evet çok şirinler cnm al birinibaksana kattina ya bunlar çok tatlı Eki Görüntüle 1547761 lı
Ben size taki yastigimi gostermismiydim :)
annem bana ayıcıklıdan almıs
yahu kızlar maşallah çıtırsınız galiba bnm zamanımda yokmuş bunlardan yaş 31 siz kaç yaşındasınız allasenbenim annem de bana ayicikli dan almış
Çok güzel ama buBen size taki yastigimi gostermismiydim :)
yahu kızlar maşallah çıtırsınız galiba bnm zamanımda yokmuş bunlardan yaş 31 siz kaç yaşındasınız allasen
çıtırlıgım mı kaldı 25 yaşındayım da bana derken oğluma almış be kattina
benim ağrılarım baya erken başlamıştı. magnezyum ve progestandan sonra çok çok azaldı. bir de yatakta yan yatarken bacaklarımın arasına minder alıyorum. o da çok işe yarıyor. tavsiye ederim.bende farklı değilim sabaha kdar ağrılardan uyuyamıyorum kollarım bacaklarım çok ağrıyo dün de kalçam kopuyodu resmen her kıpırdamamda
Valla kendimi 125 ten hallice hissettiğim içinohhoooo sende görende 25 değil 125 sancak çıtırlığım mı kalmış diodaha baştan sallamışsın güzelim çıtırız tabi daha bende 25
Bende her ihtimale karşı bir kaç tane kendim takayım anneneler ark yine takarlar idare ederizÇok güzel ama bunerden aldın bende düşündüm de ayy bi de takan olmazsa sadece kıyafet olursa rencide olurum diye düşündüm
Kızımdan dolayı çok aranıza katılamıyorum katılamadığım gibi yetişemiyorum da kızlar. Lütfen soru sorup çıkıyormuşum gibi algılamayın. Dertlerinizi ve mutluluklarınızı yazdığınız yazılardan paylaşıyor yeri geliyor sizinle mutlu oluyor yeri geliyor sizler ve hepimiz için dua ediyorum.
Kızım geçen hafta zatürreden hastanede yattı. Aynı dönemde başlayan öksürüğümüz vardı bendede geçmemişti bugün göğüs hastalıklarına gittim. Film çekilemedi ama dr. muhtemelen zatürre dedi. Antibiyotik kullanıcam maalesef. 144 çıkan 50 lik şeker yüklemem sonucunda bugün 100 lük olanıda yaptırdım. Maalesef ondaki değerler daha yüksek çıktı muhtemelen diyet yapıcam yada insülin iğnesi... Gebelik şekeri çıkan çok okumadım. Kızımda dahiliyeye sevk edilmiştim. 1 hafta açlık tokluk şekerime cihazla evden bakmıştım. Sonuçta diyete karar verilmişti. Hala süreç aynı mı işliyor acaba? Dahiliyeye gitmeden evde ölçümlere başlıyayım .
Güzelmiş nerden aldın cnm
Bende bunu aldım alt açma için ama büyük ihtimal minder gibi kullanıcam çook yumuşak yaa puf puf kıyamam alt açmaya kullanmaya kirlenir falan:))
Sende citirsin canim :) ben 24 :)yahu kızlar maşallah çıtırsınız galiba bnm zamanımda yokmuş bunlardan yaş 31 siz kaç yaşındasınız allasen
kendimi çok yaşlı hissettim valla . ben şurda iki ay sonra 29 olucammSende citirsin canim :) ben 24 :)
çıtırlıgım mı kaldı 25 yaşındayım da bana derken oğluma almış be kattina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?