2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin hamisler. Yine hem mide bulantisi hem de tatlı isteginin had safhads oldugu bir gunden merhabaa..

[QUOTE="sulexrose, post: 38934892, member: 42062lanlar kimler acaba????[/QUOTE]
Adanada 10 yil yasadim ama Osmaniyeliyim. Su an Osmaniye deyim

Merhaba,
Konuyu kim devir almak ister ? Tablo yapmayacak mısınız ?

O nasıl bir mantıktir ya ne demek aldirmani istiyor. Senin hamile kalmani sağlayan kendisi. Üreme hücrelerine sahip ciksaydi o zaman. Sen sakin ol fevri davranışlarda bulunma sakın. Kavga etme ama tavrını koy. Rabbim yardimcin olsun. Dua edeceğim.

Merhaba kızlar :) Ben de eylül 2015 annesi olacağım Allahın izniyle. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :)

Merhaba kızlar :) Ben de eylül 2015 annesi olacağım Allahın izniyle. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :)

Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin :)

Ben gördüm canım geçen hafta 6+4 de duyduk şükür. Uyku bende de var, ama akşamları erken uyuyorum. Ama gün içinde de hep bi yorgunluk var. Vesvese hepimizde var herhalde:) senin de mi ilk Bebeğin

Kızlar ben dışarı çıkıp yürümek istiyorum ama eşim ve Kızkardeşim tepeme coktuler cikarmiyorlar ya uff Sakinan göze çöp batar diyorum anlamiyorlar. Hamile olunca neden üzerine düşerler ki insanın anlamıyorum Benim Kocam normalde de üzerime duserdi şimdi hat safhaya çıktı napicam bilmiyorum.

Arkadaşlar hamilelikte grip olunca ne yapmak lazım. Geçen gün haberlerde gordum hamile bayan zaturre olmuş ve olmuş .ilaç kullanmak istememiş hastalığı ilerlemiş.

Nekroz canim yalniz degilsin benim tup bebekle oldu elinden gelse benim yerime wcye gidicek adam o sekiliz su icmeye kalkiyorum hemen nereye gidiyosun dur ben getirim.. bi yandan hosuma gidiyo bi yandanda sikinti basiyo

Arkadaşlar hamilelikte grip olunca ne yapmak lazım. Geçen gün haberlerde gordum hamile bayan zaturre olmuş ve olmuş .ilaç kullanmak istememiş hastalığı ilerlemiş.
Şuna bende aynı durumdayım. 4 gündür gribim, ama hiç bir şey kullanamadım;( sadece limon vs. Ama iyileşme çok çok yavaş ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…