• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben tek çocuğum, eşimde tek çocuk
İki evinde ilk torunu
Ama benim kayınvalidem, daha 1 tane body aldı torununa :)
Kayınpederim bile daha heyecanlı erkek haliyle :KK70:
yapma yaaa ..hadi biz tek çocuk değiliz ilk torunda değil...bu ne isteksizlikk...benim kaynaya yaptığım yönetmi seninkinede yapıyoruz chek..ben kazanı hazırlıyorum sen odunları getir:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Allah bebeğinize sağlıcakla size versin de gerisi boş canım. esya olmuş olmamış... insan bekliyor tabi ne olursa olsun. yiğenine yaptıysa size de yapar daha erken diye düşünüyodur
amin canım..tabi sağlıkla gelsinler gerisi mühim değil..hiç bişey olmasa çarşafa sarmalarım yavrumu kimseden bir iğne beklemem..aslında benim beklentim şu ; bizim bebek biraz geç geldi çokta yordu bu dönemde yıprandık eşimle ister istemez..hani insan bi aransın sorulsun diye bekliyor...yaşadığım sevinci heyecanı onlarda da görmek istiyorum..çünkü ben onların her anlarında iyi yada kötü hep destek oldum..annem inanırmısın doktora gittiğim günün gecesi sancıdan kıvranıyormuş gece uyuyamıyormuş ta ki ben doktordan çıkıp onu arayana kadar...içim içimi yiyor diyor..ne bilim öyle işye...ayy içim dalgalandı

yapma yaaa ..hadi biz tek çocuk değiliz ilk torunda değil...bu ne isteksizlikk...benim kaynaya yaptığım yönetmi seninkinede yapıyoruz chek..ben kazanı hazırlıyorum sen odunları getir:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Benimki oğluna kardeşlerimi senden daha çok önemsiyorum ve seviyorum diyor
Ben şok oluyorum bu nasıl anne yaw :D
Kızı olsun istemiş hep oğlu olmuş şimdi bi çekememezlik gibi bir şey var hissediyorum
Çünkü her görüşünde kilo mu aldın sen, yok yok almışsın yani ilk 3 ay bulantımdan 5 kilo verdim herkes
çökmüşsün diyor kayınvalidem sen kilo aldın diyor:D:D

Ben şok oluyorum bu nasıl anne yaw :KK70:
Kızı olsun istemiş hep oğlu olmuş şimdi bi çekememezlik gibi bir şey var hissediyorum
Çünkü her görüşünde kilo mu aldın sen, yok yok almışsın yani ilk 3 ay bulantımdan 5 kilo verdim herkes
çökmüşsün diyor kayınvalidem sen kilo aldın diyor:KK70::KK70:
ohaaaa çok afedersin ama bidaha ohaaaaaaaaaaaaa:KK70::KK70::KK70:seninmiydi hani şu aşıya beraber gidip sonrasında yemeğe geçen kayınvalide:KK70::KK70::KK70:

amin canım..tabi sağlıkla gelsinler gerisi mühim değil..hiç bişey olmasa çarşafa sarmalarım yavrumu kimseden bir iğne beklemem..aslında benim beklentim şu ; bizim bebek biraz geç geldi çokta yordu bu dönemde yıprandık eşimle ister istemez..hani insan bi aransın sorulsun diye bekliyor...yaşadığım sevinci heyecanı onlarda da görmek istiyorum..çünkü ben onların her anlarında iyi yada kötü hep destek oldum..annem inanırmısın doktora gittiğim günün gecesi sancıdan kıvranıyormuş gece uyuyamıyormuş ta ki ben doktordan çıkıp onu arayana kadar...içim içimi yiyor diyor..ne bilim öyle işye...ayy içim dalgalandı
Kıyamam sana ... Benim ailem senin anlattığın gibi ne arıyorlar, ne soruyorlar umurlarında değil. Eşim çok içerliyor çünkü kayınvalidem sürekli arayıp soruyor , valla anneme değil kayınvalideme hüngür hüngür ağladım ben. Biliyorsun babam bir ara aldır bebeği vs bile dedi yani. Eşim şuan tabiri caizse hiç sevmiyor bizimkileri. Öyle işte yine de şükret bebeğim en azından moral bozucu şeyler söylemesinler..

