• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?

Benim şu tam kan sayımı olduğu zaman istemişti hamileliğin başlarında
Geçenlerde idrar yaparken yanma vs oldu doktorumdan isteyip yaptırttım

Ya herkes yaptırmış, benden hiç istenmedi ilgisiz benim doktor sanıyorum. ben isteyeyim bari.
canım ben profa gidiyorum o ilk defa geçen gittiğimde ayaklarım şiş olduğu için istedi..benimkide ilgisiz mi anlamadımki..yada şikayetimiz olduğu zamanmı yaptırıyorlar...devleteki doktorlar sürekli istiyormuş..diğer iki tahlilide diğer doktorum istemişti zaten

Anne sütünün bir cok seye iyi geldigini duydum.çillere iyi gelir mi bilmiyorum.
hatta cocukta birsey cikinca vucuduna falan surulurmus.ben hic boyle bisi yapmadim gerçi.
meme ucu yaralarinda da sütünüzü sürün derler. ben sürdüm ama bi fayda etmedi.
Ben de cil cikti biraz dogumdan sonra denicem gecircekmi bakalm

kizlar bende hafif kalp carpintisi hissediyordum dun dr gittim birde idrar yolu enfeksiyonları vardi ilac kulandim hamdolsun sonucum temiz cikmis kanda da tsh biraz dusuk cikmis dedi sekreteri dr gosterip beni arayacak sanirim tsh dusuk oldugu icinmi kalp carpinsisi his ediyorum bilmiyorum..bakalim haber bekliyorum
Canım benimde kan değerim düşük çıktı bebek senden alıyor o yüzden sana sıkıntı olur kalp çarpıntısı felan olur halsizlik yapar dedi Kan hapı kullanıyorum

Canım bence ihmal etme. Gidip kendin bile yaptırabilirsin. Tit ya da tam idrar tahlili yaptırmak istiyorum demen yeterli. Hiç belirti vermeden idrar yolu enfelsiyonum çıktı benim şimdi hastanedeyken ki her ay tam idrar tahlilim yapılıyordu benim.. Hatta en son 10gün önce yaptırmıştım normaldi sadece biraz kum çıkmıştı. Şimdi ise kasılmalarımı bile artıranın bu enfeksiyon olabileceğini düşünüyor doktorum..
Bu hafta şeker yaptıracaktım , bir de idrar isteyeyim bakalım.

ben aldım englısh home ındırımınden http://www.englishhome.com.tr/baby-pompom-triko-bebe-battaniye-90x90-pembe.html bundan aldım birde http://www.englishhome.com.tr/peri-pamuklu-cocuk-battaniye-150x200-kpembe.html bundan aldım hastahane çıkısında var bir tane ıkı tanede annem almış yeterli diye düşünüyorum ama
güle güle kullanın canım.triko olanı çok beğeniyorum.ondan bende alıcam galiba.ya özdileğin battaniyeleri nasıl acabao_O..

canım ben profa gidiyorum o ilk defa geçen gittiğimde ayaklarım şiş olduğu için istedi..benimkide ilgisiz mi anlamadımki..yada şikayetimiz olduğu zamanmı yaptırıyorlar...devleteki doktorlar sürekli istiyormuş..diğer iki tahlilide diğer doktorum istemişti zaten
Evet devletteki doktorum da ayda 1 kan tahlili yaptırmak gerek dedi. Ben devlete yeni başladığım için daha idrar istemedi ama soracağım onu da . Benim ki toksoplazma bile istememişti yani. Meğer herkes yaptırmış. İyice sinir oldum doktora başka birini bulmam lazım. Senin doktor farklıdır ama kuzum ya.

Canım bence ihmal etme. Gidip kendin bile yaptırabilirsin. Tit ya da tam idrar tahlili yaptırmak istiyorum demen yeterli. Hiç belirti vermeden idrar yolu enfelsiyonum çıktı benim şimdi hastanedeyken ki her ay tam idrar tahlilim yapılıyordu benim.. Hatta en son 10gün önce yaptırmıştım normaldi sadece biraz kum çıkmıştı. Şimdi ise kasılmalarımı bile artıranın bu enfeksiyon olabileceğini düşünüyor doktorum..

bende aynı şeyi yazdım bugün buraya .. doktoruma göstermedim sonuçları ama hiçbir şikayetim olmamasına rağmen idrar tahlilimin sonucu kötü çıkmış.. şaşırdım bende.. sık sık oluyordu enfeksiyon hatta hamilelikte de oldu iki defa birinde idrardan kan geldi diğerinde de anlamıştım.. şimdi nerden çıktı bilemedim. hiç beklemiyordum. ayın 20 sinde randevum o zamana kadar beklemem sorun olur mu acaba? yoksa ilaç filan verir mi doktor gidince.. kararsız kaldım..

Evet devletteki doktorum da ayda 1 kan tahlili yaptırmak gerek dedi. Ben devlete yeni başladığım için daha idrar istemedi ama soracağım onu da . Benim ki toksoplazma bile istememişti yani. Meğer herkes yaptırmış. İyice sinir oldum doktora başka birini bulmam lazım. Senin doktor farklıdır ama kuzum ya.
bidaha gittiğinde iste canım...sanırım bundan sonra sürekli istikcek benden..sonucumu gönderdim takip edicez bundan sonra diye yazmıştı...evet çoğu her gittiğinde yaptırmış

bende aynı şeyi yazdım bugün buraya .. doktoruma göstermedim sonuçları ama hiçbir şikayetim olmamasına rağmen idrar tahlilimin sonucu kötü çıkmış.. şaşırdım bende.. sık sık oluyordu enfeksiyon hatta hamilelikte de oldu iki defa birinde idrardan kan geldi diğerinde de anlamıştım.. şimdi nerden çıktı bilemedim. hiç beklemiyordum. ayın 20 sinde randevum o zamana kadar beklemem sorun olur mu acaba? yoksa ilaç filan verir mi doktor gidince.. kararsız kaldım..
sende ne çıktı umut sonuçlarda

Back
X