2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
E bebekte indirim varmış bi sürü kıyafet aldım bebişe çünkü biz daha hiçbişey almadık bebişe. Bir kısmı yeni doğan bi kısmı 0-3 ay ay. emzirme atletleri de indirime girmiş ondanda aldım bana uygun gibi geldi ihtiyaç varsa bakın derim birde bişey sorucam doğum için hazırladığımız çantada biberon göğüs pompası olmalımı acaba

Kizlar gecen saglik ocaginda, aclik kan sekeriyle tokluk kan sekeri tahlili yaptirmistim aclik 81 tokluk 89cikmisti ve sandivic ekmek ve meyve suyuyla 1saat olcum olarak oldu. Bugun devlet hastanesinde tokluk tekrar yaptirdim 126 cikti sizce nasil iyimi yuksekmi sinir neydi bilmiyorum kagittada yazmiyoo dr. Yarin gostercem..

Canim

Canim hayirli haberle donersin insaAllah..Buarada kuzuga noldu canim ??

Güle güle giysin.ben magazalarda hic yenidogana rastlamiyorum.hep 0-3 aldim.
internettende kiyafet bebek esyasi almam hiç.sampuan pisik kremi falan aliyoruz arada.
Eger bebek emmezse falan hastanede sagma makinasi var profesyonel olanlardan büyük bir sey markasi da medela.
hemsire 3 saatte bir getiriyor nasil sagacaginida gosteriyor yardimci oluyor.
sagma makinasinin plastik biberonlari var.
onu kullaniyorsun.
ama sen istersen biberon koy yinede.
benim kızım beni emmedi 2 aya yakin.
emmeye calisiyordu sonra agliyordu
biraz tembeldi sanirim biberonu guzel cekiyordu.
arada emzirebildim o zamanda meme uclarim cok yara oldu.birazda bundan veremedim.2 ay sonunda emzirebildim.
cok sukur sonra memeden ayrilmadi hic
makinaya hic ihtiyacim olmadi sonra.
bebek emiyorsa,calismiyorsan sagma makinasina gerek olmuyor.

Meraba arkadaşlar bende yeni geldim. Hastane çantasında neler olacak hiç bilmiyorum ben. Çevreden duyuyoruz ama burda da fikri olan var mı tecrübeli olanlar

Sınır 140 diyorlar.
Ama bana tokluk sekeri 1 saat sonra 120 olursa guzel olur diyorlardi.
gecen doktorum 140 ta iyi onun yuksegi iyi degil dedi.senin sekerin gayet iyi.

Sut poşetide al doldurur evde dolapta stoklarsın ilk hafta gelen sarı süt cok kıymetli sagabildigin kadar sag koy kenara hasta oldugu zaman cıkar dondurucudan ver

Geçen gün ebebek mağazasına gittim hiçbişey bulamadım o yüzden netten aldım ben sürekli kullanırım neti alışveriş için antalyadayım ben öyle bebek mağazası çok yok olanlarda bayağı uzakta. Şu sağma olayiı çok kafamı karıştırıyodu iyi oldu söylediğin ilk bebek olunca heyecan yapıyo insan sağol canım

Bende magaza gezmem hic sevmem nerde indirim var bilmem :) girdigim gibi aliyorum.burdada 4 tane magaza var.
cok cabuk buyuyorlar zaten.ilk biraz buyuk geliyor tabi.tabi ilk saginca süt az az geliyor.ben sagiyordum hemsire iciriyordu.

Sut poşetide al doldurur evde dolapta stoklarsın ilk hafta gelen sarı süt cok kıymetli sagabildigin kadar sag koy kenara hasta oldugu zaman cıkar dondurucudan ver
Evet duymuştum ilk sütün yararlı olduğunu sanırım almak gerekiyor ayy bide poşet bakcam şimdi bitmiyor alınacaklar :)))sağol canım

Ayyyy kızlarrrr çok yoruldum şimdi girdim eve Burda okudum e bebek ve joker de indirim var diye int baktım indirim vardı gerçekten önce e bebeğe gittim indirim felan yok sonra jokere gideyim dedim gittiğim avm de yoktu başka avm ye gittim joker için orayada gittim baktım yine indirim yok sinir oldum yani benzin parası indirimi geçti gelmişken kova felan alayım dedim aldım amaaaaa çok yoruldum artık inanmıcam indirimlerine

Eklentiler

• image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 146
Canım ben ebebek internet sitesinden aldım sezonda yüzde 50 indirim yazıyor bide netten bak istersen

Ebebek de ınt sıtesnde ındrım var
Jokerde de her zmn var ztn ya hep uygun orası

Hepimiz hemen hemen aynı dönemlerdeyiz o yızddn danışıyorum;
Bugun karnımda tam olarak ağrıda diyemedigim bi gariplik var ve sürekli elektrik çarpar gibi bişiler oluyor kasıklarımın üstü alt karnımda sizde yaşıyor musunuz normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…