- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bende de akıntı dışında hiç belirti yok 5+1imKızlar benim gebelik 7+4 bugün. Ama bugüne kadar hiç bulantı vs. Olmadı. Sadece acayip gazım oluyor;( bulantı falan olmadı diye korkuyorum. Benim gibi bulantısız olan var mı?
Ben de aynıyım sürekli dış gebelik kimyasal gebelik belirtilerini okuyup duruyorum 2 gündür ateşim 36.8den 36.1 e düştü çok ağlıyorum çok üzgünümbebişlerin kalplerini bir duysak çok daha rahat olcaz inşallah.
mide bulantısı kadar kötü bir şeyi istiyorsak annelik gerçekten çok fedakarlık gerektiren bişey.
belki bi çoğunuzun ikinci evladı olacak ama ilk anne olacaklarımız on kat daha endişeliyiz
zaman su gibi geçse keşke en azından 3aylık riskli dönem geçse kızlar.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim sat 13 aralık ben de gitmedim dr canımdaha doktora gitmedim.son adet tarihim 16 aralık.netten hesaplattım...siz doktora gittiniz mi?içten amiiin diyorum duanıza..
Merhaba Eylül anneleri.. Ben de nasipse Eylül anne adayıyım. Savha arkadaşımın tavsiyesi ile buldum grubu. 30 aylık deneme sürecimizin sonunda tüp bebek doktorları gezerken (vajinal muayene de dahil) adet olmadım. Kistim var diye ortalıklarda 10 gün dolaştım. Adet gecikmesinin 10. günü testte değerim 14159.00 çıktı veee hamileydimmmm... Dr un hesaplarına göre bugün 6+1 olduk inşallah. Kese ve bebek göründü. Nasipse çarşamba kalp atışaları. Endişe ile karışık çokkk heyecanlıyım. Beni en iyi siz anlarsınız
kızlar ben çok moralsizim özellikle iki gecedir ağlayarak uyuyorum.. gün içerisinde mutsuzum.. eşimle bile aramız tatsız ki normalde çok iyi anlaşırız.. bugün işyerinde bile ağladım.. sorunlar sıkıntılar var ama normalde bu kadar zayıf değilimdir daha güçlü biriyimdir.. hamilelikten mi bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda?? birde yarın doktora gidicem kalp atışları için biraz da onun stresi var galiba.. kötü birşey duymaktan çok korkuyorum.. sürekli başım ağrıyor ve bugün kasıklarım da ağrımaya başladı.. aslında buraya hep güzel şeyler yazmak istiyorum ama niye böyle oluyor bilmiyorum
Hamile oldugunu yeni ogrenen arkdslar hayrli olsun diyeyim. Bn de 6. Haftanin icindym. Yurt disinda oldgm icn 10.haftadan once muayene etmiyor dr lar. Yani 10. Hftaya kdr sadece kndi bildiklrimle yasyorum. Insllh sorunsuz saglikli hamileliklr geciriz hep beraber. Ilk bebegini bklynlr dha bir heyecnlidr. Bzm kismtse ucncu bebgmz olck.dgrleri biri 18 aylik, biri uc yasinda) anne adaylri burdan guzel ve faydali bir cok bilgi ogreniyor. Simdlk herkese sevgiler
Yardimmmmmadetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyormEki Görüntüle 1377906 Eki Görüntüle 1377905
Ben de aynıyım sürekli dış gebelik kimyasal gebelik belirtilerini okuyup duruyorum 2 gündür ateşim 36.8den 36.1 e düştü çok ağlıyorum çok üzgünüm
Adanada değilim ama adanalıyım.bir çok konuda yardımcı olabilirim sana.Adana da olanlar kimler acaba????
Adanada değilim ama adanalıyım.bir çok konuda yardımcı olabilirim sana.[/QU Adana da ilgili bilgili ve hastane olarak da yeterli bir hastane ve doktor seçemedim kaç gündür araştırıyorum ama karar veremedim emel hürriyet ve gül demirtaş üzerine yoğunlaşmıştım ama aklım karıştı ikisi içinde
Canim atese falan takılma git bi kan veer.beninde son adetim 13 aralik ve belki yarın keseyi bile gorebilirim.Ben de aynıyım sürekli dış gebelik kimyasal gebelik belirtilerini okuyup duruyorum 2 gündür ateşim 36.8den 36.1 e düştü çok ağlıyorum çok üzgünüm
Icin rahatlar.atesi düşen de vardır hem
Allah yardimcin olsun canımGünaydın kızlar ben de geçtiğimiz Çarşamba doktora gittim . 6 hafta 1 günlük dedi kalp atışını ekran da gördüm . Ateş Böceği gibi Pîr Pîr yanıp sönüyordu . Çok duygulandım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Kan ve idrar verdim 2 hafta sonra ys randevu verdi . Ben bir önceki hamileliğimde de bebe aspirini içmiştim bunda da başladım . Bu arada eşime söyledim Şiddetle aldırmamı istiyor . Ben de Allah'ın verdiği canı alma Hakkı'na sahip değilim dedim . Maddi manevi destek bekleme benden diyor sanki başkasından peydahladım . Bu arada normalde 3. Çocuğumuz ama 2. Evliliğimiz. Ilk evliliklerden de 1 çocuğumuz var . Yani toplamda şu an evde 3 çocuk var . Eşimin oğlu lise son da . Benim kızım lise hazırlıkta . Ortak çocuk 19 aylık . Maddi durumumuz çok çok iyi Maddiyatı öne sürüyor Allah'tan kork dedim . Sinirlerim bızuk . Herkesten dua istiyorum .
Adana da ilgili bilgili ve hastane olarak da yeterli bir hastane ve doktor seçemedim kaç gündür araştırıyorum ama karar veremedim emel hürriyet ve gül demirtaş üzerine yoğunlaşmıştım ama aklım karıştı ikisi içindeAdanada değilim ama adanalıyım.bir çok konuda yardımcı olabilirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?