- 28 Ekim 2011
- 235
- 104
- 323
Bende göbekten yapıyorum.göbek değilimin solu daha rahat oluyor.sağ nedense acıyor.göbekli oluşumun ilk defa faydasını gördüm :) ilk Başlarda ellerim titriyodu şimdi çok rahatım .siz daha önceki gebeliklerinizde kullandınız mi?iki düşüğünüz var galiba yanlış göremediysemanladim canim ben de ogrendigimde hemen basladim...insallah sifasini buluruz...ben surekli gobekten yapiyorum peki sen?
Önrmli olan içindeki mikropların ölmüş olması. Bu mikroplar zaten düşüğe sebep olur.çok içine sinmezse bi taşım kaynatıp sıcak sıcak için :)Evet markette satılan.pastörize evet ama sonuçta Çiğ süt olması Kafamı karıştırdı benimde,bilemedim
hayir 2 gebeligimde kullanmadim o zaman bilmiyordum pihtilasma oldugunu...en etkilisi gobekten oldugunu soyledi...ben ilk baslarda daha rahat yapiyordum elim gittikce agirlasti zorlaniyorum yaparken...insallah gebeligimizde ignelerin etkisi olur...Bende göbekten yapıyorum.göbek değilimin solu daha rahat oluyor.sağ nedense acıyor.göbekli oluşumun ilk defa faydasını gördüm :) ilk Başlarda ellerim titriyodu şimdi çok rahatım .siz daha önceki gebeliklerinizde kullandınız mi?iki düşüğünüz var galiba yanlış göremediysem
aynı duygulardayım canım.çok iyi niyetli ve çok tatlı bi insansın.allah herşeyi gönlüne göre versin seni hiç darda koymasın arkadaşım..
Inşallah canım Rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi çok tedirgin oluyorum elimde değil.ilaçlarıöızı kullanıp dua etmekten başka çaremiz yok canım.ama genelde bu ilaçları kullananlar fayda görmüşler .görmeyende var ama daha az canım.inşallah Şanslı gruptayızdır canımhayir 2 gebeligimde kullanmadim o zaman bilmiyordum pihtilasma oldugunu...en etkilisi gobekten oldugunu soyledi...ben ilk baslarda daha rahat yapiyordum elim gittikce agirlasti zorlaniyorum yaparken...insallah gebeligimizde ignelerin etkisi olur...
Kızlar ben günlük pastörize süt içiyorum hergün.arkadaşım bugün dedi o sütler Çiğ oluyor içilmez düşük yapar vs vs korkuttu biraz beni.siz nasıl sütleri tüketiyorsunuz?
Teşekkürler içim rahatladım aynen devam o zaman:)Önrmli olan içindeki mikropların ölmüş olması. Bu mikroplar zaten düşüğe sebep olur.çok içine sinmezse bi taşım kaynatıp sıcak sıcak için :)
Iyi canmya gerçekten rahatladım,inş sıkıntısız bir dönem geçirelim insan bu dönemde herşeyi kafaya takmaya başlıyor:)canım ben ilk öğrendiğim günden bu yana pastorize kullanıyorum. Dr'umada sordum en iyisi pastorize dedi. İçini ferah tut canım
aynen dört gözle tatili bekliyorum..dün nöbette çok üşümüştüm galiba bugün böyle olmasının sebebi o.son 3 ayda nöbetten düşülmesi çok anlamsız bence ilk üç ayda da tutulmamalısorma canim benim de bugun karnimda agri oluyor girip cikiyor ama sanirim rahim genisleme asamasinda...gecen dr.a gittigimde dr. bunlarin olabilecegini soylemisti...ya kendimi dinlemek isyemiyorum ama bir turlu olmuyor...neyse ki tatile 1 hafta kaldi dinleniriz artik...
Hayırlı olsun .nasip böyleymiş Allah sağlıyla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar bende Eylül annesi olucam inş.1hafta önce öğrendim hamile olduğumu ve şok olduk daga evleneli 4ay oldu ve hamileyim eşimle biraz üzüldük beklemeden olduğu için.sonra sevindik herseyde bi hayır vardır Rabbim verdiyse ne mutlu Allah herkese versin isteyenlere.bugün bulanti ve kusmam başladı diğer günler kasık ağrısı halsizlik ve uyku problemim vardı şimdilik böle bi hamilelik geçiyorum .
Cnm kan ve idrar testi yapildi ama neden yapildi bilmiyorumcanım ne testiymiş bu bende mi aç gitsem . haftaya kalp atışı için randevum var bi doktoru arayıp sorayım
Bende 3 düşük yaptım ondan anlayabiliyorum seni insanda sızı bile olsa hemen aklına diğer yaşananlar geliyorumarim oyledir canim...daha once 2 dusuk yaptim risk biraz daha fazla oluyor...ama sukur kalp atisini duydum...
Canım bende clexane 0.4 lük ve coraspin kullanıyorum mide bulantım yok şimdilik çok şükürbenim mutasyonum 1298 heterozigot ben de clexan 0.4 luk ve coraspin kullaniyorum....bu igneler sizde mide bulantisi yapiyor mu canim...
Bendede akıntı çok 5+im normal sanırım canımKızlar hızınıza yetişilmiyor yahu :) ya ben size sorim dedim çok akıntım var beyaz kokusuz sürekli günde nerdeyse 10 seefer günlük ped değiştiriyorum. Normal mi yaaa.
Hayırlı olsun canım benimde testim silik fotosunu koyuyorum senin ne koyulukta silikMerhaba bende kısmetse 23 eylül de anne olacağım sat 17 aralık 15 ocak da idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen beta baktırdım 551.4 bugün de muayeneye gittim belki görebilirim diye ama vajinal ultrason dahil gözükmedi beta 980 olmuş heyecanla 21 ocağı bekliyorum tekrar ultrasonla bakılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?