- 21 Aralık 2012
- 198
- 162
- 123
Tşk ederim inşalla Allah sağsalim bebişlerimize kavuşturur inş. Doktor iş filan yok artık wc banyo hariç kalkmak yok dedi. Ben çok tez canlıyım nasıl yatıcam bilmiyorum dayanamıyorum bazen farketmeden bakmışım ki ayaktayım bi yolunu bulucaz artıkAy kucucukler ya kocaman olucaklar insallah :) dikkat et kendine bol bol yat :)
Sidelya2011 o ultrason fotografını yerııım ben yaaa bıran once ptesı olsunn noluuuuuurrrrr Kızlar buarada ara ara kasık agrım oluyor sızde durum nee
korkma cnm bende ecopirin hariç hepsini kullanıyorum dr ona göre ayarlar kendini progestan çok iyi bi ilaç zaten ama 7 ci haftada üstten rahat rahat görünür minişler.
aaa ne güzel bi haber darısı inş. bize...
bizim satlar aynı aslında dün bakabilirdi ama yeni yıl kutlaması yapmışlar hastanede bizde geç gitmiştik haliyle geç olunca bakmadı önemli değil gerçi haftasonuna ne kaldı şurda :)
yalnız çok güzel keseniz yaaa maş. :)
çookkkk tşk ederim :) sizlerinde resimlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım
Canim hayirli olsun rabbim bizede nasip etsin adet tarihlerimiz ayni benimkide 27 kasum :) bende carsambayi bekliyorum belki kalp atisini bile duyabilirim.canım ne zaman ogrenmistin hamileligini ben adet gunumde test yaptim cikti.
Ahaha olur tatlımm bugun gıdıcektm doktor yokms ptesı gıdıcemmSen ne zaman gidiceksin canim ins buyumustur ismin baya uzunmus ofpuf desem olurmu :)
Aynen benım esımde kısa kollu corapsız falan....ben kat kat gıyıyorum hala buzzz... Battanıye ıle dost oldumBiri üşümek mi dedi resmen donuyorum ben de.. kocam kısa kolluyla oturuyor ben kat kat.. demekki hamileliktenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?