2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu gibi durumlarda yani idrarda enfeksiyon durumlarında kızılcık suyu içilmesini öneriyorlar enfeksiyonu atıyormuş idrardan.

canım bunun için bi makine var sanırım dimi? adı nedir cihazın? biz de alsak evde kontrol etsek?

benim daha ölçülmediği için şimdilik yemekhanede çıkınca yiyorum makarna. ben gebeliğin başında gittim diyetisyene o zaman bana verdiği diyeti uygulamaya çalışıyorum ama, pek başarılı olamadım kanımca.

canım bunun için bi makine var sanırım dimi? adı nedir cihazın? biz de alsak evde kontrol etsek?

yaa hem partiyi kaçırdım hem de 3000. sayfayı ;( bugün karne bastık kaç tane imza attım bilmiyorum. çook yoğun geçti. eşim geldi misafir ağırladık bi de o yoğunlukta. B-i-t-t-i-m

kızlar bebek odasını ne renk yapıyorsunuz? ben açık yeşil tonları düşünüyorum da.

Doktor degil,diyetisyen vermisti.
Beyaz ekmek tehlikeli tabiki.canan karatay butun ekmeklere karsi.ama tam bugday diye abartmamak lazim.gunde 30 yumurta yeyin yada zeytin yeyin diyor. ben buna katilmiyorum.bence herseyin azi karar çoğu zarar.herseyden azar azar yenmeli.
ekmege gelince deminde yazmistim ben cok acikiyordum doymuyordum o yuzden fazladir belki.birde şu var diyetisyenin verdigi liste bu,o kadar liste varki elimde birinde 3 dilim,birinde 2 dilim diyor.yani o kaloriyi hesap ediyordur bütünüyle.bazen ara ögunde ekmek yok mesela.sekerime ve benim aclik boyutuma gore duzenleme yapiyordu.ben simdilik bunlara benzer diyet yapiyorum.bakalim bugun 2.gun cok acikmadim.ekmegide cok sevmiyorum aslinda.yemeği ekmeksiz yerim mesela.
evet kavrulmamis kuruyemis yiyeceksin diyordu.zaten hergun protein de aliyordum.
hemen hemen hergun et balik yiyordum.
ama o da sınırlı bir sekilde.süt ve yogurtta boldu.ben diyet yapmasaydim bunlari duzenli yiyemezdim.
Sütün şekeri cikardigini dusunmuyorum.
bir arkadas yazmis ama hic duymadim.

Son düzenleme:
Tuühh kacirdik mi partiyi. oglusumla kız bakarız diyoduk
Gece yatamayanlar gündüz kalkamayanlar diye bi dernek parti vs bişey kuralım da başkanı ben olayım
çok kötü bel ve sırt ağrıları yaşıyorum ki bu sırt ağrıları sanırım gögüslerimin büyümesinden kaynakli. Ne uyuyabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne olacak böyle bilemedim
Belimin ağrısından saatlerce kalkamadim daha yarım saat önce yaptım kahvaltimi bebisimde bana küstü galiba
Böyle işte kısaca heryerim agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…