• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya bebek battaniyesi alan oldumu..

Ben varım :) penye bir tane aldım, 2 tane hastane çıkışlarında var, bir de bir takım almıştım onda vardı iki tane daha penye almayı düşünüyorum çok lazım oluyormuş penye battaniye, bir tane annem örecek bir de hazır triko battaniye alacağım
toplam 6 penye, 2 yün battaniyesi olacak:)

bende aynı şeyi yazdım bugün buraya .. doktoruma göstermedim sonuçları ama hiçbir şikayetim olmamasına rağmen idrar tahlilimin sonucu kötü çıkmış.. şaşırdım bende.. sık sık oluyordu enfeksiyon hatta hamilelikte de oldu iki defa birinde idrardan kan geldi diğerinde de anlamıştım.. şimdi nerden çıktı bilemedim. hiç beklemiyordum. ayın 20 sinde randevum o zamana kadar beklemem sorun olur mu acaba? yoksa ilaç filan verir mi doktor gidince.. kararsız kaldım..

Bence doktorunuza ulaşabiliyorsanız sonucu yollayın ve konuşun. Bana tek doz antibiyotik verildi, günde iki kere serum bağlanıyor. Ayrıca bi solüsyon hazırlattı doktorum, tuvaletten sonra onla temizleniyorum bir de. Eve çıktığımda da serumlara günde bir olarak devam edecekmişim.. Haftaya da idrar tahlilimi yenileyeceğiz ve duruma tekrar bakacağız dedi. Bence ihmal etmeyin. Hem allah korusun artabilir siz doktora gidene kadar. Bendeki nolmuşsa 10 gün içinde olmuş işte..

kızlar selam nasılsınız. çok şükür ağrılarım kalmadı gibi. yat yat çok sıkıldım. Allah dokuz ay boyunca yatanların yardımcısı olsun. ne zormuş annelik. daha doğmadan nasıl da sarmış içimi sevgisi. Rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlaın sağ salim alalım kucağımıza. oğluşum yaramaz olcak belli. daha doğmadan herkesi emrine amade yaptı :KK68:

Evet devletteki doktorum da ayda 1 kan tahlili yaptırmak gerek dedi. Ben devlete yeni başladığım için daha idrar istemedi ama soracağım onu da . Benim ki toksoplazma bile istememişti yani. Meğer herkes yaptırmış. İyice sinir oldum doktora başka birini bulmam lazım. Senin doktor farklıdır ama kuzum ya.

Belma canım aile hekimine gidiyormusun arada? Bana daha geçen ay içerisinde başta yaptırdığımız çoğu tahlili yenilemişti aile hekimliğimdeki hemşirem. Benim doktorum idrar tahlilini düzenli istiyor ama kan tahlillerini benim şikayetime göre istiyor. Mesela geçenlerde çok yorgun hissediyorum demiştim tekrarlatmıştı ama öncesinde istememişti. Belki şikayete göre isteniyordur tahliller bilemedim o_O

Bence doktorunuza ulaşabiliyorsanız sonucu yollayın ve konuşun. Bana tek doz antibiyotik verildi, günde iki kere serum bağlanıyor. Ayrıca bi solüsyon hazırlattı doktorum, tuvaletten sonra onla temizleniyorum bir de. Eve çıktığımda da serumlara günde bir olarak devam edecekmişim.. Haftaya da idrar tahlilimi yenileyeceğiz ve duruma tekrar bakacağız dedi. Bence ihmal etmeyin. Hem allah korusun artabilir siz doktora gidene kadar. Bendeki nolmuşsa 10 gün içinde olmuş işte..

bende hiç hissetmedim benimde idrarımda iltihap çıktı. ne yanma ne renginde değişiklik. bir doz iğne vuruldum. 4 lt serum yedim. şimdi de antibiyotik kullanıyorum. çok şükür ağrım yok gibi. sen nasıl oldun canım. ağrıların geçti mi nst ye girdin mi bidaha. pek giremediğim için geçmişi okuyamadım

