• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba,
Konuyu kim devir almak ister ? Tablo yapmayacak mısınız ?
Siz açmışsınız ama gebe değil misiniz? Ben tablo yapmak isterim, devralmak isterim ama tabloyu beceremiyorum:(

Günaydın kızlar ben de geçtiğimiz Çarşamba doktora gittim . 6 hafta 1 günlük dedi kalp atışını ekran da gördüm . Ateş Böceği gibi Pîr Pîr yanıp sönüyordu . Çok duygulandım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Kan ve idrar verdim 2 hafta sonra ys randevu verdi . Ben bir önceki hamileliğimde de bebe aspirini içmiştim bunda da başladım . Bu arada eşime söyledim Şiddetle aldırmamı istiyor . Ben de Allah'ın verdiği canı alma Hakkı'na sahip değilim dedim . Maddi manevi destek bekleme benden diyor sanki başkasından peydahladım . Bu arada normalde 3. Çocuğumuz ama 2. Evliliğimiz. Ilk evliliklerden de 1 çocuğumuz var . Yani toplamda şu an evde 3 çocuk var . Eşimin oğlu lise son da . Benim kızım lise hazırlıkta . Ortak çocuk 19 aylık . Maddi durumumuz çok çok iyi Maddiyatı öne sürüyor Allah'tan kork dedim . Sinirlerim bızuk . Herkesten dua istiyorum .
ay kıyamam ya baya insafsız mış eşinde yani e ortak çocuk 2 olucaksa neyini aldırıcan bakma sen ona yüzünü görünce senden çok sever şimdi öfke ile hareket ediyor sen alttan al yoksa hormonlarla daha harap olursun güzelim. Allah yardımcın olsun ama sakın aldırma ne olur maddi durumunuzda iyimiş...

Günaydın bugün 5+1im ateşim hep 36.8 sabitti dün 36.1 bugün 36.5 çıktı hiç hcg ölçtürmedim 27 ocakta randevum çok endişeliyim ateşim neden düşmüştür sizin ateşleriniz kaç
hayla ateş ölçüp neden kendini strese sokuyorsun ki bende ateş ölçtüm gebe kaldığım ay öğrenir öğrenmezde bıraktım ölçmeyi sırf kafamı bulandırmamak için bırak tadını çıkar bebişinin...

Şuna bende aynı durumdayım. 4 gündür gribim, ama hiç bir şey kullanamadım;( sadece limon vs. Ama iyileşme çok çok yavaş:( ne yapacağımı bilemiyorum:(
Aynen ben ıhlamur içtim bol bol dinleniyorum bi de. İlaç da kullanmak istemiyorum ama haberlerde duyduğumda uzuldm bayanın durumuna. Napcaz ya

Nekroz canim yalniz degilsin benim tup bebekle oldu elinden gelse benim yerime wcye gidicek adam o sekiliz:KK48: su icmeye kalkiyorum hemen nereye gidiyosun dur ben getirim.. bi yandan hosuma gidiyo bi yandanda sikinti basiyo

Bizim normal oldu tüp bebek değil. Bir de tüp bebek olsa nolurdu düşünmek bile istemiyorum açıkçası. Istedigimi yapamayinca sıkıntı basıyor bana. Of of. Napicaz bilmiyorum ya :/

Merhaba,
Konuyu kim devir almak ister ? Tablo yapmayacak mısınız ?
yapıcaz tabi de tam bu gelenler gelsin diye bekledik aslında...
tablodan anlayan arkadaşlar devir alabilirsiniz kimse anlamıyorsa normal bi çizelge yaparız ozman banada devredebilirsiniz...

bugün 6+0 olduk sanırım, bulantılar sabah öğürmeleri geldi hemen.. ama bi yandan da sanki kurt gibi açım canım bişeyler çekip duruyor.. öğlen çok acıkmayayım diye evden süt getirdim, bu hamileliğimde inşallah nasılsa hamileyim diye abanmıcam yemeklere : )

Siz açmışsınız ama gebe değil misiniz? Ben tablo yapmak isterim, devralmak isterim ama tabloyu beceremiyorum:KK43:

tablodan anlayan arkadaşlar devir alabilirsiniz kimse anlamıyorsa normal bi çizelge yaparız ozman banada devredebilirsiniz...

Tablodan anlayan biri varsa lütfen bana mesaj atsın konuyu devredeyim ...

Bekleyelim 1-2 gün daha

bugün 6+0 olduk sanırım, bulantılar sabah öğürmeleri geldi hemen.. ama bi yandan da sanki kurt gibi açım canım bişeyler çekip duruyor.. öğlen çok acıkmayayım diye evden süt getirdim, bu hamileliğimde inşallah nasılsa hamileyim diye abanmıcam yemeklere : )

Bende çok oburlastim ya kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye :( Ne bulursam yiyorum. Iyi ki hamile kalmadan 10 kilo vermisim. Yoksa ne yapardım bilmiyorum. Diyetisyene gideceğim. Hamilelik için kilo aldirmayan ama bebeği gerektiği şekilde besleyebilecegim bir program versin. Yoksa gidişat kötü. Bir de çalışıyorum insan içine nasıl çıkarım o kilolar ile bilemiyorum...

