2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gulum uzulme bence bi sikinti yok cunku ayni gunun sonuclati bunlar. İki gunde bir zaten anca iki kat artiyorken ayni gun daha ne kadar yukselsin ki. İcin rahat olsun gor bak hersey yolunda gidecek.

az önce son sigaramı içtim kendime söz verdim bitti diye bakalım ne kadar dayanıcam ben baya fazla içiyodum malesef

Canım umutsuz olma. Rabbim seni de bebeğini de korusun. Dua edelim bol bolll..

Ahh be canım korkuttun beni aynı gun sonucu ise güzel artmş bn de sandım iki gün arayla. Güzel günler göreceğiz merak etme:)

Aslında ayni yerde yaptirsan daha iyi olur. Farklı aletlerden çikan sonuç değişebiliyor. Ayni gün yaptirmadin sanirim?

insallah guzel haberler aliriz canim dualarimiz seninle...

Bana dr bi hastanede örçtür demişti farklı sayım yaparmış her merkez 2 gün sonra aynı yerde baktırmalısın bence

E canim ayni gun yapmissin,bukadr ustune dusme bide stres stres mafetcen kendini,bence hic uzulcek bisonuc degil.icini ferah tut..Allah hepimizin yardimcisi olsun..bende cumayi sabirsizlikla bekliyorm

Gulum uzulme bence bi sikinti yok cunku ayni gunun sonuclati bunlar. İki gunde bir zaten anca iki kat artiyorken ayni gun daha ne kadar yukselsin ki. İcin rahat olsun gor bak hersey yolunda gidecek.

kızlar hepinize destekleriniz için dualarınız için çok teşekkür ederim.
ama sanırım yanlış anlaşıldı ben 2 gün arayla yaptırdım
yani cumartesi özelde(2129) bugün devlette(2833) yaptırdım
değerlerde bu şekilde çarşamba yine devlette yaptırıcam aynı olsun diye
zaten cumada özeldeki doktorumda randevum var
inşallah benim için her şey güzel olur dualarınızı esirgemeyin.

az önce son sigaramı içtim kendime söz verdim bitti diye bakalım ne kadar dayanıcam ben baya fazla içiyodum malesef
Bende 1 paket içiyordum tatlım ama bebeğimi çok bekledim 30 ay o herşeyden önemli hadi gözün aydın inşallah başaracaksın.

kesınlıkle Aynı yerde yapmadıgın ıcın katlamamıs deger dıye dusunuyorum en kotu ıhtımalle artıs var bunu gormen bıle guzel yanı gelısıyor bebegın bu yonden bak tekrat devlete yaptır persembe goreceksın artıs olmustur her hastanenın degerı farklı cunku her tahlılde kendılerıne gore degerlerı var o yuzden takılma bence bebegın senınle olmaya devam edecek

ay inşallah canım yaa
birde arada saat farkıda var diyorum yani diğerini saat 14 te yaptırdım bugünkünü de saat 10da
belki diyorum saatte farkeder kanda artması için

Kızlar ben akşam olunca doymuyorum sinir oluyorum ya dünyayı yedim hayla canım bişiler istiyor sizdede öylemi birde sol kasığım batıyor ara ara gerçi bugün daha iyimde sizler nasılsınız benim haftamda olanlar.

Canim doktor bidaha ne zamana cagirdi?

Beni de yazın beni de
İlk bebeğim olacak
SAT 03/12/2014
Tahmini doğum 09/09/2015

12 eylül 2014de kızımı kucağıma aldım.. darısı hepinize olsun ilk başta Gurbet gelini sana ve hamişdaşlarına olsunn.. halası kurban olsun o mercimeğeee

Beni yazın :)
Son regli 4 Aralık
Kısmetse doğum 11 Eylül

Merhaba arkadaşlar
Allah nasip ederse 2015 eylül annesi olma ihtimalim var. Şimdiden sizlere Merhaba demek, tanışmak, gebelik devam ederse aranıza katılmak isterim.
SAT :17 aralık. 12 ocakta b-hcg 75 çıktı. Bugün 19 ocakta b-hcg 2450 çıktı. Dr.um bu değerde vajinal USG ile bakarsak kese gözükür,hcg değerin iyi katlanmış,herşey yolunda gözüküyor. Haftaya pazartesi USG yaparsak hem bebeği de görürüz, dedi. Bazı kan testleri ve önerilerle bir sıkıntı olmazsa haftaya pazartesi randevu verdi.
Inşallah ben de aranıza katilabilirim.
Hepinize hayırlı olsun Allah hepimize evlatlarimizı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin canim benim.insaAllah. Seninde gebeligin hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikli bi gebelik.gecirmeni nasip etsin.. HoşgeLdin :)

arkadaşlar bundan sonra listeye eklenmek isteyenler özel mesaj atsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…