2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yahu kızlar maşallah çıtırsınız galiba bnm zamanımda yokmuş bunlardan yaş 31 siz kaç yaşındasınız allasen
çıtırlıgım mı kaldı 25 yaşındayım da bana derken oğluma almış be kattina

bende farklı değilim sabaha kdar ağrılardan uyuyamıyorum kollarım bacaklarım çok ağrıyo dün de kalçam kopuyodu resmen her kıpırdamamda
benim ağrılarım baya erken başlamıştı. magnezyum ve progestandan sonra çok çok azaldı. bir de yatakta yan yatarken bacaklarımın arasına minder alıyorum. o da çok işe yarıyor. tavsiye ederim.

ohhoooo sende görende 25 değil 125 sancak çıtırlığım mı kalmış dio daha baştan sallamışsın güzelim çıtırız tabi daha bende 25
Valla kendimi 125 ten hallice hissettiğim için mahvetti beni bu uykusuzluk

Güzelmiş nerden aldın cnm
Bende bunu aldım alt açma için ama büyük ihtimal minder gibi kullanıcam çook yumuşak yaa puf puf kıyamam alt açmaya kullanmaya kirlenir falan:))

Benimde ilk gebeligimde seker vardi,diyetisyen ve dahiliyeye gidiyordum.insülinde vurunuyordum.duzenli diyete,insülune ragmen dusmuyordu benim seker.hergun evde ölcum yapiyordum.ilk gebelikte seker varsa diger gebeliklerdede olur diyor doktorlar.malesef kaçış yok.bana yükleme yapilmayacak çünkü evde seker cihazimla ölctüm yüksek çıkınca perinatologda kendi doktorumda yüklemeye gerek yok sekerin yuksek dedi.doktorum direk diyetisyene yönlendirdi.ben cocukla gelemem şimdilik evde yapayim diyeti dedim.1 hafta diyet yapicam son 3 gün sekerimi ölcucem.ona gore dahiliyeye gondercek düsmezse insülin kullanicam.ama büyük ihtimal diyetisyenede baslicam çünkü şekere gore diyet listesi veriyor.gitmek sorun degil hastane uzak bir cocuk var cok zor olacak benim icin.hepsini bir arada nasil yapicam bilmiyorum.ilk gebeligimde esimle şekerimin cikmasina memnun bile kalmistik.saglikli ve duzenli beslendigim icin.ama simdi cocuk var cok zor olacak.

UOTE="ayka777, post: 41238408, member: 588813"]Kizlar konu tetanozsa ben hic yaptirmadim doktora sordum yaptirada bilirsin yaptirmayada dedi hamilelikde asi pek fazla tavsiye etmiyorum dedi kafam karisik[/QUOTE]
Benim doktorum ben yaptirmadim. Yaptirman gerekmiyor, dedi. Aşının icindeki civadan ötürü pek onermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…