Benim eşim tek cocuk her iki tarafa ilk torun benşm ailem çok hevesli sürekli birşeyler alıyorlar yapıyorlar eşim benim görevde bir kere arayıp ta gelinim nasılsın bir sıkıntın varmı demedi oglu izne geldi çıkardı bin lira verdi birde bana verdi ben cüzdanıma koymadım eşime uzattım bana diyoki yavrucum o parayı ben sana verdim :KK48:çok fena çokkk göz boyuyor aklı sıra verdigi paranıN inanın ki hiç bir Değeri yok maneviyat ta çok önemli

Ben şok oluyorum bu nasıl anne yaw :KK70:
çökmüşsün diyor kayınvalidem sen kilo aldın diyor:KK70::KK70:

kilo demişken ben hiç kilo almadım. başlangıca göre -2 deyim hatta. karnım çıkıyo bebek büyüyo ben aynı... doktorum kilo alma diye kızıyor. yani hamile nasıl kilo almaz bilmiyorum. korkudan az az yiyorum. sizde durum ne

kilo demişken ben hiç kilo almadım. başlangıca göre -2 deyim hatta. karnım çıkıyo bebek büyüyo ben aynı... doktorum kilo alma diye kızıyor. yani hamile nasıl kilo almaz bilmiyorum. korkudan az az yiyorum. sizde durum ne

Bende ya -1 deyim ya da tam hamile kaldığım kiloya geldim canım
Ama şu var bende tiroid varmış ben hamile kalmadan önce birden bire kilo almıştım çok az yememe rağmen
Tiroid hapıyla beraber o aldığım tiroid kilolarını da verdiğimi düşünüyor doktorum
Hem hamilelik hem tiroid ilacı aynı ana denk geldiği için şu an ne kadar aldım verdim karıştı biraz:)

Benim zaten yüzümde çil leke vardı hamilelikte daha arttı özellikle burnumun üstünde :) bebeğim kız olacak inşallah
Aynen canım bende de önceden özellikle Yazları lekelerin olurdu, şimdi biraz daha arttı, benim de inş kızım olacak..

Kıyamam sana ... Benim ailem senin anlattığın gibi ne arıyorlar, ne soruyorlar umurlarında değil. Eşim çok içerliyor çünkü kayınvalidem sürekli arayıp soruyor , valla anneme değil kayınvalideme hüngür hüngür ağladım ben. Biliyorsun babam bir ara aldır bebeği vs bile dedi yani. Eşim şuan tabiri caizse hiç sevmiyor bizimkileri. Öyle işte yine de şükret bebeğim en azından moral bozucu şeyler söylemesinler..
evet öyle moralimi bozmuyor en azından..evet babanın dediğini hatırlıyorum...neden annen öyle acaba..eşinle evlenmeni istemiyormuydu...özür canım biraz özel bi soru oldu ama...işte herkesin bir türlü..neyseki kayınvaliden var seninde destekçin

kızlar ya bende de yüz şişmesi oluyor, bildiğiniz elimden ayağımdan çok yüzüm, kollarım şişiyor. çok çirkin ne yapıcam bi çözüm. tuza ve suya dikkat ediyorum.

Benim eşim tek cocuk her iki tarafa ilk torun benşm ailem çok hevesli sürekli birşeyler alıyorlar yapıyorlar eşim benim görevde bir kere arayıp ta gelinim nasılsın bir sıkıntın varmı demedi oglu izne geldi çıkardı bin lira verdi birde bana verdi ben cüzdanıma koymadım eşime uzattım bana diyoki yavrucum o parayı ben sana verdim :KK48:çok fena çokkk göz boyuyor aklı sıra verdigi paranıN inanın ki hiç bir Değeri yok maneviyat ta çok önemli
yemin ederim hepsi ayrı bi ilginçmiş kayınvalidelerimizin....seninkide fenaymı haaa...eşim görevdeyken nerdeydin deseydinn:KK53:

günaydın hanımlar herkese merhabalar ..... ben daha beşik ana kucağı araba vs hiç bi şe almadım:KK17:
Ben de büyük eşyalardan almadım hiç daha canım. Eşim son zamanlara doğru alalım diyo. Ama hemen hemen hepsini beğendim.

Back
X