapıyo ayağa kalkamıyorum baş dönmesi ve halsizlikten :KK43: ahhh bebişler ahh her şey sizin için:)
De durmustu dun gece yine olmus. Bu arada basdonmesi yaptigi icin progestani alttan al dedi dr. Oyle drvam ediyorum ben de.

benim bir sorum olacak acil, 10 da randevum var tahliller fln yapılacak aç mı gitmem gerek acaba evden işe geldim kahvaltı sati olduğundan mıdır ne çok açım midemde dönüyor sanki boş boş :) sizce yemeli miyim bişiler ?

benim bir sorum olacak acil, 10 da randevum var tahliller fln yapılacak aç mı gitmem gerek acaba evden işe geldim kahvaltı sati olduğundan mıdır ne çok açım midemde dönüyor sanki boş boş :) sizce yemeli miyim bişiler ?
Ac gitmelisin canim..

Back