• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bence yeter gibi ama tabi deneyimli anneler daha iyi biliyorlardır :) annem ve kayınvalidem de yeter diyor. artık battaniye almayacaklarmış. bana fırsat kalmıyo sağolsunlar hepsini onlar aldı zaten :)
benimde annem şunu alacam bunu alacam diyor..ben ondan önce davranaym dedim battaniyeye..örgü işleri yün yorgan hastane çıkışları alt açma çıtçıtlılar vs.hep o hazırlıyor zaten....kayınvalide de ses yok zaten hala

Ya bir de kaç tane çıtçıtlı body kullanırız ay ay
Kaç tane 0-3
Kaç tane 3-6
Kaç tane 6-9
Bunların kaç tanesi uzun kollu olmalı, kaç tanesi kısa kollu mesela bunları çok düşünüyorum
Fazla da almak istemiyorum :S

evet ya kimisi çok alma çabuk büyüyorlar diyo kimisi de çok al çok kirletiyo diyo. :KK57: şu ana kadar 8 tane alındı benim ilk aylar için.

canım özdilekte 30 tlydi bebek battaniyesi. anneler gününde gitmiştim. indirimdeydi ve çok güzeldi çoğu pembe oldugu için almamıştık. şu an durum nedir bilmiyorum
netten baktım 35-55 arası değişiyor fiyatları...bakalım haftaya bakıcam güzel bulursam alıcam

benimde annem şunu alacam bunu alacam diyor..ben ondan önce davranaym dedim battaniyeye..örgü işleri yün yorgan hastane çıkışları alt açma çıtçıtlılar vs.hep o hazırlıyor zaten....kayınvalide de ses yok zaten hala

anneme gidiyorum kayıınvalidem bunları bunları almış diye sayıyorum.. kayınvalideme gidiyorum annem bunları bunları almış diye sayıyorum.. birbirleriyle yarışıyorlar :KK53::KK53: işime geliyor tabi :) şaka bi yana bana kızıyorlar birşey alınca gizli alıyorum ben de :)

ya annem ben alıcam dedi..ona yüklenmek istemiyorum...o özdilek alıcam diyordu bana...bende önümüzdeki hafta bakıcam artık yavaş yavaş nevresim battaniye v.s'ye.

netten baktım fiyat farkları çok fazla siteler arasında neden acaba
ya annem ben alıcam dedi..ona yüklenmek istemiyorum...o özdilek alıcam diyordu bana...bende önümüzdeki hafta bakıcam artık yavaş yavaş nevresim battaniye v.s'ye.

netten baktım fiyat farkları çok fazla siteler arasında neden acaba
Internette farklılık oluyor biz özdilek mağazasından alıcaZ battayeler 35 nevresim 74 uyku setleri 180-200 bornoz Takımları 75 felandı ben battaniye alıcam uyku setine o kadar para vermem

Ya bir de kaç tane çıtçıtlı body kullanırız ay ay
Kaç tane 0-3
Kaç tane 3-6
Kaç tane 6-9
Bunların kaç tanesi uzun kollu olmalı, kaç tanesi kısa kollu mesela bunları çok düşünüyorum
Fazla da almak istemiyorum :S
canım muhtemeln bizim bıcırıklar 0-3 ve 3-6 arası hep uzun giyecekler kışa geliyor çünkü..yani annemde öyle dedi...ben ilk 6 aylık dönem için alış veriş yapıyorum..yani sonrası Allah kerim

Internette farklılık oluyor biz özdilek mağazasından alıcaZ battayeler 35 nevresim 74 uyku setleri 180-200 bornoz Takımları 75 felandı ben battaniye alıcam uyku setine o kadar para vermem
bornoz takımları çok güzeldi bende oradan alacağım :)

anneme gidiyorum kayıınvalidem bunları bunları almış diye sayıyorum.. kayınvalideme gidiyorum annem bunları bunları almış diye sayıyorum.. birbirleriyle yarışıyorlar :KK53::KK53: işime geliyor tabi :) şaka bi yana bana kızıyorlar birşey alınca gizli alıyorum ben de :)
hahahaaaaaa sende işini biliyorsun....ilk torunmu..vallaa kayınvalidene maşallah..gerçi benim annemde kayınvalide gelinimize hazırlamıştı bir sürü şey...ahhh benim kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalııı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bende battaniye ve nevresimi ordan alırım..uyku setide bilmiyorum gidip görmem lazım..bornozuda annem alıcaktı ona karışmıcam

hahahaaaaaa sende işini biliyorsun....ilk torunmu..vallaa kayınvalidene maşallah..gerçi benim annemde kayınvalide gelinimize hazırlamıştı bir sürü şey...ahhh benim kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalııı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

evet çok işime geliyor bu durum :) iki tarafında ilk torunu. ondan biraz da tabi. seninkide yapar canım. daha erken diye yapmıyodur belki

