- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim mutasyonum 1298 heterozigot ben de clexan 0.4 luk ve coraspin kullaniyorum....bu igneler sizde mide bulantisi yapiyor mu canim...Oooo sizin doz yüksekmiş .evet canım bende kullanıyorum.0,4 lük clexane ve coraspin kullanıyorum canım.internetten araştırıyorum herkesin homozigot Heterozigot gibi sonuçları var brnim faktör 5 yüksek çıktı .doktorum pıhtılaşma dedi.brn boş gebelik geçirmiştim .
insallah 3 ayi atlatiriz sonrasi cabuk gecer Allahin izniyle....Ya bende öyleyim ya. Korku var bi üç aylık olsa rahatlicam biraz daha. Allah nasip etsin hepimize
umarim oyledir canim...daha once 2 dusuk yaptim risk biraz daha fazla oluyor...ama sukur kalp atisini duydum...Bendede aynı ağrı var hatta geçen hafta aradım perşembe günüde kontrole gitmiştim sordum normal dedi bebek büyüdüğü için rahim onu kabul etmek istenmiyor önce sonra alisiyor dedi bende çok korkmuştum ama seninkide aynı olabilir ama tabiki düşük riskin yoksa
gozun aydin canim haklisin tarifi mumkun olmayan hisler...masallah minnaklarimiza:)Herkese merhaba :) kizlar cok sukur bugun minigimin kalp atislarini duydum :) muhtesem bi duygu...darisi henuz duyamayan arkadaslara.ayrica Sidelya2011 sana sonsuz tesekkurler sayende harika bi doktorum var artik.:)
Aminnn... İnşallah duyarız. Endişeli ve çokkkk heyecanlıyım.Tesekkur ederim.ultrasonda doktor goruyor ve sesi disari vererek sana dinletiyor.bi an once duyarsin insallah :)
AYYY.. Rabbim bebeğini de seni de korusun. maşallah size... Canım Rabbim "ol" deyince boşmuş tedavi falan. Tabi o esnada için rahat olmuyor ama.. Bak senin bebişin de benimki de aniden geliverdiler
O da zormuş. Bizde de korku hali işte. Acaba bebeğe bir şey mi oldu? Kese mi boş? Kalbi ya atmazsa.. Sürekli bulantının şart olmadığına dair doktor yazıları ve videoları takipleri.. Rabbim hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin artık. Sizlere de kolaylık versin canım.Evet canim Rabbim tum anneleri ve miniklerini korusun. Aman bulanti istemeyin canim. Normal bi usutme gibi degil. Ogurunce gecmiyo. Miden surekli yaniyor yatasin geliyor halsizlikten. Bide sucluluk duygusu. Tam bu donem ceviz sut peyni balik yiyeyim diyordum hepsinden tiksindim su bile zor iciyorum. Mutfaga adim atamiyorum. Dua edin de bizlerinde gecsin bulantisi agrisi
Sagol canim tesekkur ederim :) yaklasik 2_3 saattir ara ara inanilmaz bi agri oluyor genital bolgede.normal midir ? Simdiye kadar olmamisti hic.minnaklar buyudugu icindir deyip avutuyorum kendimi :) insallah oyledir.gozun aydin canim haklisin tarifi mumkun olmayan hisler...masallah minnaklarimiza:)
Ay ayni seyler bende de var ve lavobaya gidiyorum sonra yatiyorum yanma gibi bisey oluyo bide nie oluo ki kizimda hic bole bisey olmamistiSagol canim tesekkur ederim :) yaklasik 2_3 saattir ara ara inanilmaz bi agri oluyor genital bolgede.normal midir ? Simdiye kadar olmamisti hic.minnaklar buyudugu icindir deyip avutuyorum kendimi :) insallah oyledir.
Herkese merhaba :) kizlar cok sukur bugun minigimin kalp atislarini duydum :) muhtesem bi duygu...darisi henuz duyamayan arkadaslara.ayrica Sidelya2011 sana sonsuz tesekkurler sayende harika bi doktorum var artik.:)
canim umarim 12.haftaya kadar olan riskli donemleri hayirlisi ile atlatiriz...cok korkuyorum....
sorma canim benim de bugun karnimda agri oluyor girip cikiyor ama sanirim rahim genisleme asamasinda...gecen dr.a gittigimde dr. bunlarin olabilecegini soylemisti...ya kendimi dinlemek isyemiyorum ama bir turlu olmuyor...neyse ki tatile 1 hafta kaldi dinleniriz artik...Sagol canim tesekkur ederim :) yaklasik 2_3 saattir ara ara inanilmaz bi agri oluyor genital bolgede.normal midir ? Simdiye kadar olmamisti hic.minnaklar buyudugu icindir deyip avutuyorum kendimi :) insallah oyledir.
aynı duygulardayım canım.çok iyi niyetli ve çok tatlı bi insansın.allah herşeyi gönlüne göre versin seni hiç darda koymasın arkadaşım..estfrllah canım asıl ben tşk ederim bana güvenip önerdiğim dr a gittiğin için. ve bir o kadar da mutluyum dr dan memnun kaldığın ve bu sitede senin gibi güzel kalpli arkadaşla yol arkadaşı olduğum için
Canım mide bulantım var ama hamilelikten mi ilaçlardan mi bilmiyorum.hamilelikten diye düşünüyorum çünkü ilk hafta bu kadar değil dı bulantım.brn gebeliğimi öğrendiğim andan beri kullanıyorum ilaçları.benim mutasyonum 1298 heterozigot ben de clexan 0.4 luk ve coraspin kullaniyorum....bu igneler sizde mide bulantisi yapiyor mu canim...
anladim canim ben de ogrendigimde hemen basladim...insallah sifasini buluruz...ben surekli gobekten yapiyorum peki sen?Canım mide bulantım var ama hamilelikten mi ilaçlardan mi bilmiyorum.hamilelikten diye düşünüyorum çünkü ilk hafta bu kadar değil dı bulantım.brn gebeliğimi öğrendiğim andan beri kullanıyorum ilaçları.
Markette satılan günlük süt değil mi? Bi sorun olmaz adi üzerinde pastörize .pastörize olmasa sorun olurdu.Kızlar ben günlük pastörize süt içiyorum hergün.arkadaşım bugün dedi o sütler Çiğ oluyor içilmez düşük yapar vs vs korkuttu biraz beni.siz nasıl sütleri tüketiyorsunuz?
Evet markette satılan.pastörize evet ama sonuçta Çiğ süt olması Kafamı karıştırdı benimde,bilemedimMarkette satılan günlük süt değil mi? Bi sorun olmaz adi üzerinde pastörize .pastörize olmasa sorun olurdu.