2015 Ekim ayında evleneceklerr

Öhö öhöm kizlar size yeni evimden sesleniyorum simdilik misafirim ama bi kac gune bosaltilip temizlenecek veeee bugun aldigim mobilyalarim yerlestirilecek.. bi kac hali ve perdemiz kaldi mutfak masasi birde orta sehpa suanki eksikleerimiz..

kızlar neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor biz hala ev bulamadık gelinlikte begenemedim daha öfff

gelinlik nerelere baktın?? diktirmemi düşünüyosun hazır mı
ya aslındadiktirmek hiç istemiyorum çünkü korkuyorum istediğimiz gibi olmazsa kötü olursa diye.Hazır alıp içim rahat etsin diyorum . Cumartesi günü antalya nın altını üstüne getircem valla :/ sen aldın mı

evet aldım ama dikiliyor. eğer ankaraya gitme imkanın varsa tunalıda gelinlikçiler dolu. mutlaka ordan bulursun istediğin bir model diye düşünüyorum.

evet aldım ama dikiliyor. eğer ankaraya gitme imkanın varsa tunalıda gelinlikçiler dolu. mutlaka ordan bulursun istediğin bir model diye düşünüyorum.
ay ankarada evlenmek o kdr çok isterdim ki vlla gelinlik desen bir sürü, mobilya desen siteler yeter biz burda valla arıyoruz tarıyoruz herşeyi

ay ankarada evlenmek o kdr çok isterdim ki vlla gelinlik desen bir sürü, mobilya desen siteler yeter biz burda valla arıyoruz tarıyoruz herşeyi
bende ankarada oturmuyorum ama bir hafta sonu ittik ve herseyimizi hallettik ama bulamazsan antalyada bir hafta sonun gider ama herseyini halledebilirsin aklında olsun canım

Merhabalar hanımlar benim düğün ekimde ama nikah eylülde olacağı için herşeyi hazır etmeye çalışıyoruz nikaha. Ev görmeye herkes eylülde gelecek çünkü, aileler başka şehirde.

Çok şükür herşeyimiz tamam sayılır, şu an sadece siparişlerin teslim alınması kaldı. Eşyalarımızı yerleştiriyoruz, gelinliği bu haftasonu teslim alacağım inşallah. Eşyalarda bir sıkıntı çıkmazsa pek birşeyimiz kalmadı.

Halılar kaldı bir tek, eşya yerleştikten sonra alacağız onu da vaktimiz var daha.

Nikah düğün ve balayı organizasyonlarımızın tüm detaylarını hallettik Allahın izniyle. Şu an sadece fiziki güç isteyen yerleştirme, temizlik vb kaldı.

Ben de ekim geliniyim. Hazırlıklar tam gaz gidiyor :). Gelinligimi geçen hafta aldım. Almayanlara kesinlikle oleg cassiniye bakmasını oneririm pek beden kalmamis ancak inanılmaz indirimde çok çok şık gelinlikler vardı. İmdadınıza yetişebilir diye düşünüyorum.

Davetiye işini ne zamana kadar halletmeliyim sizce? Yavaş yavaş başlasam mi ona da ?

Hoşgeldin canım aramızaa
Davetiyenin modeline bak istersen ama iki üç günde basıyolar..
Ben gelinliğimi 21 den diktiriyorum sanırsam iptal edicem beğenmedim hiç.

Hazırlıklar için yarın yorucu bi gün olucak mobilya bakıcam.
Sonra bi aay tatil gelince devam edicem.
Hem çok güzel hem yorucu.ama bi o kadarda heycanlıymış bu işler

Hosbuldum canım :)
Ben de diktirmeye cesaret edemedim açıkçası bilemedigimden pek, o yüzden hazır begenmisken alayım dedim. İçine sinen olsun tabi olmuşken, sinmezse iptal et gitsin

Davetiyeyi kendim yapmayı planlıyorum yine de yavaş yavaş bakayım gerçi nikah sonrası yemek henüz daha nerede olacağı belli olmadı ama yine de geç kalmak istemem o.o

Ayy tatil ne güzel gelir hem biraz kafa dinlemiş de olursun. Benim is tam gaz devam yorgun argın altından kalkacağız artık güzel düşünelim de güzel olsun <3

Keşşke dikyirmeseydim geldiğimde bakıcam beğenmezsem hazır alıcamm.

Bende nikah yapıcam nikahtan sonra bişeler yapmak istiyorum ama değişik bişeyy ama neey bilmiyorum düşüncemm

Inşallah güzel olurr ya..herşeyi ince düşünüyorum ilk defa ve nasipse son defa olucak çoook güzel olsun istiyorum

Merhabalar, hayırlı olsun? Gelinliğinizi nasıl saklıyorsunuz? Ben de aldım, yere yatırdım, göğüs bölgesine çorap atlet ne varsa doldurdum ki çökmesin diye

Davetiyeyi de bastırdık biz, internetten beğenip sipariş verdik. 2 günde elimize ulaştı. İsterseniz sitenin adını özelden yazabilirim reklam olmasın diye, hakkında çok olumlu yorumlar vardı ona güvenip bastırdık. Çok da memnun kaldık.

Bizim düğünden önce eylülde olacak nikahımız. O zaman sadece ailemiz ve çok yakınlarımıza bir hoşluk yapalım dedik ve tekne kiraladık. 2 saat boğaz turu yaptıracağız :) Çok aşırı aşırı pahalıya da gelmedi aklınızda olsun.

bende şimdi davetiye bakıyordum ne zamana kadar halletsek acaba bayada tutuyor bu davetiye

hayırlı olsun cnm banada davetiyenin modelini ve nerden aldığını yazarmısın kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…