- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 32
-
- Konu Sahibi suskunsevda
Bulursun canım yaa bende bayaa baktım.sabah uyandığım gibi ev bakıyodum netten.sonunda buldum..biz hala bulamadık evi üzüntüden stresten evlilikten soğudum resmen
aynen ne zormuş hayat onca şeyi yaptım ettim ev konusu bni yıktı resmen meeğerse ne rahat bi hayatımız varmış asıl hayat evlendikten sonrasıymış baba evindeki rahatlığımızı çok arıyacağızBulursun canım yaa bende bayaa baktım.sabah uyandığım gibi ev bakıyodum netten.sonunda buldum..
Ama çook pahalı 2. Kat 1.250 içim gitti ama başka ev yok.
yok canım iki tarafada uzak en güzeliayy çok iyiye tutmuşuunuz canım benim baktığım yerde giriş katlara 1400 diyolar kafayı yememek elde değilanneme işime yakın olcam diye hayaller kuruyodum hepsi yerle bir oldu senin adına çok sevindim peki ailene yakın mı?
Canım ya umutsuzluğa kapılma bulursun inşallah.aynen ne zormuş hayat onca şeyi yaptım ettim ev konusu bni yıktı resmen meeğerse ne rahat bi hayatımız varmış asıl hayat evlendikten sonrasıymış baba evindeki rahatlığımızı çok arıyacağız
Aynen canm yaa zor yuva kurmak. Ama bi o kadarda güzel.Zor ki ne zorr Ekim geliyor ve benim gelinliğimin modeli bile belli değil( ev dersen inşaat halinde tadilat bitmiyor hepsi bir aradaa
Günaydın canımgünaydın kızlarr
Hayırdır nesi hüsran olmuş ki istediğin gibi yapmamışlar mı?Aynen canm yaa zor yuva kurmak. Ama bi o kadarda güzel.
Ben gelinliğimi erkenden ayarladım. Bi kez provaya gittim tam bi hüsrannn
Aklım hep gelinliğimde bi kez daha provaya gitcem eğer olmazsa iptal edilcek işte ben o zaman napcam hiç bilmiyorum.
Yok canım ya ben A kesim istemiştim yapamamışlar. Çok zarif duruyodu mankenin üstünde. benim giydiğim çok alakasız oldu.Hayırdır nesi hüsran olmuş ki istediğin gibi yapmamışlar mı?
Sankimm baya az kalmışbenim 64 gün:)