2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
anladim canim ben de ogrendigimde hemen basladim...insallah sifasini buluruz...ben surekli gobekten yapiyorum peki sen?
Bende göbekten yapıyorum.göbek değilimin solu daha rahat oluyor.sağ nedense acıyor.göbekli oluşumun ilk defa faydasını gördüm :) ilk Başlarda ellerim titriyodu şimdi çok rahatım .siz daha önceki gebeliklerinizde kullandınız mi?iki düşüğünüz var galiba yanlış göremediysem

Evet markette satılan.pastörize evet ama sonuçta Çiğ süt olması Kafamı karıştırdı benimde,bilemedim
Önrmli olan içindeki mikropların ölmüş olması. Bu mikroplar zaten düşüğe sebep olur.çok içine sinmezse bi taşım kaynatıp sıcak sıcak için :)

hayir 2 gebeligimde kullanmadim o zaman bilmiyordum pihtilasma oldugunu...en etkilisi gobekten oldugunu soyledi...ben ilk baslarda daha rahat yapiyordum elim gittikce agirlasti zorlaniyorum yaparken...insallah gebeligimizde ignelerin etkisi olur...

Çok enteresan birsey oldu sabahtan aksama kadar sancı çektim sürekli kasiklarimda berbat bir batma hissi ile akşamı ettim sonra eşim işten geldi kucağına yattım yatar yatmaz sancı geçti eşime dedim ki bebeğimiz seni çok fazla sevecek sanırım sabahtan beri geçmeyen sanci pat diye durdu dedim eşim de annesi sevsin yeter deyince bende evladin sevmesin mi yani dedim. Kalkmış diyor ki o sevmek zorunda babasıyım diyo sizle paylaşmak istedim garip duygular bunlar

hayir 2 gebeligimde kullanmadim o zaman bilmiyordum pihtilasma oldugunu...en etkilisi gobekten oldugunu soyledi...ben ilk baslarda daha rahat yapiyordum elim gittikce agirlasti zorlaniyorum yaparken...insallah gebeligimizde ignelerin etkisi olur...
Inşallah canım Rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi çok tedirgin oluyorum elimde değil.ilaçlarıöızı kullanıp dua etmekten başka çaremiz yok canım.ama genelde bu ilaçları kullananlar fayda görmüşler .görmeyende var ama daha az canım.inşallah Şanslı gruptayızdır canım

Kızlar ben günlük pastörize süt içiyorum hergün.arkadaşım bugün dedi o sütler Çiğ oluyor içilmez düşük yapar vs vs korkuttu biraz beni.siz nasıl sütleri tüketiyorsunuz?

canım ben ilk öğrendiğim günden bu yana pastorize kullanıyorum. Dr'umada sordum en iyisi pastorize dedi. İçini ferah tut canım

Önrmli olan içindeki mikropların ölmüş olması. Bu mikroplar zaten düşüğe sebep olur.çok içine sinmezse bi taşım kaynatıp sıcak sıcak için :)
Teşekkürler içim rahatladım aynen devam o zaman:)
canım ben ilk öğrendiğim günden bu yana pastorize kullanıyorum. Dr'umada sordum en iyisi pastorize dedi. İçini ferah tut canım
Iyi canmya gerçekten rahatladım,inş sıkıntısız bir dönem geçirelim insan bu dönemde herşeyi kafaya takmaya başlıyor:)

aynen dört gözle tatili bekliyorum..dün nöbette çok üşümüştüm galiba bugün böyle olmasının sebebi o.son 3 ayda nöbetten düşülmesi çok anlamsız bence ilk üç ayda da tutulmamalı bak ya konuyu nereye taşıdım..bir dokun bin ah işit:) geçmiş olsun sana da canım.dikkat et.

bebişlerin kalplerini bir duysak çok daha rahat olcaz inşallah.
mide bulantısı kadar kötü bir şeyi istiyorsak annelik gerçekten çok fedakarlık gerektiren bişey.
belki bi çoğunuzun ikinci evladı olacak ama ilk anne olacaklarımız on kat daha endişeliyiz
zaman su gibi geçse keşke en azından 3aylık riskli dönem geçse kızlar.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhabalar bende Eylül annesi olucam inş.1hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve şok olduk daga evleneli 4ay oldu ve hamileyim eşimle biraz üzüldük beklemeden olduğu için.sonra sevindik herseyde bi hayır vardır Rabbim verdiyse ne mutlu Allah herkese versin isteyenlere.bugün bulanti ve kusmam başladı diğer günler kasık ağrısı halsizlik ve uyku problemim vardı şimdilik böle bi hamilelik geçiyorum .

Hayırlı olsun .nasip böyleymiş Allah sağlıyla kucağınıza almayı nasip etsin

canım ne testiymiş bu bende mi aç gitsem . haftaya kalp atışı için randevum var bi doktoru arayıp sorayım
Cnm kan ve idrar testi yapildi ama neden yapildi bilmiyorumama280 tl tuttune bu dedim kendi kendime bilseudim yaptirmazdim neyse ozel sigorta %80 karsiladi 58 tl odedim

Kızlar ben özel hastahaneye gidiyorum. Doktor bir sürü tahlil istedi. Tahlil için 5 tüp falan kan aldılar. Ve hiç tahlil parası ödemedim. Sizden neden para alıyorlar?

umarim oyledir canim...daha once 2 dusuk yaptim risk biraz daha fazla oluyor...ama sukur kalp atisini duydum...
Bende 3 düşük yaptım ondan anlayabiliyorum seni insanda sızı bile olsa hemen aklına diğer yaşananlar geliyor

Günaydın kızlar ben de geçtiğimiz Çarşamba doktora gittim . 6 hafta 1 günlük dedi kalp atışını ekran da gördüm . Ateş Böceği gibi Pîr Pîr yanıp sönüyordu . Çok duygulandım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Kan ve idrar verdim 2 hafta sonra ys randevu verdi . Ben bir önceki hamileliğimde de bebe aspirini içmiştim bunda da başladım . Bu arada eşime söyledim Şiddetle aldırmamı istiyor . Ben de Allah'ın verdiği canı alma Hakkı'na sahip değilim dedim . Maddi manevi destek bekleme benden diyor sanki başkasından peydahladım . Bu arada normalde 3. Çocuğumuz ama 2. Evliliğimiz. Ilk evliliklerden de 1 çocuğumuz var . Yani toplamda şu an evde 3 çocuk var . Eşimin oğlu lise son da . Benim kızım lise hazırlıkta . Ortak çocuk 19 aylık . Maddi durumumuz çok çok iyi Maddiyatı öne sürüyor Allah'tan kork dedim . Sinirlerim bızuk . Herkesten dua istiyorum .

Günaydın bugün 5+1im ateşim hep 36.8 sabitti dün 36.1 bugün 36.5 çıktı hiç hcg ölçtürmedim 27 ocakta randevum çok endişeliyim ateşim neden düşmüştür sizin ateşleriniz kaç

Hayırlı olsun canım benimde testim silik fotosunu koyuyorum senin ne koyulukta silik soldaki4 gün önce sağdaki2 gün önceki testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…