Ben varım :) penye bir tane aldım, 2 tane hastane çıkışlarında var, bir de bir takım almıştım onda vardı iki tane daha penye almayı düşünüyorum çok lazım oluyormuş penye battaniye, bir tane annem örecek bir de hazır triko battaniye alacağım
toplam 6 penye, 2 yün battaniyesi olacak:)
çok değilmi 6 tane penye...en fazla dört olabilir..hatta ben extra almayı düşünmüyorum.iki hastane çıkışında oluyor bir triko birde yün battaniye düşünüyorum..annemde örerim dedi bitane...azmı olur yoksa benimkiler:confused:

güle güle kullanın canım.triko olanı çok beğeniyorum.ondan bende alıcam galiba.ya özdileğin battaniyeleri nasıl acabao_O..
Canım ben özdilegin ürünlerini cok beğeniyorum geçen gün beyendim bir iki birşey pazartesi almaya çıkıcaz Alınca atarım burdan

çok değilmi 6 tane penye...en fazla dört olabilir..hatta ben extra almayı düşünmüyorum.iki hastane çıkışında oluyor bir triko birde yün battaniye düşünüyorum..annemde örerim dedi bitane...azmı olur yoksa benimkiler:confused:

benim bebişiminde toplam da 6 battaniyesi var şu ana kadar. ikisi el örgüsü 2 si penye ikisi yün. yeter diye düşünüyorum. zaten ayrıca uyku seti de alınacak. evde yatağında uyku setinde yatar.

Bilmiyorum ki sitenin birinde kadın yazmış çok kusuyo kirletiyor çok olması iyi demiş benimde gözüm korktu öyle okuyunca :)
Hoş çok acil ihtiyaç olursa gönderirsin eşini aldırırsın zor bulunan bir şey değil sonuçta:)

benim bebişiminde toplam da 6 battaniyesi var şu ana kadar. ikisi el örgüsü 2 si penye ikisi yün. yeter diye düşünüyorum. zaten ayrıca uyku seti de alınacak. evde yatağında uyku setinde yatar.
chek 'in sadece penyeden 6 tane olacak battaniyesi diğerleri hariç.benimde toplam beş falan olacak

Canım benimde kan değerim düşük çıktı bebek senden alıyor o yüzden sana sıkıntı olur kalp çarpıntısı felan olur halsizlik yapar dedi Kan hapı kullanıyorum
ewet ya aynen cok halsizsim gerçekten cok cabuk yoruluyorum bakalim dr ne diyecek

Canım ben özdilegin ürünlerini cok beğeniyorum geçen gün beyendim bir iki birşey pazartesi almaya çıkıcaz Alınca atarım burdan
ya annem ben alıcam dedi..ona yüklenmek istemiyorum...o özdilek alıcam diyordu bana...bende önümüzdeki hafta bakıcam artık yavaş yavaş nevresim battaniye v.s'ye.

netten baktım fiyat farkları çok fazla siteler arasında neden acaba

Bilmiyorum ki sitenin birinde kadın yazmış çok kusuyo kirletiyor çok olması iyi demiş benimde gözüm korktu öyle okuyunca :)
Hoş çok acil ihtiyaç olursa gönderirsin eşini aldırırsın zor bulunan bir şey değil sonuçta:)
anladım canım...gözüme çok geldi:KK48:.dörtte sabitle sen penyeleri

chek 'in sadece penyeden 6 tane olacak battaniyesi diğerleri hariç.benimde toplam beş falan olacak

bence yeter gibi ama tabi deneyimli anneler daha iyi biliyorlardır :) annem ve kayınvalidem de yeter diyor. artık battaniye almayacaklarmış. bana fırsat kalmıyo sağolsunlar hepsini onlar aldı zaten :)

ya annem ben alıcam dedi..ona yüklenmek istemiyorum...o özdilek alıcam diyordu bana...bende önümüzdeki hafta bakıcam artık yavaş yavaş nevresim battaniye v.s'ye.

netten baktım fiyat farkları çok fazla siteler arasında neden acaba

canım özdilekte 30 tlydi bebek battaniyesi. anneler gününde gitmiştim. indirimdeydi ve çok güzeldi çoğu pembe oldugu için almamıştık. şu an durum nedir bilmiyorum

Ya bir de kaç tane çıtçıtlı body kullanırız ay ay
Kaç tane 0-3
Kaç tane 3-6
Kaç tane 6-9
Bunların kaç tanesi uzun kollu olmalı, kaç tanesi kısa kollu mesela bunları çok düşünüyorum
Fazla da almak istemiyorum :S

Back
X