- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Hayir ben 1 saat sonra bakiyorum tokluk sekerine,gebelere 1 saat sonra bakiliyor.Sabah ölçtüm açlık 86, 2 saatlik tokluk 129 çıktı. Kızımda o şekilde kontrol etmişim. Kontrol tablosunu atmamıştım. Sende mi o şekilde ölçüm yapıyorsun. Açlık ve 2 saatlik tokluk şeklinde? Bu arada kızımdaki doğum başlangıç kilom ve ilerleyişim bu gebeliğimde de aynı. O zaman 1900 kalorilik diyet uygulamıştım. Diyetime başladım bugün itibariyle pazartesiye kadar kontrol edip dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum.
Bende varım inşallah insülin yapma seviyesine ulaşmaz benim ki, geçmiş olsun sanada. Zaten kan sulandırıcı yapıyorum birde insülin yapmak istemiyorum.
Ben kızımda ağız kuruluğu ve dilimin fırça gibi olması belirtileri vardı. Bunda 100 lük şeker yüklememin ilk saatinde ağız kuruluğu yaşadım sadece. Şu anda ağız kuruluğu devam ediyor.![]()
bana soylenen hep bu sekilde.
doktormu 2 saat sonra bakicaksin dedi?
ilk gebeligimde cogunlukla tokluk sekerine bakilmisti hergun gunde 3 defa bakiyordum. ara ara aclikta bakiyordum.
bu gebeligimde sabah ve oglen tokluk sekerine baktim.yuksek cikti.simdide son 3 gun hem aclik hem tokluk bakicam ona gore dahiliyeye gidilecek.