Keseyi gorduk bir problem yok:)satim 23 kasimgözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım.. demek ki bizim hesaplarda tutmayabilirkeseyi gördü mü doktor ?? bide sat ne zamandı yazar mısın ?? şuan herkesin merak ettiği şey keseyi görebilecek miyiz ? meraklı hamişler grubu
Çok sevindim darısı başımıza inşallah, benim 25 kasım inşallah görürüm o zaman, ayy çok heyecan yaptımKeseyi gorduk bir problem yok:)satim 23 kasim
kızlarrrrrrrr :) biliyorsunuz benim sat 27 kasım. keseyi gördük :) 9.6 mm olmuş. resim de yükledim sizin için. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem :)
sakın öyle birşey yapma nolur bu forumda bebek sahibi olabilmek için ne çabalar gösteren ne kadar dua eden hanımlar var.. karnındaki bebişe haksızlık, hepsi bir arada büyür giderler ne güzel.. peş peşe doğum yapıp ikiz gibi büyüten çok anne var. kaldı ki oğlunuz ve büyük kızınız kendini kurtarmış özel bakıma ihtiyacı olan sadece bir çocuğunuz var.. inşallah doğru olan kararı verirsiniz...Merhaba güzel annişler . Ben de Allah nasip ederse Eylül annesi olacağım . Biraz sıkıntıdayım çünkü 18 aylık bir kızım var daha çok küçük . 15 yaşında da bir kızım bar . Eşimin ilk evliliğinden de 18 yaşında bir oğlumuz var . Yani bu 4. Çocuk ve sürpriz bebek . Eşime söyleyemedim daha kızlar . Aldır der diye korkuyorum . Dua edin ne olut .
süper bi haber çok sevindim canım valla heyecanım arttı okuyunca :) 10 gün çabucak geçsin inşallah :)
korkma cnm bende ecopirin hariç hepsini kullanıyorum dr ona göre ayarlar kendini progestan çok iyi bi ilaç zaten ama 7 ci haftada üstten rahat rahat görünür minişler.Günaydın kızlar ne güzel haberler alıyoruz inşallah hepimiz en kısa zamanda keseyi görür kalp atışını duyarız.benm düşük tehlikem var progestan, folik ve ecopirin kullanıyorum alttan tehlikeli olabilir diye korkuyorum o nedenle biraz daha bekleyip doktora gideceğim
aaa ne güzel bi haber darısı inş. bize...Keseyi gorduk bir problem yok:)satim 23 kasim
bizim satlar aynı aslında dün bakabilirdi ama yeni yıl kutlaması yapmışlar hastanede bizde geç gitmiştik haliyle geç olunca bakmadı önemli değil gerçi haftasonuna ne kaldı şurda :)kızlarrrrrrrr :) biliyorsunuz benim sat 27 kasım. keseyi gördük :) 9.6 mm olmuş. resim de yükledim sizin için. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem :)
hayırlı olsun öncelikle ozman bi kaç hafta söyleme bence sonrada istesede aldıramaz zaten...Merhaba güzel annişler . Ben de Allah nasip ederse Eylül annesi olacağım . Biraz sıkıntıdayım çünkü 18 aylık bir kızım var daha çok küçük . 15 yaşında da bir kızım bar . Eşimin ilk evliliğinden de 18 yaşında bir oğlumuz var . Yani bu 4. Çocuk ve sürpriz bebek . Eşime söyleyemedim daha kızlar . Aldır der diye korkuyorum . Dua edin ne olut .
Canim hayirli olsun rabbim bizede nasip etsin adet tarihlerimiz ayni benimkide 27 kasum :) bende carsambayi bekliyorum belki kalp atisini bile duyabilirim.canım ne zaman ogrenmistin hamileligini ben adet gunumde test yaptim cikti.kızlarrrrrrrr :) biliyorsunuz benim sat 27 kasım. keseyi gördük :) 9.6 mm olmuş. resim de yükledim sizin için. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem :)
canım hayırlı olsun 10 günde çabucak geçsin inşallah.benimde dondurulmuşlarla tüp bebek denemem internetten hesaplayınca senin gibi 3 eylül çıkıyor doğum tarihi.bende cuma günü gidicem inşallah bizde görürüz kesemizi.bu arada doktorum altan mı baktı yoksa göbektenmikızlarrrrrrrr :) biliyorsunuz benim sat 27 kasım. keseyi gördük :) 9.6 mm olmuş. resim de yükledim sizin için. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem :)
cok cokkk sevindim insallah bizde görürüzz:))kızlarrrrrrrr :) biliyorsunuz benim sat 27 kasım. keseyi gördük :) 9.6 mm olmuş. resim de yükledim sizin için. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem :)
Bızım Sat aynı ayy benımkı kaç mm acabaaaMerhaba arkadaşlar bende bir hafta oldu hamislimi ogrenelii bugün keseyi gördük tam 5 haftalıkmisiz 5+0 dedi doktor sat 26 Kasım kese 6.6 mm ölçüldü 16 ocakta kalp atış için gidicem allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsn inşallah hepimize sağlıklı bir gebelik diliyorum
Sen ne zaman gidiceksin canim ins buyumustur ismin baya uzunmus ofpuf desem olurmu :)Bızım Sat aynı ayy benımkı kaç mm acabaaa
Ay kucucukler ya kocaman olucaklar insallah :) dikkat et kendine bol bol yat :)SAğol canım inş. Bebişlerimize birşey olmaz buğün kahvaerngi lekeler gelince korktum doktora gittim doktor karından baktı ve keseyi gördük progestan iğne verdi bebişim 7 milim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?