- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Bu gibi durumlarda yani idrarda enfeksiyon durumlarında kızılcık suyu içilmesini öneriyorlar enfeksiyonu atıyormuş idrardan.suyu bol tüketmeye çalışıyorum...bunun ilacı falan varmı..yani çözümü nedir...bide mesela şimdi kaçak görüldü bu kaçak hepmi sürecek gebelik boyunca....şimdi baktımda erken doğum yapan varmış bu durumlarda
Canim ben gunde 6 kere aclik ve yemekten 1 saat sonra tokluk sekerime bakiyorum aclik 95in altinda tokluk 145in altinda olmasi gerekiyo.benm sabah degerlerim yuksek ciktigi icin gece yapilan bi insuline basladm hemen dusurdu sekerimi yine bakmaya dewam ediyorum ayni zamanda diyete dewam ediyorum
canım bende bu kadar ekmek yemiyorum.benim nasıl sınır çıktı anlamış değilim.
yesem demek ki tavan yapardı.canım süt artırıyormuş heralde.
meyvenin yanında ayranı ilk kez duyuyorum bende öyle yapayım.
Canım makinan mı var nasıl ölçüyorsun?
birde suyu az içmek şekeri artırır mı bilgin var mı canım?
benim daha ölçülmediği için şimdilik yemekhanede çıkınca yiyorum makarna. ben gebeliğin başında gittim diyetisyene o zaman bana verdiği diyeti uygulamaya çalışıyorum ama, pek başarılı olamadım kanımca.Ben doymuyordum hep aclik hissi vardi bende,sanirim o yuzden cok vermis.ama ekmekler şu küçük ince dilimler varya onlardan.şimdi bundanda az yiyorum.
meyveye tarcin dokebilursin demisti sekeri azaltiyormus.ama makarna yoktu listemde.
bir ara esmer makarna yedim.canim cok cekti deyince verdi.pilav patates bezelye karpuz kavun üzüm kiraz pismis havuc yok.Hergun 1 tane çiğ havuc yerdim ama.
sebzelerde fazla kalori yok yesillik falan yiyebilirsin derdi.
Canim ben gunde 6 kere aclik ve yemekten 1 saat sonra tokluk sekerime bakiyorum aclik 95in altinda tokluk 145in altinda olmasi gerekiyo.benm sabah degerlerim yuksek ciktigi icin gece yapilan bi insuline basladm hemen dusurdu sekerimi yine bakmaya dewam ediyorum ayni zamanda diyete dewam ediyorum
Kizlarrrrr bizde yetistik partiye oglusumla bizde lavanta keselerimizi bitirdik bakinnnnEki Görüntüle 1548715
canım ne zaman aldın bende askı alıcam uygunmuydu fiyat?
güle güle kullanın canım
Bende bu kitabı okuyorum ama hala nasıl agrısız doguracagımı çözemedimSelam annecikler..bunlar kitaplarım arkadaki de göbeğim..keyifli bi gün olsun
Evet canım keseleri ben diktim kumaşı ni aldım harfleri de tabelaci bi arkadasim var o yaptı lazerle kesti...Bu harf ayna yi nerden aldın canım sen mi dikti n keseler ı çok güzel olmuş
Tesekkurler canım evet fiyat çok uygundu 6 li aaski 2.5 tlydicanım ne zaman aldın bende askı alıcam uygunmuydu fiyat?
Doktor degil,diyetisyen vermisti.canım tabi doktor vermiş ama ekmek şekeri aynı şeker gibi yükseltmiyor mu? yanlış anlamazsan ekmek çok bence. ben şuanda ekmek hiç yemiyorum, daha önce çok uzun süre karatay beslenmesi yaptım o dönemde alıştım ve yemeye yemeye tatlı isteğim de kesildi ve insulin direncim kırıldı. eskiden kayısı vs beni kesmezdi şimdi yiyemiyorum aşırı şekerli geliyor, meyve suyu içemiyorum elmayı bile zor yiyorum. kahvaltımı ekmeksiz yapıyorum 2 yumurtayla. yumurta çiftlik yumurtası alıyorum zaten 2 tanesi market yumurtalarının 1ine anca denk geliyor:) hamileliğin başlarında hiçbişey yiyemez olmuştum o dönem ekmeğe geri döndüm malesef. sonra yine bıraktım.
şekeri düşük tutmanın püf noktası glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek. proteinin sütün yumurtanın kavrulmamış çerezlerin ve birçok sebzenin g.i si sıfır. meyvelerin şeker oranına göre gittikçe yükseliyor. muzun gi si 100 mesela. çok yüksek. sulu yaz meyvelerinin de oldukça yüksek. meyvenin yanında süt veya yoğurt tüketmek şekerin yükselmesini bir nebze engelliyor. mercimek evet blenderdan geçmemeliymiş posa azaldıkça gi yükseliyor gıdalarda..
yoğurt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?