- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adanada 10 yil yasadim ama Osmaniyeliyim. Su an Osmaniye deyim[/QUOTE][QUOTE="sulexrose, post: 38934892, member: 42062lanlar kimler acaba????
Günaydın kızlar ben de geçtiğimiz Çarşamba doktora gittim . 6 hafta 1 günlük dedi kalp atışını ekran da gördüm . Ateş Böceği gibi Pîr Pîr yanıp sönüyordu . Çok duygulandım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Kan ve idrar verdim 2 hafta sonra ys randevu verdi . Ben bir önceki hamileliğimde de bebe aspirini içmiştim bunda da başladım . Bu arada eşime söyledim Şiddetle aldırmamı istiyor . Ben de Allah'ın verdiği canı alma Hakkı'na sahip değilim dedim . Maddi manevi destek bekleme benden diyor sanki başkasından peydahladım . Bu arada normalde 3. Çocuğumuz ama 2. Evliliğimiz. Ilk evliliklerden de 1 çocuğumuz var . Yani toplamda şu an evde 3 çocuk var . Eşimin oğlu lise son da . Benim kızım lise hazırlıkta . Ortak çocuk 19 aylık . Maddi durumumuz çok çok iyi Maddiyatı öne sürüyor Allah'tan kork dedim . Sinirlerim bızuk . Herkesten dua istiyorum .
Evde tepinen 18 aylik bir oglan cocugu olmasa ben de hep uyurdumGünaydın kızlar uykuya doymuyorummmmm
Allah gücünü kuvvetini arttırsın canım hem hamilelik hemde dünya tatlısı bir yaramazla işin zor ☺Evde tepinen 18 aylik bir oglan cocugu olmasa ben de hep uyurdum
Büyük iihtimalle hamilesin canım hastaneye gidip beta baktır orada çıkarHayırlı olsun canım benimde testim silik fotosunu koyuyorum senin ne koyulukta silikEki Görüntüle 1379025 soldaki4 gün önce sağdaki2 gün önceki testim
Merhaba kızlar :) Ben de eylül 2015 annesi olacağım Allahın izniyle. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :)
Ay sevindim biliyor musun senin de bulantı yaşamadığınabennnnnn :)
Ben gördüm canım geçen hafta 6+4 de duyduk şükür. Uyku bende de var, ama akşamları erken uyuyorum. Ama gün içinde de hep bi yorgunluk var. Vesvese hepimizde var herhalde:) senin de mi ilk BebeğinCanım biz de 6+3 üz. Tam seninle aynı problemi yazmak için girdim buraya ki senin yazını okudum. Sadece çok uykum var. Ama normal bir uyku değil. Olur olmaz yerlerde sızıp kalıyorum. Hastanede sıra beklerken mesela Korkuyorum ya... Türk filmlerindeki gibi midem bulanacaktı belki bayılacaktım. Ama yok Hiç belirti yok. Umarım çarşamba görürüz kalp atışını. Sen gördün mü? Ben vesvese yapıyorum..
Aminn inşallah hepimize :)Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin :)
Şuna bende aynı durumdayım. 4 gündür gribim, ama hiç bir şey kullanamadım;( sadece limon vs. Ama iyileşme çok çok yavaş ne yapacağımı bilemiyorumArkadaşlar hamilelikte grip olunca ne yapmak lazım. Geçen gün haberlerde gordum hamile bayan zaturre olmuş ve olmuş .ilaç kullanmak istememiş hastalığı ilerlemiş.