2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

hamilesin canım hayırlı olsun :)

Canım gğnün ne kadar geçti onu söyle doktoruna kanda da anlaşılabilir eğer değer gününe göre düşükse ve gün aşırı arayla bakarlar düşmeye devamm ediyosa düşük oluyor zaten :/

düşük yaptığında değerlerin birden düşmeye başlar. ve bu kadar koyu çıkmaz. ben öyle biliyorum. vakit kaybetmeden dr a git derim. yaşadığın kanama yada lekelenme yerleşme kanaması da olabilir. aklına hemen kötü şeyler getirme

Allahm insallah hayrli hbrler veririm szlerede cok tesekkrler

hemen dr gidiyorsun burda vakit kaybetme 6 gün lekelendim bende aynı senin gibi öğrendim gebeliğimi dr gittim ve progestan verdi kullandığım gibi kesildi lekeler hiç bir şey olmaz ama dr gitmezsen bebeiğini kaybede bilirsin lütfen en yakın hastaneye git ve durumu anlat sakın alttan muhayine olma...

saol canm cok uzuldum dusuk olur die kese gorunse daa mutlu olvm kasik ve bel agrm oluyor cok.

evet ilk bevgm heyecan asiri allh kycagmz almy nasip etsn hepimize.

Hayirli olsun tatlim. Ayne seykeri yadamisiz.ben de iki asilama bi tup yaptim. Subatta tup yapatiracaktik rapor cikaracaktik ama minnikim supriz yapti hayirli evlatlarmis ki ugradtirmadilar insallah kucagimiza alacagimiz gunleri de goruruz

kızlar geçmişi okumadım hemen yazayım dedim inşallah herkes duymuştur doktor ekrana baktı baktı benim kalbim küt küt sonra dedi evet görüyorum çok şükür kalp atıyor ama biz duyamadık çok küçük annesi dedi 7 haftalık mış progestan d vitamini coraspirin folik asit yazdı tüp bebekten sonra kendiliğinden olduğu için bunları kullanalım dedi ama bide iki buçuk santimlik miyom gördü çok önemli değil ama takip edelim dedi inşallah öyledir 2 hafta sonra tekrar çağırdı

bende bekliyeyim o zaman..ikinci gebeliğim oldugu için daha rahat oluyo insan deekki..beta hcg saglık ocagında ölçtürdüm.945 çıktı..senin kaçtı..bi daha ölçtürmeme gerek varmı acaba..

hayırlı olsun canım beta hcg yaptın mı?
Tsk ederim cnm evet test yaptim. Gecen c.tesi p.tesi ve dun yaptim degerler gayet guzel yukseldi.fakat kahverengiler geliyodu o yuzden dun domtorum progestsn verdi kanamayi durdurmak icin. Cok sukur iyiym bol bol dinleniyorum.raporluyum persembe ise baslicam Allah yavrucuklsrimiza saglik versin.

gözün aydın d vitamini hariç bende hepsini kullanıyorum tetbir için veriyoruz diyor dr lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…