- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
selam eylul anneleri basindan beri yazdiklarinizi okudum...hepinize hayirli hamilelikler dilerim...
benim sat 30 kasimdi...adetim 2 gun gectikten sonra kanda degerim 3880 cikti...cok yuksek geldi tabii ki...sali test yaptirdim dun de dr.a sonucu gosterdim cok mu yuksek diye sordum mol veya dis gebelik olabilir mi diye sordum...bunlari dusunme dedi su asamada...keseyi bekliyorum simdi...onceden 2 dusuk yaptim cok korkuyorum kotu seyler olur diye...insallah hepimiz guzel haberler veririz burdan...benim gibi degeri bu kadar yuksek olan duydunuz mu hic acaba...
canım benim de dün karından görünmedi ben de pazartesi gideceğim inşallah her şey yolunda gider...sevinemiyorum gebeliğime aklımda hep korkular var...bu arada canım sen kacıncı günde kana baktırdın değerin kaçtı..kusura bakmayasın cok soru sordum...Canim benim de artis hizli ve doktora bzde dedk nette okuduk mol kimyasal dis gebelik vs ama doktor onlar a bakma dedi
dis gebelik de bisure snra dusuyormus değerler
bende cumartesi gdicem sali gitmistim keseyi goremdk karindan ultrason la
canım benim de dün karından görünmedi ben de pazartesi gideceğim inşallah her şey yolunda gider...sevinemiyorum gebeliğime aklımda hep korkular var...
benim de 30 kasım canım aramızda 2 gün var insallah sağlıcakla sürec yasarız...su korkularım olmasa Rabbim yardımcımız olsun insallah...Rabbim hepimize sağlıklı gebelik ler bebekler nasip etsin inşallah
benim 28 kasim son adet bkalim inşallah gorurrz canim
hic korkma allahin izniyle olumlu dusun olumlu dusun olumlu olsuncanım benim de dün karından görünmedi ben de pazartesi gideceğim inşallah her şey yolunda gider...sevinemiyorum gebeliğime aklımda hep korkular var...bu arada canım sen kacıncı günde kana baktırdın değerin kaçtı..kusura bakmayasın cok soru sordum...
Allah razı olsun canım 2 düşük yapınca insan rahatlayamıyor...bakalım bu hafta belli olur inşallah...hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin hepimize...hic korkma allahin izniyle olumlu dusun olumlu dusun olumlu olsun
canim ben anlatip kotu dusunmek istemiyorum ben 3 hamilelik yasadik sukur ucuncusunu kucagima alabildim sadece sukurler olsun kizim var bu dorduncu hamileligim bide su tarafindab dusun dusuk olmasinin nedeni saglikli olmayacak bebeklerin dogmamasi umarim iyi olur ama gercekten olumlu dusunmeye calis ben kizimi kucagima alana kadar her gitigimde drdan aglayarak cikiyordum guzel seyler dedigi icin ve tansiyonum firliyordu korkudan ama veren alllah veriyor sukurAllah razı olsun canım 2 düşük yapınca insan rahatlayamıyor...bakalım bu hafta belli olur inşallah...hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin hepimize...
evet canım haklısın sağlıksız gebelikler devam etmez her şeyde hayır vardır mutlaka ama işte biz insanlar sabırsızız...ne güzel maşallah evladını almışsın kucağına bunu da alırsın canım...bekleyeceğim artık 4 5 gün kadar...canim ben anlatip kotu dusunmek istemiyorum ben 3 hamilelik yasadik sukur ucuncusunu kucagima alabildim sadece sukurler olsun kizim var bu dorduncu hamileligim bide su tarafindab dusun dusuk olmasinin nedeni saglikli olmayacak bebeklerin dogmamasi umarim iyi olur ama gercekten olumlu dusunmeye calis ben kizimi kucagima alana kadar her gitigimde drdan aglayarak cikiyordum guzel seyler dedigi icin ve tansiyonum firliyordu korkudan ama veren alllah veriyor sukur
seni cok iyi anliyorum bende cok sabirsizdim olmayacak sanki hic kacusamiycaktim gibi bebegime oluyor ama allahin izniyle umarim sende alirsin kucagina bekle birAz daha ben haftaya giderim muayneye 7,haftada kismetse iyi haberlerin olur insallah yaz mutlakaevet canım haklısın sağlıksız gebelikler devam etmez her şeyde hayır vardır mutlaka ama işte biz insanlar sabırsızız...ne güzel maşallah evladını almışsın kucağına bunu da alırsın canım...bekleyeceğim artık 4 5 gün kadar...
canım insallah güzel haberler alırız...hemen yazarım buraya gelişmeleri...bebişlerimizi Rabbim korusun...seni cok iyi anliyorum bende cok sabirsizdim olmayacak sanki hic kacusamiycaktim gibi bebegime oluyor ama allahin izniyle umarim sende alirsin kucagina bekle birAz daha ben haftaya giderim muayneye 7,haftada kismetse iyi haberlerin olur insallah yaz mutlaka
kızlar benim de 30 kasım sat.salı günü öğrendim.bugün ilk muayeneye gidicem.inşallah görürüz keseyi.bhcg 767 çıkmıştı benim.benim de 30 kasım canım aramızda 2 gün var insallah sağlıcakla sürec yasarız...su korkularım olmasa Rabbim yardımcımız olsun insallah...
canım aynıymış bat günümüz inşallah görürsün keseyi ve de bana umut olursun...muayene durumunu yazarsan sevinirim canım...kızlar benim de 30 kasım sat.salı günü öğrendim.bugün ilk muayeneye gidicem.inşallah görürüz keseyi.bhcg 767 çıkmıştı benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?