Belma canım aile hekimine gidiyormusun arada? Bana daha geçen ay içerisinde başta yaptırdığımız çoğu tahlili yenilemişti aile hekimliğimdeki hemşirem. Benim doktorum idrar tahlilini düzenli istiyor ama kan tahlillerini benim şikayetime göre istiyor. Mesela geçenlerde çok yorgun hissediyorum demiştim tekrarlatmıştı ama öncesinde istememişti. Belki şikayete göre isteniyordur tahliller bilemedim o_O
benim yıllardır süregelen enfeksiyon şikayetim var. 15 yaşından beri çapadaki proflara gittim. Enfeksiyon var ama hangi tür olduğu belirlenemedi. 18 den sonra da yanma şikayetlerim azalmıştı. Ara ara üşüttüğümde oluyor 1,2 gün devam edip geçiyor zaten. Hamile kalmadan önceki kadın doğum akıntımın fazla olduğunu söyledi ve bana vajinal hap verdi. Benim de doktorum şimdi istemeyince bende üzerinde durmadım hiç. Baktığım yorumlarda enfeksiyonun erken doğum riski yarattığı söyleniyor. Bende isteyeceğim şimdi. Ama akıntım hep yoğun hatta artık su gibi geliyor. İç çamaşırımı sürekli değiştiriyorum. Günde 2 kere değiştiriyorum. Bir isteyeyim tahlil ben. Benimki çok ilgisiz anladığım kadarıyla herkes yaptırmış . Devlete ben 3 haftadır gidiyorum yeni başladım. Hemşireye soracağım.

41 YASİN LİSTESİ (5.HAFTA)

**kattina......................................................2
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1

TOPLAM.............................................41

bu haftanın duası toplanmıştır...Allah kabul etsin...birer fatiha
Allah kabul etsin inşallah.

sende ne çıktı umut sonuçlarda

Bence doktorunuza ulaşabiliyorsanız sonucu yollayın ve konuşun. Bana tek doz antibiyotik verildi, günde iki kere serum bağlanıyor. Ayrıca bi solüsyon hazırlattı doktorum, tuvaletten sonra onla temizleniyorum bir de. Eve çıktığımda da serumlara günde bir olarak devam edecekmişim.. Haftaya da idrar tahlilimi yenileyeceğiz ve duruma tekrar bakacağız dedi. Bence ihmal etmeyin. Hem allah korusun artabilir siz doktora gidene kadar. Bendeki nolmuşsa 10 gün içinde olmuş işte..

öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin canım.. bende bakteri bol yazıyor bide değer aralıkları var ya birkaç tanesi onların ya çok üstünde ya da altında çıkmış.. mesela rcb (eritrosit) 8 çıkmış olması gereken değer aralığı 0-3... sqep 12 değer aralığı 5-6... gibi wbc (lökosit) ne olduğunu da anlamadım 16 çıkmış olması gereken 0-5...
böyle sonuçlarım olmazsa doktoruma telefonla ulaşmaya çalışayım çok zor ama denicem.. dediğiniz gibi randevuma çok var Allah korusun iyice ilerlemesin belki bi ilaç söyler ya da gel der.. sağolun kızlar..

evet çok işime geliyor bu durum :) iki tarafında ilk torunu. ondan biraz da tabi. seninkide yapar canım. daha erken diye yapmıyodur belki
biz ilk torun değiliz.dün eşimde onu ima etti sanırım bana diyorki ilk yiğenim olduğunda çok hazırlık yapmıştık..ilkler farklı oluyor vs. vırvır vırrrr bir sürü şey açıkladı...tabi tabi dedim içimden..

Kramplardan ben de çok şikayetçiyim doktor magnezyum verdi bakalım insallah iyi gelir kramptan ziyade sonrasında olusan kas ağrısı yıpratıcı oluyo:KK43:
Kesinlikle :( bana magnezyum vermiyor doktorum ilaç taraftatı değil. Çiğ badem yememi söylüyor ama ne biliyim kurtuluş yok sanırım

canım mutlaka kalsiyum tüket ve magnezyum. aynı şikayetler 26. haftada bendede vardı geçen dr a gittiğimde söyledim kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olur dedi
Bana da dedi bende bayadır var aslında. Soda çiğ badem vs. Tüket diyor. İlaç vermiyor. İdare edicez böyle demek ki :/

Ben tek çocuğum, eşimde tek çocuk
İki evinde ilk torunu
Ama benim kayınvalidem, daha 1 tane body aldı torununa :)
Kayınpederim bile daha heyecanlı erkek haliyle :D

biz ilk torun değiliz.dün eşimde onu ima etti sanırım bana diyorki ilk yiğenim olduğunda çok hazırlık yapmıştık..ilkler farklı oluyor vs. vırvır vırrrr bir sürü şey açıkladı...tabi tabi dedim içimden..

Allah bebeğinize sağlıcakla size versin de gerisi boş canım. esya olmuş olmamış... insan bekliyor tabi ne olursa olsun. yiğenine yaptıysa size de yapar daha erken diye düşünüyodur

Back
X