• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay kucucukler ya kocaman olucaklar insallah :) dikkat et kendine bol bol yat :)
Tşk ederim inşalla Allah sağsalim bebişlerimize kavuşturur inş. Doktor iş filan yok artık wc banyo hariç kalkmak yok dedi. Ben çok tez canlıyım nasıl yatıcam bilmiyorum dayanamıyorum bazen farketmeden bakmışım ki ayaktayım bi yolunu bulucaz artık

korkma cnm bende ecopirin hariç hepsini kullanıyorum dr ona göre ayarlar kendini progestan çok iyi bi ilaç zaten ama 7 ci haftada üstten rahat rahat görünür minişler.

aaa ne güzel bi haber darısı inş. bize...

bizim satlar aynı aslında dün bakabilirdi ama yeni yıl kutlaması yapmışlar hastanede bizde geç gitmiştik haliyle geç olunca bakmadı önemli değil gerçi haftasonuna ne kaldı şurda :)
yalnız çok güzel keseniz yaaa maş. :)

çookkkk tşk ederim :) sizlerinde resimlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım ☺️

Canim hayirli olsun rabbim bizede nasip etsin adet tarihlerimiz ayni benimkide 27 kasum :) bende carsambayi bekliyorum belki kalp atisini bile duyabilirim.canım ne zaman ogrenmistin hamileligini ben adet gunumde test yaptim cikti.

çok tşk ederim cnm :) adetim 2 gün geçtikten sonra öğrendim gebeliğimi :)

bende çok üşüyorummmmmmmmm normal demek gerçi 2 gündür çok soğuk ama ya :(

Biri üşümek mi dedi resmen donuyorum ben de.. kocam kısa kolluyla oturuyor ben kat kat.. demekki hamileliktenmis

Yeni yılın ilk sabahında günaydın güzel anneler . Üşüme ben de son Sınırda ve geceleri terleme . Kızım geceleri çok kalkıyor 7-8 kez belki . Onu karyolasından almak koymak işkence gibi çünkü benim de kasıklarım ağrıyor . Eşime hala söyleyemedim . Biraz daha geçsin en azından kalp atışı filan oluşsun ondan sonra söyleyim diyorum . Ama dün gece bir sinyal çaktım masa da şu turşuyu önüme koyun bende ki bu Turşu aşkı da ne anlamadım ki dedim görğmcemin oğlu da aş mı eriyorsun yenge bir Miray daha mı geliyor yoksa dedi ben de vallahi bilmiyorum ama Turşu diye ölüyorum dedim . :KK54::KK53::KK54:

Tünaydın
Yılın ilk öğleninden eylül annelerine kocaman güzel muhteşem bir yıl geçirmeniz dileğiyle :P
Yanlız biz doğurasıya yıl biticek :)
Çok heycanlandım yaaa :)

Kızlar kimler hangi ilden yazıyor ve yaşlar kaç , kaçıncı bebekler

Canim yaşım 29 bir tane kızım var 5 yaşında bu ikinci olucak rabbim nasip ederse.sizler?

tabi en doğru zamanı eşine söylemek için sen dahayi bilirsin cnm. inş hakkında hayırlısı olur ama kızacak olsaydı dün kızardı bi tepki verirdi turşu konusunda demekki sıkıntı yok :) bu arada üşümek mi ? :))))) donuyorummmmmm. ki asla kolay kolay üşümem. Allah yardımcımız olsun

31 izmir bir oğlum var 7 yaşında rabbim nasip ederse 2 ci meleğim olucak :KK46::KK46::KK46:

Ben de Ankara dan yaş 36 kısmetse 3. Çocuğum olacak öğretmenim var mı Ankara dan aranızda ❤️

Back