2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

karatayın kitaplarını okudum 30 yumurta yiyin dediğini duymadım canım:) ama çinde hamilelere 10 yumurta veriyorlarmış,orası ayrı. bi insan zaten 30 yumurta istese de yiyemez. hepimizin sınırı var. 20 zeytin yiyebilirsiniz diyor ama o da marketlerden aldığımız zeytin değil, evde yapılmış olanlardan yani tuzu az olacak.
karatayın sayesinde düzenli beslenmeye alıştım ben çokşükür şimdilik dengeli beslenebiliyorum. tek sorunum balık. aşırı derecede bulantı yapıyor adı geçince bile çıkardığım oldu. 10 gün kadar önce de markette alayım dedim ama yanına gidince bulantılarım başladı. omega 3 alıyorum hergün destek olarak.

Eğer şekerin çıkarsa hastane veriyo makina canm sen çubuklarını alıyosun...su içmenin şekeri dengelemeye yardımcı oldugunu biliyorum sende bol içmeye çalış tatlım

Ama yumurtayi istediginiz kadar yeyin dedigini duydum sanki.meyvelere de karsi gibi.ben herseyden azar azar yeme taraftariyim.hersey dediysem bu saydiklarimiz :)
bende baliga baslamadim daha ama yakin zamanda baslamam lazim.tiksintim gecti gibi.ben balik yagi kullanmadim gebeliklerimde hic vermedilerde.beyin cerrahi tamamen ticari demisti.

kızlar e bebekte bebek giyiminde%50 indirim var bugun başlamış 28 hazirana kadar ama stoklarla sınırlı çık ucuz bakın derim.

meyvenin de bahsettiğim gibi g.i.si yüksek olanlarını yemeyin diyor şekeri yükselttiği için. kilo vermek isteyen ve şeker hastası olanlar için kısıtlıyor. onun dışında günde 5 km yürüyen biri istediğinden yesin diyor, egzersiz hakkaten çok önemli. sadece egzersizle hastalıklarından kurtulanlar var.
ben omega 3ün çok faydasını gördüm kendimde. şeker isteğimin kesilmesinde çok büyük etken oldu, ruhen rahatlattı. kullandığım markanın ıfos sertifikası var temiz sularda beslenen balıklardan alındığına dair. bir de helal sertifikası var. bunlar benim için önemli.

erken ayrılmışsın, çok kıskandım ben daha baya çalışcam bu yaz tatilde yok ohh tadını çıkar bizim yerimizede

Saglikli kisiler istediginden yesin diyor yani.Bilemiyorum her doktor baska bir seyi savunuyor.onaylamadigim seylerde mantikli buldugum seylerde oluyor.
şekeri olanlara zaten diyet veriyorlar.ama canan karatay esmer ekmegede karsi.
bol bol tereyagi yeyin diyor.cok ta takip ettigim soylenemez.arada duyduklarim bunlar.yani herseyden azar azar yemek iyidir.
onkoloji uzmanlari beyaz ekmek yenmemeli diyor.balik yagina gelince cok nadir kizima kullaniyorum.kendi acimdan balik yiyebilenler omega 3'ü baliktan ve cevizden alsin.hatta bir cok gidada var.
Bende cihazin markasini yazayim belki lazim olur,optium xceed.

ben hala bebek arabası alamadım aldıysanız önerileri bekliyorum hem ucuz hem güzel olsun istiyorum hemde travel sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…