Tablodan anlayan biri varsa lütfen bana mesaj atsın konuyu devredeyim ...

Bekleyelim 1-2 gün daha

Tabloyu excel veya word de yapıyorsanız ben yapabilirim. Sıkıntı değil. Ama site üzerinden yapılan bir tablodan bahsediyorsaniz o konuda bir bilgim yok maalesef.

merhabalar hanımlar 5+3 hamileyim bende kısmetse eylül annesi olacağım yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim keseyi karından görebilir miyiz acaba ? sizler ne zaman gördünüz ?

Ben de aynıyım sürekli dış gebelik kimyasal gebelik belirtilerini okuyup duruyorum 2 gündür ateşim 36.8den 36.1 e düştü çok ağlıyorum çok üzgünüm

atesını neden olcuyorsun neden uzgunsun atese takılmasana ben bazen cok usuyorum tıtrıyorum soguktan sıcak oldugu halde bazen bunalıyorum sıcaktan vucut ısın hep aynımı kalmalıkı sıtrese gırme bosuna kendınıde dınleme

Bende çok oburlastim ya kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye :KK43: Ne bulursam yiyorum. Iyi ki hamile kalmadan 10 kilo vermisim. Yoksa ne yapardım bilmiyorum. Diyetisyene gideceğim. Hamilelik için kilo aldirmayan ama bebeği gerektiği şekilde besleyebilecegim bir program versin. Yoksa gidişat kötü. Bir de çalışıyorum insan içine nasıl çıkarım o kilolar ile bilemiyorum...

ben oğlumda 15 kilo aldım, 10 u doğum sonrası gitti, 5 i yapıştı kaldı.. zaten 5-6 kilo da fazlam vardı oldu mu 10 kilo fazla: ) sezeryan olmasam ve süt verirken dikkat etsem giderdi ama etmedim, gözüm dönüyordu emzirirken.. sonra işe başladıktan sonra güzel bi diyetle 11 kilo verdim.. bu sefer daha düşük kilo başladım, hedefim 10 u geçmemek.. 13.haftayı atlattıktan sonra bolca hareket yüzme inşallah.. bi de hedefim normal doğum yapmak o yüzden açılma vs olması için hareketli olmam gerek..

merhabalar hanımlar 5+3 hamileyim bende kısmetse eylül annesi olacağım yarın ilk doktor kontrolüne gideceğim keseyi karından görebilir miyiz acaba ? sizler ne zaman gördünüz ?

kişiden kişiye değişiyor canım, keseyi büyük ihtimal görürsün ama kalp atışları için 2 hafta sonrası için tekrar çağırır muhtemelen..
ben daha gitmedim 2 gün sonra gideceğim bakalım..

ben oğlumda 15 kilo aldım, 10 u doğum sonrası gitti, 5 i yapıştı kaldı.. zaten 5-6 kilo da fazlam vardı oldu mu 10 kilo fazla: ) sezeryan olmasam ve süt verirken dikkat etsem giderdi ama etmedim, gözüm dönüyordu emzirirken.. sonra işe başladıktan sonra güzel bi diyetle 11 kilo verdim.. bu sefer daha düşük kilo başladım, hedefim 10 u geçmemek.. 13.haftayı atlattıktan sonra bolca hareket yüzme inşallah.. bi de hedefim normal doğum yapmak o yüzden açılma vs olması için hareketli olmam gerek..

Ben epilepsili oldugum icin normal doğum yapamayacagim zaten. Mutlak surette sezaryen olacak. Aslında normal doğum yapmak isterdim. Lakin kısmet değilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

kişiden kişiye değişiyor canım, keseyi büyük ihtimal görürsün ama kalp atışları için 2 hafta sonrası için tekrar çağırır muhtemelen..
ben daha gitmedim 2 gün sonra gideceğim bakalım..
sen de mi ilk kontrole gideceksin ? ben erken olursa gözükmez diyerek erteledim doktor kontrolünü ama bir yandan da merakta kaldım ne durumdayım diye.. inşallah keseyi görebiliriz

Ben kesesi tam 5+3 te karindan gördüm. Inşallah sen de hayirlisiyla görürsün...

Ben kesesi tam 5+3 te karindan gördüm. Inşallah sen de hayirlisiyla görürsün...
inş. canım ilk kontrol olduğu için heyecanlı ve tedirginim sadece keseyi mi gördün yoksa kesede bebeği de görebildin mi

ben biliyorum tablo yapmayı site üzerinden yapabilirim ama işte korkularım bi geçsin ondan sonra devralabilirim.

[TR]
[TD]wakeup[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

Son düzenleme:
Back